Боядисване на джанти
Започната от shotgun600, 24 фев 2009 - 15:20:25
103 мнения по тази тема
Публикувано 17 март 2009 - 14:29
А бе попринцип им пречи да си поръчват болтове с щампована емблема на Мерцедес.
Все пак има закони за тия работи... самият факт, че си махнаха логото на Мерцедес от визитките е достатъчен показател, че не е толкова безпроблемно.
Не знам какви болтове са ви дали от Ивайжет, но тези, които аз съм виждал при тях в никакъв случай не изглеждат като ментетата.
Не твърдя нищо, само си коментирам!
Все пак има закони за тия работи... самият факт, че си махнаха логото на Мерцедес от визитките е достатъчен показател, че не е толкова безпроблемно.
Не знам какви болтове са ви дали от Ивайжет, но тези, които аз съм виждал при тях в никакъв случай не изглеждат като ментетата.
Не твърдя нищо, само си коментирам!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 17 март 2009 - 15:26
Едно към едно са!!
Утре като взема тези от ЕТЕ,
ще ти снимам един оригинален до един от тези на ЕТЕ.
Утре като взема тези от ЕТЕ,
ще ти снимам един оригинален до един от тези на ЕТЕ.
Публикувано 19 март 2009 - 18:43
Взе ли болтове?
Аз съм с болтове на ЕТЕ,
произведени са в Горна Оряховица.
Якоста им е 10.9.
За една година не съм имал проблеми.
Не са раждясали,не са се отхлабвали.
Цената на която ги взех,беше 2 лева за брой.
Ето и малко снимки.

Аз съм с болтове на ЕТЕ,
произведени са в Горна Оряховица.
Якоста им е 10.9.
За една година не съм имал проблеми.
Не са раждясали,не са се отхлабвали.
Цената на която ги взех,беше 2 лева за брой.
Ето и малко снимки.

W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден
Публикувано 19 март 2009 - 21:28
Взех болтове.Много съм доволен от тия хора.Взех 20 болта на цена 1,50лв на болт,което си е реална цена за парче метал. Даже съм снимал колата и е в галерията на S класите с новите джанти и гуми,като в същност,нито джантите,нито гумите са нови .....но приличат
Ивайджет - 11лв за 1 болт
Евроболт - купуват болтовете от ЕТЕ за 1,50лв на болт,а може и по малко,защото ги купуват на едро и ги продават на 5,40лв на болт!
Затова хора,купувайте си директно от пройзводителя и не пълнете гушите на разни нагри търговци.Какво е това 4лв надценка в Евроболт?!?!?

Ивайджет - 11лв за 1 болт
Евроболт - купуват болтовете от ЕТЕ за 1,50лв на болт,а може и по малко,защото ги купуват на едро и ги продават на 5,40лв на болт!
Затова хора,купувайте си директно от пройзводителя и не пълнете гушите на разни нагри търговци.Какво е това 4лв надценка в Евроболт?!?!?
Публикувано 20 март 2009 - 07:41
Какво е това 4лв надценка в Евроболт?!?!?
Ето затова е...
Ако беше обикновена бурма - надценката може и да бъде само 100%.
Когато обаче от обикновена стане на Евро - тогава надценката става в пъти, зависи от съдуржанието на въглероден диоксид във въздуха, наклона на уя и разни други такива фактори, за които не бива да говорим с пренебрежение, ние невежите

Публикувано 20 март 2009 - 10:24
Дай жокер от къде си купи болтовете.А там на место може ли да се види какъв рамер ми трябват?
Публикувано 20 март 2009 - 11:10
http://www.etebg.com...ares/bolts.html
Ето от тука.Обаждаш се и казваш какво ти трябва.На другия ден ти ги пращат в офиса на куриерска фирма и само отиваш да ги вземеш и платиш.
Лошото е,че са от Горна Оряховица и няма как да видиш на място какво ти трябва.
ако джантите са ти оригинални мерцедесови,трябва да имат номер.
Отиваш в Ивайджет и там им казваш номера и им излиза на компютъра,какви са болтовете за тях.Казват ти и изчезваш,защото там са по 11лв единия.
Та след като вече знаеш параметрите,звъниш в ЕТЕ и поръчваш болтове,които са 10 пъти по евтини,но качествени.
Ето от тука.Обаждаш се и казваш какво ти трябва.На другия ден ти ги пращат в офиса на куриерска фирма и само отиваш да ги вземеш и платиш.
Отиваш в Ивайджет и там им казваш номера и им излиза на компютъра,какви са болтовете за тях.Казват ти и изчезваш,защото там са по 11лв единия.
Та след като вече знаеш параметрите,звъниш в ЕТЕ и поръчваш болтове,които са 10 пъти по евтини,но качествени.
Публикувано 20 март 2009 - 11:35
Ехе това с болтовете съм го изпуснал, ако на някой му трябват болтове да пишат на лична, отивам в цеха проверявам и казвам цена.
Пушка, как не се сети да ми пишеш на лична нямаше да има такава сага, щях да ти ги взема деректно от цеха.
Аз от няколко години карам с техните болтове и нямам никакви проблеми.
Публикувано 20 март 2009 - 13:09
Не знаех,че си от Горна Оряховица,а и то нямаше да има разлика в цената.
Все едно и аз съм ги взел от цеха.
1,50лв на болт ги взех.И на теб за толкова щяха да ти ги дадат.Дали ще идеш на място или по телефона - няма разлика.Дадох 6лв за куриера само,но това изобщо не ме бърка.
1,50лв на болт ги взех.И на теб за толкова щяха да ти ги дадат.Дали ще идеш на място или по телефона - няма разлика.Дадох 6лв за куриера само,но това изобщо не ме бърка.
Публикувано 20 март 2009 - 13:12
Не знаех,че си от Горна Оряховица,а и то нямаше да има разлика в цената.
Вярно е, но поне щеше да заеш какво ще получиш.
Публикувано 09 април 2009 - 13:56
Евала за инфото!Поръчах си болтовете и на следващия ден бяха тук.16 болта и 4 секретни за 45 лв с доставката.М/у другото ЕТЕ мисля,че си произвеждат болтове за Даймлер по принцип.
Публикувано 09 април 2009 - 14:37
Съмнявам се български пройзводител да произвежда за Даймлер....
45лв,защо толкова много са ти взели?Заради секретните ли?
На мен ми взеха 30лв + 6лв за доставката.
45лв,защо толкова много са ти взели?Заради секретните ли?
На мен ми взеха 30лв + 6лв за доставката.
Публикувано 09 април 2009 - 16:02
Може и да греша,но са ми попадали такива.
Секретните болтове вдигат цената,15 лв. са.Но когато турските са по 25 си заслужава напълно.
Секретните болтове вдигат цената,15 лв. са.Но когато турските са по 25 си заслужава напълно.
Публикувано 09 април 2009 - 19:19
Абе,важната е че си свършил работа и си доволен

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни