Дойде време за закупуване на CLS.
Както казах още от началото на темата, че това ще стане след няколко месеца.
Сега съм си харесал сериозно една - единствена конкретна обява:
http://www.mobile.bg...09&slink=g1ji0p
Говорих с човека, изглежда ми сериозен и говореше конкретни неща. По негови думи колата няма технически проблеми и е напълно обслужена. Има и каско до някое време този месец, както и зимни гуми. Не знаеше нищо за SBC, това предполагам ще може да се провери лесно.
Към края на другата седмица отивам в Стара Загора с автобуса да я гледам и ако всичко е наред си тръгвам с нея.
Искам да попитам три неща:
1) Къде да я проверя в Стара Загора? Там няма Балкан Стар.
2) Ако колата е наистина ОК, какви ще са ми първоначалните разходи след покупката, искам да си направя сметката за цялата покупка. И до колко време трябва да си я регистрирам, че хич нямам време да ходя до Бургас.
3) Къде ще ми препоръчате да си направя каско, за да съм най-подсигурен срещу кражба? Нямам връзки, не познавам брокери, няма кой да ме светне за схемите в застрахователния бизнес. Всеки който питам ми казва трябва да имаш познат брокер. Аз лично ще отида като редови гражданин в някой офис без да познавам никой. Спрял съм се на ДЗИ или Армеец, на много места обаче чух че на Лев Инс не пипали колите. Да ама ако ги пипнат плащат ли после?
Поздрави