Posted 03 December 2011 - 09:18
Това е необходимото гориво за такава мощност.
Твоите инжектори сигурен ли си ,че са с такъв дебит?
И ако са с такъв дебит при какво налягане?
Защото реално на МБ бензиновите регулатори работят на 3.8 бара,а не както при повечето автомобили на 3.0 бара.
Тоест инжекторите ако са 200cc при 3 бара,при 4.5бара същите инжектори дават дебит 300cc.
Проблема с доставяне на достатъчно гориво ще го решиш,въпросът е компа как ще реагира,и въобще какво ще стане.
С този HFM не ми е ясно какво става.Тоест какво е заложено вътре в софтуерно.Защото реално системата следи показанията на ламбда сонда и дебитомер, и да кажем че трябва да отваря отваря инжекторите за определено време за да управлява празният ход.То как ще стане като сложиш 2 пъти по-големи инжектори?
Както ти казаха и в тунига форума - иска си ремап.Пък един ремап струва доста пари.
Всичко това на мен ми се вижда сложно.
Най-лесният начин да заработи този автомобил с повече от 200к.с. е с мегаскуирт.Там вече си правиш горивна карта,правиш си карта с авнасите,закача се иновейта и се гледа съотношението гориво/въздух.Така знеш какво правиш защото виждаш стойностите.А с промяна на инжекторите не знаеш каква ти е гориво-въздушната смес.Така,че каквото и да правиш ,поне намери такава широколентова ламбда сонда,за да знаеш какво е станало.