Ахъм, пича по телефона каза, че цената се мени по 5 лева на цол:Оха,доста е 45лв за джанта 16ка.....за 18ка ще е по 55 сигурно
15 цола - 40 кинта
16 цоля - 45 кинта
17 цола - 50 кинта
18 цола - 55 кинта
19 цола - 60 кинта
Публикувано 26 февруари 2009 - 22:59
Ахъм, пича по телефона каза, че цената се мени по 5 лева на цол:Оха,доста е 45лв за джанта 16ка.....за 18ка ще е по 55 сигурно
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 27 февруари 2009 - 09:06
По въпросите с цените:
Звънях им днес по телефона на тези в Горна баня.
Казаха песъкоструйка, прахово боядисване и перлен лак на лицевата страна за 16" джанта 45 лв/джанта.

Публикувано 27 февруари 2009 - 10:03
Публикувано 27 февруари 2009 - 11:10
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 27 февруари 2009 - 11:31

Публикувано 02 март 2009 - 15:22
Публикувано 04 март 2009 - 23:47
Абе извинявам се ама явно с shotgun600 не сме се разбрали......бояджиите,при които ходих са по пътя за банкя,НО не са тези,които е посочил той.....
тия другите маймуняци са като излизаш от Сф по сливница-пресичаш околомръсното,и първата пряка вляво-Банско шосе-по него пак първата вляво и се влиза в един неугледен двор-пак казвам -цената преди година и половина беше 130лв за 4 16ки....без пазарене за лицева или задгъзна част-боядисаха ЦЕЛИТЕ джанти... Кво е тва пазарене-55лв/бр-ама само лицево?!?!?! Ебаси играчите....
Поздрави Тодоров!!!
Публикувано 05 март 2009 - 16:45
Публикувано 05 март 2009 - 18:28
Публикувано 05 март 2009 - 18:37
GSM: 0888985849, 0887973413А може ли някой да ми даде телефона за да питам със сигурност дали пък за метални джанти не е по-евтино?
Публикувано 05 март 2009 - 19:41
Публикувано 05 март 2009 - 21:09
Сърби ме и аз да се изсе...кажа по въпроса-на времето имаше бояджии рамки на състезателни пистови велосипеди ( от 1987 нататък ми са данните), които махаха боята, боядисваха и ПЕЧАХА в истинския смисъл боята в специални пещи. Резултата беше ка то в завада. Мен не ме интересува прахово ,а казионно-изпечено боядисване. Има ли още такова и къде?Вчера ги оставих при бояджиите.Показаха ми джанти,които в момента се правят и съм повече от впечатлен.Работилницата им е абсолютна дупка,която едва намерих.
Човека,който ме посрещна там,явно беше главния и каза,че мойти джанти изобщо не са толкова зле и че редовно му носят, къде къде по-очукани!!
Показа ми едни джанти като на Самурая на C140 500-нарката,които са били,ама много по зле от мойте.Бяха току що грундирани и висяха от една тръба.По борда просто се заглажда леко,а се китосва, или там каквото се прави ,само по-лицевата част.Джантите са били много по-зле от мойте,а не им личеше грам.....
Абе ще видим след 4-5 дена.Ще ви ги снимам,преди и срлед.
А на въпроса,как се навих да ги купя....Ами първо са 500лв,второ са 18ки,трето са ЕТ47 (точно колкото търсих),четвърто са оригинални.Просто никъде не се предлага нито един от двата модела,които търсих.Изведнъж изпадат тези,естествено че ще ги взема,защото са ОК и за още 200лв ще са като нови.Теглим чертата и какво излиза?Излиза че за 700лв имам супер джанти които отговарят на всичките ми изисквания.Ми то едни 16ки като тези дето сега ги имам струват 500лв!!!За какво говорим просто!!!
От това,което видях,ми стана ясно,че пребоявисаните по нищо не се различават от токи що купени джанти от магазина.Дано и мойте ги направят така!
Човека ми даде мостри с цветове.Препоръча ми цвят перлен металик сребрист и си избрах него.Абе за тия пари ,супер се получава.Само гуми остават и политам.
Публикувано 05 март 2009 - 21:19
Публикувано 07 март 2009 - 10:14
Казионно ще рече-първо пстолет, после пещ-като у завода да стане.Казионно изпечено нямам представа,какво значи.
След праховото и лака,слагат джантите в камера.Не стаичка с печка,както някои бояджии правят,ами истинска камера за такива неща.
Публикувано 07 март 2009 - 11:16
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни