Колата завива сама надясно
Започната от Praetorian, 10 апр 2012 - 22:14:48
151 мнения по тази тема
Публикувано 26 април 2012 - 22:50
Абре , тия волани не ги ли държите здраво здраво
Аз понеже моята , пък ходи на ляво

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 26 април 2012 - 22:51
Ако предницата и джантите са наред, проблема е в неравномерно износени гуми!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 27 април 2012 - 19:03
Защо надлъжния наклон не са ти го докарали? Ако колата не е удряна и носачите са ти прави и тампоните не са заминали би трябвало всичко да си дойде.. Също и задната сходимост нещо не е дошла, макар че е в допустими граници..
За централния отвор до колкото знам се разбива главината ако е по-голям, мисля че може и да скъса болтовете ако минеш през някоя гадна дупка, защото болтовете освен на опън са натоварени и на срязване, докато иначе главината поема товара на срязване а болтовете работят само на опън.
За централния отвор до колкото знам се разбива главината ако е по-голям, мисля че може и да скъса болтовете ако минеш през някоя гадна дупка, защото болтовете освен на опън са натоварени и на срязване, докато иначе главината поема товара на срязване а болтовете работят само на опън.
Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 27 април 2012 - 19:05
Follow your own star...
Публикувано 27 април 2012 - 19:30
.
Този пост е редактиран от бай Васил: 27 април 2012 - 19:31
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 27 април 2012 - 19:31
+1 за Валката с тупалката!
Купи им едни втулчици, ако не намериш.....имам едни........може и да извадиш късмет с размера.
Купи им едни втулчици, ако не намериш.....имам едни........може и да извадиш късмет с размера.
Този пост е редактиран от бай Васил: 27 април 2012 - 19:32
Публикувано 27 април 2012 - 19:32
Виждам, че надл. наклон - caster-a на ляво колело не е в норми.Добре че ме подсети Lambo_Rambo
това е разпечатката от регулажа на колата:
http://img268.images.../regulaj001.jpg
Кой какво вижда?
Всъщност днес на Околовръстното в участък със значителен наклон на ляво колата си завиваше наляво (т.е. в обратната на обичайната посока). На равен път обаче си отива вдясно и това е!
Дясно колело е по-напред от ляво. По първосигнална логика, би трябвало да дърпа наляво, но...
Camber-a е по-отрицателян отляво, което значи че колелото е по-полегнало, т.е. отляво частите на окачването са по-къси отколкото отдясно. Деформация, счупена пружина, разбити тампони на носачите, шарнири - проверете всички възможности.
между другото след реглажа не тегли ли повече надясно отпреди?
иди на друго място.
Публикувано 28 април 2012 - 11:35
Благодаря за подробното обяснение!Защо надлъжния наклон не са ти го докарали? Ако колата не е удряна и носачите са ти прави и тампоните не са заминали би трябвало всичко да си дойде.. Също и задната сходимост нещо не е дошла, макар че е в допустими граници..
Бай Васо ако може ги донеси на срещата където ще менкаме джантите да видим дали ще станат.+1 за Валката с тупалката!
Публикувано 28 април 2012 - 20:44
Кога ще е срещата?
Втулките няма ядове.
Втулките няма ядове.
Публикувано 28 април 2012 - 22:11
Ок момци!
Публикувано 01 май 2012 - 18:01
Англичанчетата са го измислили с наклона 
http://mbworld.org/f...noise-help.html
29 camber, 18 caster
http://mbworld.org/f...noise-help.html
29 camber, 18 caster
Публикувано 03 май 2012 - 15:54
Тигри, остава ли за този уикенд?
Вариант 1: неделя в 10:00 на Историческия в Бояна.
Вариант 2: събота след срещата на Невски.
Вариант 3: ???
Вариант 1: неделя в 10:00 на Историческия в Бояна.
Вариант 2: събота след срещата на Невски.
Вариант 3: ???
Този пост е редактиран от Praetorian: 03 май 2012 - 15:57
Публикувано 05 май 2012 - 08:11
Rado32, дадено!
Утре съм на Музея към 9:15-9:30.
Кой още ще идва? Допълнителни крикове ще трябват ли?
Утре съм на Музея към 9:15-9:30.
Кой още ще идва? Допълнителни крикове ще трябват ли?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА