Аз много добре знам че там си е стоянка, все пак съм си варненец, и акции като има точно там седят по 3-4 патрулки и спират наред. Но шанса да е имало патрулка и да не съм я видял за мен си клони към нула, аз съм от хората които изтръпват доста силно като видят паркирана бяла кола или светлоотразителна жилетка, дори и да не съм в нарушение, както е приказката гузен негонен бяга. И много пъти съм псувал че някой ден ще получа инфаркт заради някой велосипедист със жилетка или някой готин пич който си е купил бяла кола и е решил да я паркира на пътя, още повече когато е опел астра или нещо приличащо на нея, да не говорим за колите на софарма които са си бели астри със син надпис отстрани, само дето буркани не са им сложили.. Пък и както казах вече 7 години съм шофьор не съм от най мирните, често пътувам и извънградско, до сега не се е случвало да ме снима камера, не знам дали е късмет или аз добре преценявам обстановката и стоянките и така нататък, и просто сега да мина със 100+ пред патрулка на място на което знам че има стоянка и да не съм я видял, шанса наистина е нулев.
Само 2 пъти са ме спирали за превишена скорост, и то като съм вече на днешния акъл разбирам колко неправомерно е било, но на тогавашния акъл съм им давал пари че да не ми пишат акт или фиш... Едното беше с 63 в града, което сега като разбирам тоя номер с намалянето с 3км/ч - директно пада, но аз им дадох 20ка тогава, другото беше с 80, но и там беше абсолютна хранилка, уж при ограничение 60, само дето се оказа че ограничение 60 няма и си е било чисто извънградско, и там дадох 20ка. Там беше още по-нагласено тъй като имаше 2 патрулки на 300-400м една от друга, и явно първата е била само за стряскане, и като я минеш да настъпиш и втората патрулка вече те хваща..