Mercedes 190 с M119 V8 5.0
Започната от Lambo_Rambo, 15 окт 2011 - 22:38:00
619 мнения по тази тема
Публикувано 29 ноември 2012 - 17:54
Някой може ли да ми каже кой от входовете на рейката на 210тката е за високото налягане и кой за ниското? Че се замислих тия дни че май съм ги навързал както падне.. По спомен май на това дето е по близо до синия надпис съм вързал ниското налягане, а на другото високото..
За феродовия диск ми казаха че е нормално, така че съм се филмирал излишно, двигателя си остава вътре, взех масло за скоростите, утре ще взема кормилните накрайници от скъсяване и като ги сложа веднага карам колата на реглаж и обезвъздушаване, ии ако има време ще направя и ауспусите някъде, ако няма я оставям директно за мега и като е готова за палене тогава ще ги мисля тия ауспуси
За феродовия диск ми казаха че е нормално, така че съм се филмирал излишно, двигателя си остава вътре, взех масло за скоростите, утре ще взема кормилните накрайници от скъсяване и като ги сложа веднага карам колата на реглаж и обезвъздушаване, ии ако има време ще направя и ауспусите някъде, ако няма я оставям директно за мега и като е готова за палене тогава ще ги мисля тия ауспуси
Follow your own star...
Публикувано 29 ноември 2012 - 18:30
За джантите нищо не казваш
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 29 ноември 2012 - 19:32
Диска за какъв мерцедес е ако не е таина разбира се?С бая монтьори говорих ама никой досега не е виждал и слагал такъв плаващ диск,та ми е интересно за каква кола е този диск.
Публикувано 29 ноември 2012 - 20:22
Не знам за какъв е, поръчахме го по диаметър и шлици, само диска, притискателя ми е от стария ми съединител на sachs. То ще си покаже.. За рейката можеш ли да ми кажеш? Твоята предполагам е същата..
Follow your own star...
Публикувано 29 ноември 2012 - 22:21
Това върши ли ти работа.
Този пост е редактиран от Dimitar m: 29 ноември 2012 - 22:23
Публикувано 30 ноември 2012 - 18:39
Ами не ми става много ясно като ги гледам тия схеми, и рейките не приличат на моята, тя е като тая на снимката по-горе. В момента на дупката, която е по-близо до главата на болта (дето е намацана с червено) е вързано ниското налягане, а на тази която е в дясно над нея е вързано високото. Не знам дали трябва да е така, Юлиян ако има път към колата и не му е проблем да погледне да каже, ама пък от Е55 рейката може да не е същата.. Както и да е, питах в сервиза, казаха че и да се разменят не е проблем, веднага се разбирало защото хидравликата започвала да потраква.. Прерових нета, как няма да има една снимка на рейка дето да и се виждат маркучите..
Follow your own star...
Публикувано 30 ноември 2012 - 18:42
Долу е ниското налягане,а горе високото-при мен поне е така.Значи ако си го вързал така както казваш не си объркал нищо.
Публикувано 30 ноември 2012 - 18:48
Оф най-после. Намерих схемата. Изглежда правилно съм ги вързал.
edit: Благодаря, не ти бях видял поста
edit: Благодаря, не ти бях видял поста
Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 30 ноември 2012 - 18:51
Follow your own star...
Публикувано 02 декември 2012 - 14:28
Тъй, аз приключих с работата по колата, правих струвах тва беше, става студено и вече не е за работа на двора, и сняг уж ще идва.. След малко ще издърпам колата до сервиза на един виден варненски дрифтър, където ще се правят довършителните работи + ауспусите, докато на мен ми го слагат в университета в софия. Ето положението под капака:
Ето я и моята хубавица отвънка - пълен sleeper. Между другото в момента е със къси пружини, подложки с 1 пъпка, раздвижих я хубаво след като я пуснах на колела, и смятам че няма особена разлика с предишното ниво, което е добре..
Стискайте палци да не стане някой сакатлък по пътя че ще се дърпа на въже без светлини, с необезвъздушени спирачки, без скорости.. Поне напълних хидравликата да не мъча рейката на сухо, но за това пък текна самата хидравлика (вижда се на снимката). Ще видим и двигателя дали няма да изпадне някъде по пътя Та тва е от мен, следващия ъпдейт живот и здраве ще е от слагането на мегата, пък кой знае може и някое клипче да е
Ето я и моята хубавица отвънка - пълен sleeper. Между другото в момента е със къси пружини, подложки с 1 пъпка, раздвижих я хубаво след като я пуснах на колела, и смятам че няма особена разлика с предишното ниво, което е добре..
Стискайте палци да не стане някой сакатлък по пътя че ще се дърпа на въже без светлини, с необезвъздушени спирачки, без скорости.. Поне напълних хидравликата да не мъча рейката на сухо, но за това пък текна самата хидравлика (вижда се на снимката). Ще видим и двигателя дали няма да изпадне някъде по пътя Та тва е от мен, следващия ъпдейт живот и здраве ще е от слагането на мегата, пък кой знае може и някое клипче да е
Follow your own star...
Публикувано 02 декември 2012 - 14:45
Вземи още някой приятел да кара зад теб докато те дърпат,да те пази отзад.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 02 декември 2012 - 21:21
Вземи един твърд теглич или платформа, че да не съжаляваш после... от личен опит го казвам, понеже моя кардан на бегачката се помъчи да влезе вътре... Друг е въпроса без спирачки и моторна спирачка какво може да се случи. Дет се вика една тръба с две уши да завариш пак ще е по-сигурно, отколкото въже.
Публикувано 03 декември 2012 - 18:47
А какви яки покупки направихме днес
Публикувано 03 декември 2012 - 20:38
Днеска беше "забавен" ден, 2 часа тръгнахме с Наско от София за Дупница, от там купихме маслен радиатор и крайно гърне от S500 за 30лв Смятам да е с 2 малки проходни гърненца и това задното и да видим как ще звучи. И предвид атмосферните условия днес познайте кога се прибрах вкъщи, говорим си за я има я няма 140км пробег..
Follow your own star...
Публикувано 03 декември 2012 - 21:50
браво, бе... браво... и не казвате че сте сформирали чета за пазарлък, а насо вика спешно накъде е дупница...
и аз щях да зема един радиатор.... ама вие.... тайна...аааа??
Публикувано 04 декември 2012 - 00:20
браво, бе... браво... и не казвате че сте сформирали чета за пазарлък, а насо вика спешно накъде е дупница...
Senior Боян , Вие сте зает човек , а ние сме си чисти безделници
Не случайно казвам SENIOR
Този пост е редактиран от Наско: 04 декември 2012 - 00:26
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни