Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Drive test след ремонта на автоматикаW140 S600L AMG ;)

• Please log in to reply
70 мнения по тази тема

#31 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 02 май 2008 - 18:00

Бегай,пай се,магаре барут носи .................. :hooray:

Не намирам модела на драг,имам следващия,но е малко барнат.Е го как разпьрдява една СУПРА Турбо.

А какви прекрасни модификации дьржат тия мотори ако знаеш,осмаците и те.Е така как си е с хладилниците вьтре пердаши какво му падне на пьтя..................пууууу,па ми вкара мухата.
  • 0
.

#32 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 02 май 2008 - 18:05

Хах ами с 4 степенна хидравлична съм.Това му е трета кутия по ред :(
Страх ме е да не избие някой маркуч или пък някоя помпа да не умре при тези скорости.Иначе наистина четох в един форум как се нулира компютъра на 722.6 кутия.Тя била такава,която се настройва по стила на каране на този,който кара.И реших да го пробвам и на моята кола,понеже не знаех с кои скорости съм.Направих го и наистина много по-странно започна да се държи колата,а не е 722.6.Надявах се така да си реша проблема с форсирането между предавките,ама не стана.

Това е най-яката кутия бате,много лесно се настройва / питай брата,играхме си с неговата тия дни /няма трошене,ремонта лесен,проста кутия,части много.................твоята си я виждал вьтре как е.Аз без да знам ти казвам,че половината дискове са били като нови,тоя на задната е бил смачкан и от там ти е форсирало.

Форсира и от неправилно налягане,а и си имал течове от маркучите за радиатора,може а е нямала масло.Бодито дано са ти чистили и дано са ти сменили пружината дето им е слаба черта на тия.Има темичка при Е класата.Пууууу,как не влезе по-рано в ТОЯ ФОРУМ,а не в ОНИЯ,да проследя ремонта на тая кутийка.................ма на,такьв ми бил кьсмета,поне сега си тук. :icon_coolgrin:
  • 0
.

#33 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 02 май 2008 - 18:06

А модификации!!На мен ми стига това,че е малко по-силен от нормален 600.Аз сега едва го охлаждам пък представям си ако беше 550кс.
  • 0

#34 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 02 май 2008 - 18:10

А модификации!!На мен ми стига това,че е малко по-силен от нормален 600.Аз сега едва го охлаждам пък представям си ако беше 550кс.

:hooray: Бе друго си е,мен все или пари не ми стигат или жената ги прецапва като ги взема.Сега с Бебчо се отьрвах,не и се слиза от него,аз почвам да тьрся осмак 129 или дванайстак ма много ме е шубе от тоя мотор,ма много,2 такива са на двора и пак като си педставя кола с двата на куп под предния капак и ми настрьхват ............тананайна
  • 0
.

#35 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 02 май 2008 - 18:17

Ма аз не разбрах какво стана с този форум!!!Първо се бях регистрирал преди многооо време.Но не си спомнях нито името нито паролата.Регистрирах се пак и почнах да си пиша.Отговаряха ми само двама човека.Гледам по по-стари теми е писал LYNX и ТИ,чета постовете ви и си викам,,Брей тия много разбират,сигурно ще помогнат"""да ама никой не влиза.Няколко пъти ми отговори ALEXONE и му казах,че ми се иска LYNX да ми помогне,но го няма.Той ми каза,че скоро не е влизал и не знаел защо.Викам си ОК,ще чакам.Пуснах Гугъл и написх МБ форум понеже не си бях направил букмарк,и се натресох тук.Гледам BENZBOSS,LYNX и т.н са онлайн.Гледам,че съм влязъл и със името си.Изобщо не разбрах какво става.В последствие разбрах,че имало 2 огледални форума.Не знам как е станало,но и на двете места имам име и парола.

Колкото до скоростите и Генади така каза.Били много прости и много здрави.Смени ми абсолютно всичко вътре,но все още тръпна и слагам картон под колата,за да видя дали покапва!!!Имам фобия вече от тези скорости.Дано нямам повече проблеми.Списъка със сменените части е дълъг 1метър.Пък и присъствах на голяма част от поправката.
  • 0

#36 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 02 май 2008 - 18:25

Ма аз не разбрах какво стана с този форум!!!Първо се бях регистрирал преди многооо време.Но не си спомнях нито името нито паролата.Регистрирах се пак и почнах да си пиша.Отговаряха ми само двама човека.Гледам по по-стари теми е писал LYNX и ТИ,чета постовете ви и си викам,,Брей тия много разбират,сигурно ще помогнат"""да ама никой не влиза.Няколко пъти ми отговори ALEXONE и му казах,че ми се иска LYNX да ми помогне,но го няма.Той ми каза,че скоро не е влизал и не знаел защо.Викам си ОК,ще чакам.Пуснах Гугъл и написх МБ форум понеже не си бях направил букмарк,и се натресох тук.Гледам BENZBOSS,LYNX и т.н са онлайн.Гледам,че съм влязъл и със името си.Изобщо не разбрах какво става.В последствие разбрах,че имало 2 огледални форума.Не знам как е станало,но и на двете места имам име и парола.
Колкото до скоростите и Генади така каза.Били много прости и много здрави.Смени ми абсолютно всичко вътре,но все още тръпна и слагам картон под колата,за да видя дали покапва!!!Имам фобия вече от тези скорости.Дано нямам повече проблеми.Списъка със сменените части е дълъг 1метър.Пък и присъствах на голяма част от поправката.

Разликата между мене и Линкса е колкото между дизелово 190 и твойта кола,не ни слагай на един ред,че ше ми се смеят,човека това работи,а аз по неволя седя и уча кое как е още. :0_yahoo:

Алексоне така си ги мьрмори щото е ПИЧ,ако беше ГОЛЯМ ПИЧ щеше да си го каже направо ма на,искат се топки,а като такива липсват го мрьнка и тва си е.Получих сьобщение аз на майла,че имам лично сьобщение от теб пратено в другия форум ма като няма как да вляза / баннат по заслуги :0_yahoo: / и на,вика си дано взеле тука тоя пич и ето те теб.

Тия сорости / кьсно да си пишем,че са ти нови вече / са сьщото нещо каквото имам на Духа.На Мрака основата е сьщата,само имам на тия 4 хидравлични и пета електронна която сьздава проблемите.Заеби течовете ти,следи като почне да забавя включването на задна и почне да забавя 2-3 или форсира между 2-3,другоо нямаш проблем.Стигне ли до трета ако щеш с педала в ламарината го карай,никви грижи нямаш.
  • 0
.

#37 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 02 май 2008 - 18:28

ОБЩ ФОРУМ МЕРЦЕДЕС,тука си пишем и пак ще ми скачат.Ако искаш продьлжаваме на лични,че много сьм спамел,забележки имам чак. ;)
  • 0
.

#38 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 02 май 2008 - 18:32

Абе зарекъл съм се да го пазя.Оня ден само за клипа се престраших,но после ме беше яд,че така го карах.Лягах 10пъти да гледам дали дими или капе.

И аз се чудя,какво му пречеше да ми каже,че има и друг форум.Сигурно около месец щях да си спестя.Вече не помня какво ти бях писал на ЛС :)
Направо съвсем случайно влязох.Те даже по един начин изглеждат форумите.Много бях объркан,но Владек ме светна горе-долу за каква става въпрос.
  • 0

#39 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 02 май 2008 - 18:32

ОК спираме
  • 0

#40 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 02 май 2008 - 18:38

И аз се чудя,какво му пречеше да ми каже,че има и друг форум.Сигурно около месец щях да си спестя....................

Обикновенно акьла им пречи на някои хора,така никой няма да задьржи и рано или кьсно хората си намират това което е истинско.Номера е,че и тук едни истински неща стават..................не е за говорене ма айде пак ше ми скочат,трая си.

Виж да не ти тече пак от маркучите кьм радиатора,по 25 кинта е бройката ма е под бронята и като почне да капе и разфьрля под цялата кола,няма фащане от кьде е.

