Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Боядисване на джанти

• Please log in to reply
103 мнения по тази тема

#1 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 24 февруари 2009 - 15:20

Здравейте,
току що се прибирам с джантите.Наистина визуално са много зле,но щом нямат заварки,останалото не е проблем.
Отново благодаря на mrluigi,защото беез неговата помощ нямаше скорода намеря подходящи джанти и то на такава цена.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение
  • 0

#2 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 24 февруари 2009 - 16:01

Нищо им няма-моите на кво приличаха.....за таз цена са супер- честито ;)
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#3 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 24 февруари 2009 - 16:01

Ами ха дано ги харесаш и земеш,а относно забележките мога да ти покажа как боядисаха моите -за около 130лв-прахово....пък ако ти хареса,ше те упътя към майсторо :spam:
Поздрави Тодоров!!!

Мисля,че знам къде да ида.
На пътя за Банкя до института Пушкаров.Всички хвалят тамошните бояджии.
  • 0

#4 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 24 февруари 2009 - 16:16

Мисля,че знам къде да ида.
На пътя за Банкя до института Пушкаров.Всички хвалят тамошните бояджии.

БИНГО..... преди година останах мноо доволен-разбират си пичовете,не ме претупаха-хубаво песъкоструене,даже китосваха деругите.....избирах между 3 бои,сега може и повече да са.....цените са по цолове.Боята и лака са добре изпечени и досега изглеждат перфектно без признаци,че скоро ще се залюпят ;)
п.с. Сори ако идва като реклама,но тия там са диваци и заслужават :icon_coolgrin:

Поздрави Тодоров!!!!
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#5 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 24 февруари 2009 - 16:30

Отивам там.
Наистина всички ги хвалят.Във всеки форум чета добри неща за тях!!!

Колко време им отне да ти ги направят?
  • 0

#6 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 24 февруари 2009 - 17:24

На втория ден ми се обади пича,че са готови-аз не бях в Сф,а и не очаквах толкова бързо та ги взех на 4ия ден....предполагам са дигнали малко цените,а и моите са 16ки -по евтинко,но тогава си струваше всяка стотинка......хубавото е,че имат доста боядисани джанти и можеш да си гледаш преди да избереш боята.....не ми боядисаха капачките,щото са пластмаса,та мноо се чудя дали да не си купя от БС- mbenz си купи капачки преди време за по 12лв бройката и мноо ми харесаха,щото емблемата по тях беше никелирана,но тва е детайлче вече.....
основното е ако има криво да ги изправиш преди боята, тежести за баланс ако имат ги махаш,и вече като си ги земеш готови да отидеш при гумаджия дет ще ти щади джантата,а не да ръчка зверски с щангата по новата боя. Успех!!!
  • 0
Публикувано изображение

#7 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 24 февруари 2009 - 17:31

Мерси за съвета,ще те послушам и отивам да ги проверя за криво преди боята.
  • 0

#8 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5568 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 февруари 2009 - 18:31

Пушкало... ония ден на срещата на Невски (на която трябваше и ти да дойдеш тъй като обеща след сесиата.. а тя мина :icon_coolgrin: ) Ники (nick chuck) ми каза за хубаво боядисване на джанти долу при нас.. в дружба. Цената която каза варира от 40 до 55 лв в зависимост от цолажа.. така че за теб сигурно ще е 55. Той каза че е чувал само хубави неща за сервиза , а за мен е достатъчна неговото потвърждение !
Честито за джантоците между другото :)
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#9 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 24 февруари 2009 - 18:43

Еми Hammеr,на каква среща да идвам без самата кола?Някак си е тъпо.Има време.

Иначе мерси за съвета,но мисля да ида при тези в Горна Баня ли беше,Банкя ли беше,забравих ,но знам как да стигна до там.
Просто над 10 човека ги похвалиха,отделно прочетох още много добри неща за тях във всички форуми.

55лв не е ли много вече за джанта?Гледам някакви цени от 20-40лв макс се споменават навсякъде....
  • 0

#10 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5568 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 февруари 2009 - 18:47

Хм.. като споменаваш тия пари... може и аз да се разходя до там.. ама лошото е че аз нито улицата знам... нито много много как да стигна. Метни едно линкче тук или на ЛС от бгмапс примерно къде трябва да се намира . Иначе за срещата дори и да не си с Мерцедеса не мисля че е проблем.. никой няма да те шока с камшик или такива неща . Миналата сряда бях с един Пасат 2 комби.. Валката от Перник преди няколко седмици дойде с един форд мондео... и т.н. и т.н.. ! :) Както четох в началото като се регистрирах.. всички коментираха "Важна е общата любов към марката! " :)

Между другото относно цената.. май е най-добре колегата МЗТ да се изкаже по въпроса.. че той поне е правил там !
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#11 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 24 февруари 2009 - 19:32

http://www.pbg.bg/bg/e01341/

Ето линкче ;)
  • 0

#12 mrluigi

mrluigi

Чирак

• Потребители на форума
  • 165 Мнения:

Публикувано 25 февруари 2009 - 13:21

радвам се, че ти бях полезен.

като модел лично на мен джантите много ми харесват.
със здраве да си ги носи голямата мецанка :)))
  • 0
Мъжете правят пари, не парите правят мъже.

#13 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 25 февруари 2009 - 15:25

Това са джантите за тази кола! Нямам търпение да видя как стоят. Честито :)

Прикачени файлове

• 0
W211-Avantgarde

#14 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 25 февруари 2009 - 17:23

Мерси за предложението,но вече се обзаведох с джанти :D

В момента издирвам читави гуми 255/45/18,но точно този размер не се намера много много......

Като се затопри отивам да боядисвам джантоците,че на нищо не приличат.....

Имам въпрос.На няколко места има доста надрано и то дълбочко.Предполагам,че няма да личи много след като се боядисат,но дали няма начин да се запълнят драскотините с нещо или боята ще си го запълни?

Също така,гледам хората карат колите си с джанти за по 12 000лв/оня ден видях такива Брабус/!!!!Къде си монтират гумите тези хора,без да им надраскат скъпите джанти?
  • 0

#15 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 февруари 2009 - 00:46

За драскотините: след песъкоструйката, ще ги китосат, ще ги шлайфнат и ще ги грундират преди да ги боядисват, така че трябва да са като огледало след процедурите!

За бояджиите в Дружба: хамъре, къде се намират? Ако са зад газ станцията срещу борсите в Дружба 1, мога да потвърдя, че също работят много добре. Препоръча ми ги познат, при тях си правих вратата.

Коментарите за боядисването и правенето на джантите съм ги изнесъл в отделна тема, за да се съхранят. Има полезна информация тук.

Само имам молба - снимай джантите след боядисването и пусни тук снимки. Хем да видим колко добре са свършили работа пичовете, хем да им се порадваме още :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни