Ма аз не разбрах какво стана с този форум!!!Първо се бях регистрирал преди многооо време.Но не си спомнях нито името нито паролата.Регистрирах се пак и почнах да си пиша.Отговаряха ми само двама човека.Гледам по по-стари теми е писал LYNX и ТИ,чета постовете ви и си викам,,Брей тия много разбират,сигурно ще помогнат"""да ама никой не влиза.Няколко пъти ми отговори ALEXONE и му казах,че ми се иска LYNX да ми помогне,но го няма.Той ми каза,че скоро не е влизал и не знаел защо.Викам си ОК,ще чакам.Пуснах Гугъл и написх МБ форум понеже не си бях направил букмарк,и се натресох тук.Гледам BENZBOSS,LYNX и т.н са онлайн.Гледам,че съм влязъл и със името си.Изобщо не разбрах какво става.В последствие разбрах,че имало 2 огледални форума.Не знам как е станало,но и на двете места имам име и парола.
Колкото до скоростите и Генади така каза.Били много прости и много здрави.Смени ми абсолютно всичко вътре,но все още тръпна и слагам картон под колата,за да видя дали покапва!!!Имам фобия вече от тези скорости.Дано нямам повече проблеми.Списъка със сменените части е дълъг 1метър.Пък и присъствах на голяма част от поправката.
Разликата между мене и Линкса е колкото между дизелово 190 и твойта кола,не ни слагай на един ред,че ше ми се смеят,човека това работи,а аз по неволя седя и уча кое как е още.
Алексоне така си ги мьрмори щото е ПИЧ,ако беше ГОЛЯМ ПИЧ щеше да си го каже направо ма на,искат се топки,а като такива липсват го мрьнка и тва си е.Получих сьобщение аз на майла,че имам лично сьобщение от теб пратено в другия форум ма като няма как да вляза / баннат по заслуги

/ и на,вика си дано взеле тука тоя пич и ето те теб.
Тия сорости / кьсно да си пишем,че са ти нови вече / са сьщото нещо каквото имам на Духа.На Мрака основата е сьщата,само имам на тия 4 хидравлични и пета електронна която сьздава проблемите.Заеби течовете ти,следи като почне да забавя включването на задна и почне да забавя 2-3 или форсира между 2-3,другоо нямаш проблем.Стигне ли до трета ако щеш с педала в ламарината го карай,никви грижи нямаш.
.