Електронен фиш със снимка за превишение на скоростта
Започната от Lambo_Rambo, 30 мар 2015 - 12:42:20
100 мнения по тази тема
Публикувано 01 август 2015 - 17:38
Хари, къде точно? че там прелитам редовно. пиши после със жаленето за липса на знак какво става. редовно срещам луноходи по пътя, оборудвани с камери, но без знак преди/след тях
Публикувано 01 август 2015 - 17:58
Харка ,а дойде ли ти известие за глоба.По някой път седят за красота и не щракат.
Публикувано 01 август 2015 - 20:58
Още не е, но я очаквам. А иначе като идваш от надлеза към кауфланд на 150м след светофара отдясно под дърветата.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 01 август 2015 - 23:17
гадни чакали
Публикувано 12 септември 2015 - 15:14
Извинете за офтопика, но не смят за необходимо да пускам нова тема.
От скоро забелязвам нов вид камери по пътната ни мрежа. Приличат на тези за автоматичното преброяване, но няма информацияонна табела преди тях и имат светкавица. Та снимат ли за скорост и изобщо каква функция изпълняват? Също така тези за автоматичното преброяване само преброяват или следят и за нещо друго? Благодаря!
От скоро забелязвам нов вид камери по пътната ни мрежа. Приличат на тези за автоматичното преброяване, но няма информацияонна табела преди тях и имат светкавица. Та снимат ли за скорост и изобщо каква функция изпълняват? Също така тези за автоматичното преброяване само преброяват или следят и за нещо друго? Благодаря!
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от miro0: 12 септември 2015 - 15:55
The best or nothink.
Публикувано 12 септември 2015 - 16:58
В нета пише, че били за преброяване, но имат и възможност да отчитат средната скорост на автомобила. Отчитането на камерата ставало, посредством датчици, които са а асфалта непосредствено преди камерата ( нямат радар ). Предполагам, че за момента са в изпитателен период, след което следва да се лицензират и т.н., но относно средната скорост всеки добър адвокат би трябвало да обори евентуали фиш - те все още падат от мобилните камери, които са с радар, та какво остава за тези, които отчитат средна скорост.
Публикувано 12 септември 2015 - 16:59
http://forums.mbclub...камери-на-пътя/Извинете за офтопика, но не смят за необходимо да пускам нова тема.
Публикувано 15 септември 2015 - 02:09
Аз да напиша за развитието по моя казус, за който го интересува. След 5 месеца чакане ми излезе постановлението, то както се очакваше е за 300лв без точки и отнемане. Консултирах се с адвокат, който няколко души ми препоръчаха, срещата трая около 5 минути и човека каза да си платя акта. Каза че след последните промени в закона тези актове не падали толкова лесно, и нямало смисъл да ми вземе 200лв без да е сигурен че ще падне, или както каза той самия "по добре дай 300 да не станат 500". Питах го и за липсата на дата на акта, каза че полицаите щели да напишат някаква докладна и да го оправят, не било процесуално нарушение. Та така, явно ще трябва да се внимава и това е. За 7 години стаж не ме бяха снимали, но ето че си има първи път за всичко
Follow your own star...
Публикувано 15 септември 2015 - 11:02
И не падна по давност, така ли?
т.е. времето за връчване на постановлението е над 3 месеца, това не помогна?
Публикувано 15 септември 2015 - 12:35
6 месеца е до колкото знам за постановление, аз си ходех през това време всеки месец да го удължавам, имах надежда, ако още веднъж ми го бяха удължили щяха да минат 6 месеца но уви.. Според мен нарочно си правят гавра с хората и бавят постановленията по 4-5 месеца, юни като ходих имаше един човек който от януари чакаше, и бях почти сигурен че щом се движат с такова закъснение ще ми се размине, но...
Follow your own star...
Публикувано 21 септември 2015 - 10:30
И аз чаках моето 4 месеца, но излезе .. 200 лева, за свещи да ги дават.
The best or nothink.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни