Прибрах си колата вкъщи, още не е настроена, но имам някои проблеми да доизчиствам като например динамото не зарежда и искам да си направя завиването защото в момента обратен завой без да "въртя" колата отнема няколко маневри дори и на прилично широк път.. Ето 2 снимки да видите под капака в почти завършен вид, снимах и къде съм си сложил масления радиатор, преди беше залепен за водния което допринасяше за загряването, термостата го преправихме големия кръг да е постоянно отворен (всъщност не знам тоя термостат дали изобщо работеше и дали заради него не загряваше), парното в момента е постоянно вързано и като я карам духалките са на 4 и духат само топлото през страничните решетки, сложих една ел перка която я слагам постоянно да работи докато се кара колата и като цяло в момента е добре, но не съм я карал повече от 10-15 мин. В петък минах преглед по почти редовен начин, всмисъл всичко си тестваха на колата както му е реда, просто почерпих момчетата да си "затворят очите" че двигателя не е тоя по документи.. Ето и едно клипче на което се пробвах да симулирам някакво натоварване за да чуете звука под товар (в движение като се настъпи е много по-различен звука от форсиране на място), та реших да правя бърнаут директно на 2ра, както виждате не се получи, което означава че или феродовия диск приплъзва, или притискателя ми е слаб, или задните спирачки коват супер здраво, защото и покрай спирачките имаше ядове защото съм със голямото серво от 2.6, а помпата ми си е от 2.0 дизел и сега спирачките са доста странни. Както и да е, ще се мисли това, накрая му хакнах на 1ва да палне гумите и толкова. Пак казвам колата още не е настроена, и клипчето е на топъл двигател, не съм я юркал студена.