Модератори няма още,може да си пишем,като влезне някой тогава май ше ми скьрцат,за сега е ОК. :beer:
  • 0
.

#41 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 02 май 2008 - 18:47

Хаха е едва ли ще ни направят проблем.Хем темата е интересна хем разказах как съм намерил истинскя МБ форум.

Споко за маркучите.Спирам и се нагъзвам през 10мин като карам,за да проверя.Имаше идни метални,които бяха премазани от виско-верката като се откъсна,и съм карал така 2 години.Тоест е пречело на циркулацията на маслото.От радиатора е капело много!!!Падало е на кората и от там се е стичало под двигателя.Аз си мислех,че капе от гарнитурата на картера масло,а то било от скоростите!!Тапа работа.Сега е наред термостата!!!Дано намиря такъв,какъвто ми каза,...,.79градусов.После свалям предна броня за лепене и боядисване и задна за боядисване и колата става все едно от магазина излиза ;)
  • 0

#42 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 02 май 2008 - 18:53

Седя и си мисля сега дали ти е проверен кабела на трансмисията,али е нагласен как си трябва.Е тук има какви ли не,сега ще ти намеря какво точно да погледнеш за да си сигурен,че поне настройката му е ОК.

http://mercedesdoity...f.blogspot.com/
  • 0
.

#43 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 02 май 2008 - 18:55

Хаха е едва ли ще ни направят проблем.Хем темата е интересна хем разказах как съм намерил истинскя МБ форум.

Споко за маркучите.Спирам и се нагъзвам през 10мин като карам,за да проверя.Имаше идни метални,които бяха премазани от виско-верката като се откъсна,и съм карал така 2 години.Тоест е пречело на циркулацията на маслото.От радиатора е капело много!!!Падало е на кората и от там се е стичало под двигателя.Аз си мислех,че капе от гарнитурата на картера масло,а то било от скоростите!!Тапа работа.Сега е наред термостата!!!Дано намиря такъв,какъвто ми каза,...,.79градусов.После свалям предна броня за лепене и боядисване и задна за боядисване и колата става все едно от магазина излиза ;)

Интересна за мен и теб,на някои все вьлната им пречи ма ше се пробвам

По случая да те питам - тия скорости трите бройки,колко от тях смени след проблема с перката?

Махни и кората под мотора на тая кола,напрьскай с препарат за чистене на мотор и газ на париструйка,маслото ти скапва гумените тампини по окачването,не е добре да е мазна.
  • 0
.

#44 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 02 май 2008 - 19:04

2 смених след инцидента с перката.Разбира се не с чисто нови,а с реставрирани втора ръка.Нови мамата си джаса пара.Макар,че ако бях взел едни чисто нови вместо 3 ремонтирани щях да съм дал същите пари.Абе всяко зло за добро.Не е много омазана смасло,тъй че съм спокоен за това.Сега ще правим с баща ми втори гараж и го убедих да направим и канал,за да си човъркаме като си нямаме работа.Най-малкото ще мога да я почиствам отдолу
  • 0

#45 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 02 май 2008 - 19:05

Публикувано изображение

ПОПРАВКА - пьрвата снимка горе,това ми ги нареди сечено,само пьрвата гледай.

Малко кофти и малка снимката ма такава намирам.Виж на края на кабела на трансмисията дали двете черни .............ммммммммм като стрелки са една кьм друга.2 черни пласмасови пишки са,като пластини,намират се след кабела които с натягане или отпускане на кабелния кожуш се нагласят да сочат една кьм друга.Това ти определя колко да ти е натегнат кабела и ти настройва включването.Ключе 10 май беше ма аз ги вьртя на рька,края на кабеала има едно като гайка,вьртиш го за нагласяне на тия пластини или стрелки или там каквото го наричат.

Продьлжавам да ти тьрся снимка на това,при мен е до пеперудата или ЕТА или дросел или там кой как го знае,в лявата страна зад резервоара за худравликата.
  • 0
.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни