Дори проблема да ми се оправи пак ще дойда ако може да помогнем и на колегата.
Колата завива сама надясно
Започната от Praetorian, 10 апр 2012 - 22:14:48
151 мнения по тази тема
Публикувано 23 април 2012 - 09:02
Привет колеги,
да направим теста на колата (и на вашите) пред Историческия музей утре след 17 часа?
Кой идва?
да направим теста на колата (и на вашите) пред Историческия музей утре след 17 часа?
Кой идва?
Публикувано 23 април 2012 - 10:51
Aко някой има и резервна патеричка и крикче, ще съм много благодарен да ми услужи с нея за 2 мин 
Няма да я помпим, само да видим дали пасва на спирачния ми апарат.
Herr Praetorian ще ме забере след работа да дойда и аз, ако стане работата.
Айде и моите 5ст. за темата
Няма да я помпим, само да видим дали пасва на спирачния ми апарат.
Herr Praetorian ще ме забере след работа да дойда и аз, ако стане работата.
Айде и моите 5ст. за темата
Прикачени файлове
Публикувано 23 април 2012 - 11:16
Адресът е ул. "Витошко лале" 16. (мързи ме да ви пускам перманентен линк в бгмапс
)
Добре, кажете кога да го правим, че да дойдат повече хора.
Добре, кажете кога да го правим, че да дойдат повече хора.
Публикувано 23 април 2012 - 21:31
Събота или неделя е гуд.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 24 април 2012 - 06:34
Добре, да го направим така:
тази събота 28.4. в 10:00 на Историческия.
Rado32, ако не са ти готови джантите до петък, пиши тук, за да отложим срещата.
тази събота 28.4. в 10:00 на Историческия.
Rado32, ако не са ти готови джантите до петък, пиши тук, за да отложим срещата.
Публикувано 26 април 2012 - 13:46
Колеги за съжаление още от днес мога да ви кажа, че джантите няма да са готови до Събота, понеже ще трябва и да се боядисват. Днес вечерта Ванката каза, че ще ги вземе от стругар, след това трябва да се махне старата боя( един ден) после пръскане с грунд и окончателно съхнене 12 часа, пак шлайфане на грунда и най- накрая боядисване, печене и т,н,
По-мои сметки ще са готови най - рано Понеделник, Вторник.
И на мен не ми се искаше да не става така, понеже още съм със зимните гуми а навън е 20 градуса и не си карам колата, за да не прецакам гумите, но за съжаление обстоятелствата са такива.
Сега виждам, че Понеделник и Вторник са почивни дни така че ако джантите са готови в Понеделник може във Вторник да направим срещата.
По-мои сметки ще са готови най - рано Понеделник, Вторник.
И на мен не ми се искаше да не става така, понеже още съм със зимните гуми а навън е 20 градуса и не си карам колата, за да не прецакам гумите, но за съжаление обстоятелствата са такива.
Сега виждам, че Понеделник и Вторник са почивни дни така че ако джантите са готови в Понеделник може във Вторник да направим срещата.
Този пост е редактиран от rado32: 26 април 2012 - 13:47
Публикувано 26 април 2012 - 16:28
Ок, Rado32. Те хубавите работи стават бавно (и на тласъци).
Да го оставим за вторник тогава.
Да го оставим за вторник тогава.
Публикувано 26 април 2012 - 20:57
Видях че по-напред е споменато за наклона на пътищата за отичане, и ако настина е толкова чувствителна колата да попитам при някой от въпросните модели какви са стойностите на сходимостта отпред? Ако са много близки до 0 предполагам че колата ще е предразположена към чувствителност на наклона на пътя. Другото което ми идва на ума са омекнали тампони на носачите отпред, джанти с неподходящ офсет..
Много интересен проблем, дано да има обяснение за него. Ако ли не ще си караме железните стари мерцове..
Много интересен проблем, дано да има обяснение за него. Ако ли не ще си караме железните стари мерцове..
Follow your own star...
Публикувано 26 април 2012 - 21:23
Ем не всички влачат, моята е много леко, не да тръгва на разходка.
Един колега щеше да купи ЦЛК240, но каза че много е влачела надясно.
Не е от джанти, със заводски джанти.
Един колега щеше да купи ЦЛК240, но каза че много е влачела надясно.
Не е от джанти, със заводски джанти.
Публикувано 26 април 2012 - 21:35
Добре че ме подсети Lambo_Rambo
това е разпечатката от регулажа на колата:
http://img268.images.../regulaj001.jpg
Кой какво вижда?
Всъщност днес на Околовръстното в участък със значителен наклон на ляво колата си завиваше наляво (т.е. в обратната на обичайната посока). На равен път обаче си отива вдясно и това е!
това е разпечатката от регулажа на колата:
http://img268.images.../regulaj001.jpg
Кой какво вижда?
Всъщност днес на Околовръстното в участък със значителен наклон на ляво колата си завиваше наляво (т.е. в обратната на обичайната посока). На равен път обаче си отива вдясно и това е!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА