Хм, значи записвам си в тефтера за след Мерчо. Всяко нещо по реда си....Ами точно така го правят.
Даже човека каза,че става по здраво защото в завода,когато ги боядисват,повърхността на джантата е гладка,докато сега боята и грунда ще се нанесът върху грапава повърхност,заради песъкоструенето.

Боядисване на джанти
Започната от shotgun600, 24 фев 2009 - 15:20:25
103 мнения по тази тема
Публикувано 07 март 2009 - 13:42
Публикувано 07 март 2009 - 14:22
След няколко дена ще ми се обадят,за да си ги взема и веднага ще ги снимам с дигитален апарат,за да видите дали раотата им ви устройва.Аз се надявам да станат супер!!
Публикувано 07 март 2009 - 19:51
Ааааа, само с гледане няма да се разминеш, трябва и ръка да пипне!След няколко дена ще ми се обадят,за да си ги взема и веднага ще ги снимам с дигитален апарат,за да видите дали раотата им ви устройва.Аз се надявам да станат супер!!

Публикувано 07 март 2009 - 22:58
Гледай ти, каква хубава тема
Май ще трябва да наваксвам
Поздрави

Май ще трябва да наваксвам
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 09 март 2009 - 10:52
Това ли са?
Публикувано 09 март 2009 - 14:48
Абе,нещо не ми харесва ,,как е станало....Ти ли си го избра този цвят,защото това не е стандартния цвят ,с който се боядисват джантите на Мерцедес?
На мен ми се обадиха преди малко,че са ми готови джантите,но ще ги взема утре.Дано остана доволен....
На мен ми се обадиха преди малко,че са ми готови джантите,но ще ги взема утре.Дано остана доволен....
Публикувано 09 март 2009 - 14:56
Ясно,за се уплаших да не ми направят и мойте с такъв,че хич няма да ми отиват на колата...
Като ти видях цвета и взех да се съмнявам ,какъв си избрах аз..
Какъв цвят ти е колата?
Тези джанти,бяха ли одрани и нащърбени на места?
Като ти видях цвета и взех да се съмнявам ,какъв си избрах аз..
Какъв цвят ти е колата?
Тези джанти,бяха ли одрани и нащърбени на места?
Публикувано 09 март 2009 - 16:08
Противно на очакванията, черните джанти, фарове и т.н. елементи отиват на светла кола и обратното - яко хром отива на тъмна кола.
Аз като си търсех джанти преди време и на тъмно синьо търсех черни, сиви, графит, антрацит, т.н. Ама не пасва...
После фаровете бях решил да сменям - гледах black housing с лупи... ама не пасва.
На тъмна кола само хромирано...
Аз като си търсех джанти преди време и на тъмно синьо търсех черни, сиви, графит, антрацит, т.н. Ама не пасва...
После фаровете бях решил да сменям - гледах black housing с лупи... ама не пасва.
На тъмна кола само хромирано...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 09 март 2009 - 17:36
Сега се прибирам.Взех ги!!!Изглеждат страхотно и се залетях да им слагам и гумите,които купих в Събота....обаче естествено ударих греда.Нямам болтове за тях..............мамиц..та му.Как не се
сетих да наложа болтовете,с които разполагам?!?!??По дяволите!!!
Преди

Сега

сетих да наложа болтовете,с които разполагам?!?!??По дяволите!!!
Преди

Сега

Публикувано 09 март 2009 - 18:13
Супер са станали, евала, вземай едни болчета и слагай на цедес и пак снимай и ние да се радваме.
Публикувано 09 март 2009 - 18:14

Проблема е следния:До сега карах с къси болтове.На 16ките ми,които са от Е класа и са ЕТ41,болтовете са еднакви с болтовете от 19ките ми,които са с ЕТ35!
Мислех,че и за 18ките ще станат,но излиза че са доста по-къси от необходимото!!!!
Явно на джанти с малко ЕТ се слагат и къси болтове...не съм сигурен дали има връзка...
Сетих се,че резервната ми гума е съвсем различна от 16ките ми.И тя е 16ка,но болтовете за нея са дооооста по дълги.Извадих един и го мушнах в току що боядисаните ми 18ки!Показа се точно там от където му почва резбата!!Значи на дължина трябва да са ми такива болтовете,но проблема е че видимо е по тънък!!1
Защо така?
Какво е това 10.9 написано на двата различни болта?След като са различна дължина и ширина,значе е някаква друга мярка?!
Ебаси майката,как ме е яд че не мога веднага да си туря новите джантоци!!!
Не знам,къде да търся болтове,а и не съм сигурен какви изобщо ми трябват.
Публикувано 09 март 2009 - 19:35
Това 10,9 е якостта на болта.Другите неща с които трябва да се съобразиш са диаметъра(външния по резбата) и дължината на болта. Левия на снимката прилича на мерцедесов. Зависи от джантата, но мисля че масово са с бъчвообразна глава,там където опира в джантата а не конусен,какъвто е десния. Необходимата дължина на практика ще определиш,като го пъхнеш в джантата и измериш дължината на резбата която се подава навън плюс тази,която е в джантата. Дължината на резбата която се подава навън трябва да е достатъчно да се навие в главината, но да не се показва отзад за да не опира в ръчната.(не знам как точно е на S класата). Във форума има човек който продава джанти и гуми."Mladenmoto".Може би ще ти помогне повече.Ако искаш телефона му-на ЛС.
Проблема е следния:До сега карах с къси болтове.На 16ките ми,които са от Е класа и са ЕТ41,болтовете са еднакви с болтовете от 19ките ми,които са с ЕТ35!
Мислех,че и за 18ките ще станат,но излиза че са доста по-къси от необходимото!!!!
Явно на джанти с малко ЕТ се слагат и къси болтове...не съм сигурен дали има връзка...
Сетих се,че резервната ми гума е съвсем различна от 16ките ми.И тя е 16ка,но болтовете за нея са дооооста по дълги.Извадих един и го мушнах в току що боядисаните ми 18ки!Показа се точно там от където му почва резбата!!Значи на дължина трябва да са ми такива болтовете,но проблема е че видимо е по тънък!!1
Защо така?
Какво е това 10.9 написано на двата различни болта?След като са различна дължина и ширина,значе е някаква друга мярка?!
Ебаси майката,как ме е яд че не мога веднага да си туря новите джантоци!!!
Не знам,къде да търся болтове,а и не съм сигурен какви изобщо ми трябват.

Кола от ремонт и жена от курорт трудно се вкарват в пътя
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни