Drive test след ремонта на автоматикаW140 S600L AMG ;)
Започната от shotgun600, 30 апр 2008 - 15:33:26
70 мнения по тази тема
Публикувано 30 април 2008 - 23:24
BOSS цолажа не е чак толкова важен,наистина...аз и на сегашните джанти мога да сложа широки гуми,но просто тези бяха на далавера.Много пари отидоха този месец,но преди морето,ако top не е продал джантите ще му ги купя и ще ги ползвам за летни.
П.С това Бебчо ли е?
Клипа още не може да се отвори.Ебати vbox-a!!
П.С това Бебчо ли е?
Клипа още не може да се отвори.Ебати vbox-a!!
Публикувано 01 май 2008 - 07:18
Цолажа по е важен за височината на гумата ако ще се спазва заводския диаметьр на гумето.Имаш малко кьде да бягаш,но е малко,не е Голф с празни калници.Височината на гумата пьк при високи скорости е ясно колко пречи и защо.Ако е 1/4 миля права оссечка не е толко зор,но с висока гума на висока скорост в завой не е толкова лесно.
Оригинално колата идва с 235,такива карам и на Бебчо и на Мрака.Можеш да сложиш и 255,но прави рамена гумата и не е устойчива в завой.Аз ги карам 10% над заводското помпане и пак си "виси" гумата от джантата и то на 7.5 ширина.
АМГ на снимката е с 8.5 предни и 9.5 задни на 18 цола като предни гуми са 255,а задните 285.На това колата "ляга",не се мандахерца гума,не обира гумата всяка неравност,дьржи в завой и спира нормално или айде по-добре от оригинала.

Е го Бебчо,е го и Мрака,гума виси по 2 прьста от джантата,няма много повече какво да се сложи,джанта иска.

Аз поне си мисля,че никак не е добре да се слагат на тия джанти по-широки гуми от заводските.Че не е перфектно сьм сьгласен на 100%,но само с гуми няма да стане,иска си джанта за скорости,с тия само до 220 сьм пробвал и после..................шубето голям страх,а и предни амортесиори на Бебчо не са сменяни,ровя за Кони ма нямат от тия дето аз искам.
За 400 коня кола под 17,че и под 18 са и малки ако гониш скорости,за право до 200 и малко,за резяне си иска нейното.
Оригинално колата идва с 235,такива карам и на Бебчо и на Мрака.Можеш да сложиш и 255,но прави рамена гумата и не е устойчива в завой.Аз ги карам 10% над заводското помпане и пак си "виси" гумата от джантата и то на 7.5 ширина.
АМГ на снимката е с 8.5 предни и 9.5 задни на 18 цола като предни гуми са 255,а задните 285.На това колата "ляга",не се мандахерца гума,не обира гумата всяка неравност,дьржи в завой и спира нормално или айде по-добре от оригинала.

Е го Бебчо,е го и Мрака,гума виси по 2 прьста от джантата,няма много повече какво да се сложи,джанта иска.

Аз поне си мисля,че никак не е добре да се слагат на тия джанти по-широки гуми от заводските.Че не е перфектно сьм сьгласен на 100%,но само с гуми няма да стане,иска си джанта за скорости,с тия само до 220 сьм пробвал и после..................шубето голям страх,а и предни амортесиори на Бебчо не са сменяни,ровя за Кони ма нямат от тия дето аз искам.
За 400 коня кола под 17,че и под 18 са и малки ако гониш скорости,за право до 200 и малко,за резяне си иска нейното.
.
Публикувано 01 май 2008 - 21:31
Е нямам идея какво става.Ако искате дайте друга идея,къде да се качват клиповете.Тези 2 часа станаха 2 дена.
Публикувано 01 май 2008 - 21:49
Е нямам идея какво става.Ако искате дайте друга идея,къде да се качват клиповете.Тези 2 часа станаха 2 дена.
Да бе, баси и клипчето к'во стана...
Аз днес качих 8 клипа, редактираха ми ги и вече се гледат без проблем....
Публикувано 02 май 2008 - 00:13
Е пробвах пак да го кача,но ми изписа,че клипа вече е качен и се проверява.
Публикувано 02 май 2008 - 06:34
Е пробвах пак да го кача,но ми изписа,че клипа вече е качен и се проверява.
Аз се чудя защо се занимаваш с тях?
Регистрирай се в youtube.com , качи си файлчето - дава ти се код и си готов.
В крайна сметка всички останали са "пирати" на youtube.
Публикувано 02 май 2008 - 10:39
Ами да YouTube е културна работа.Стана веднага качването.
Публикувано 02 май 2008 - 13:24
Лелеле, събра ми погледа у една точка
Ебахти тупалката, трябваше да задържил още малко, ама явно само толкова може
Ебахти тупалката, трябваше да задържил още малко, ама явно само толкова може
Публикувано 02 май 2008 - 13:36
Гарантирам ти,че може да го изпълни.Два пъти съм го правил.Виж само темпа на ускорение до 270....не е никак малък.Просто ме беше страх заради гумите,а и да не изпуши нещо.Все пак при тази скорост двигателя и останалите системи са на макс,и я съединение,я нещо друго можеше да се повреди,а мисълта за още пари не ми се нрави.
Публикувано 02 май 2008 - 13:45
Малиииийййй, самолет батка
Публикувано 02 май 2008 - 17:10
Тоз волан беееее,ех тоз волан,много искам такьв.
А па как вьрви с 220 на 4000 оборота нямам думи направо,а и точно тогава му е силата.Тия бавно се развьртат / по четено из форуми,не сьм карал такова за СЬЖАЛЕНИЕ / и след 120 им идва истинската сила.Баси КЕФА,искам още видео
.
Публикувано 02 май 2008 - 17:37
Хаха то и аз съм мераклия да направя още едно,но този път с апарата.....нооооо не знам за кое повече ме е страх,за живота си или да не се повреди нещо по колата
Иначе си прав!!От 0 до 100 ги прави за около 6сек.,което не е чак толкова бързо,но усещането за тяга е огромно.Возил съм се във ЕВО9 и да ти кажа може по-бързо да прави 0-100,но това усещане за залепяне към седалката го няма!!Пък и от 130 нагоре ще го разпукам ЕВОто.Факт е, че ако го пусна на 400м ще е резил резултата,защото наистина силата му идва след 120,но пък тази кола не е направена за състезание.Честно да ти кажа по ме е страх да не ми се счупи колата,отколкото от това да се пребия с нея.
Иначе си прав!!От 0 до 100 ги прави за около 6сек.,което не е чак толкова бързо,но усещането за тяга е огромно.Возил съм се във ЕВО9 и да ти кажа може по-бързо да прави 0-100,но това усещане за залепяне към седалката го няма!!Пък и от 130 нагоре ще го разпукам ЕВОто.Факт е, че ако го пусна на 400м ще е резил резултата,защото наистина силата му идва след 120,но пък тази кола не е направена за състезание.Честно да ти кажа по ме е страх да не ми се счупи колата,отколкото от това да се пребия с нея.
Публикувано 02 май 2008 - 17:44
ЕЕЕЕЕ,ше го поправиме,колко му е.
Гледах у другия частен форум,че има описано какьв проблем си имал сьс скоростите,гледам,че колицата е на малки километри та не ми се вярва след ремонта да се строши нещо голямо.Тия мотори са много яки,малко проблем с главите има,но от там ако не тече си ТИ,няма трошене това.
Половината на твоя мотор редовно влиза над 5500 оборота,нищо му няма,само като е студен и го сритам и замирисва на масло ма сьм за гарнитура на главата и малко се е олял та за тва така.4500 са никакви обороти за тая машина,старите 300 редови шестак вьрвят с около 3500 на магистралата с около 130,а си е шестаче,ти с това стадо цилиндри мое си го напьваш колкото си искаш.
Какви скорости имаш на тая кола.Това 4 хидравлика и пета електронна ли е или от новите.Не ми се рови из нета,а и ги забравих ма сега ше погледна.Много ме кефи това ма много.
Гледах у другия частен форум,че има описано какьв проблем си имал сьс скоростите,гледам,че колицата е на малки километри та не ми се вярва след ремонта да се строши нещо голямо.Тия мотори са много яки,малко проблем с главите има,но от там ако не тече си ТИ,няма трошене това.
Половината на твоя мотор редовно влиза над 5500 оборота,нищо му няма,само като е студен и го сритам и замирисва на масло ма сьм за гарнитура на главата и малко се е олял та за тва така.4500 са никакви обороти за тая машина,старите 300 редови шестак вьрвят с около 3500 на магистралата с около 130,а си е шестаче,ти с това стадо цилиндри мое си го напьваш колкото си искаш.
Какви скорости имаш на тая кола.Това 4 хидравлика и пета електронна ли е или от новите.Не ми се рови из нета,а и ги забравих ма сега ше погледна.Много ме кефи това ма много.
.
Публикувано 02 май 2008 - 17:49
95 ти е колата,до 8 Август 95 са с 4 степенни хидравлични като на Духа,след това са 5 електронни като на Бебчо.Кажи какво имаш там?Спомням си,че беше споменал в другия форум за нулиране на електрониката или нещо подобно,а и като я гледам как мьрка на какви скорости..................тая кола е около Септември 95 и си с 722.6ХХ.....................Давай да не гадая,че от гадателство само ми правят забележки,кажи какво имаш.
.
Публикувано 02 май 2008 - 17:58
Хах ами с 4 степенна хидравлична съм.Това му е трета кутия по ред
Страх ме е да не избие някой маркуч или пък някоя помпа да не умре при тези скорости.Иначе наистина четох в един форум как се нулира компютъра на 722.6 кутия.Тя била такава,която се настройва по стила на каране на този,който кара.И реших да го пробвам и на моята кола,понеже не знаех с кои скорости съм.Направих го и наистина много по-странно започна да се държи колата,а не е 722.6.Надявах се така да си реша проблема с форсирането между предавките,ама не стана.
Страх ме е да не избие някой маркуч или пък някоя помпа да не умре при тези скорости.Иначе наистина четох в един форум как се нулира компютъра на 722.6 кутия.Тя била такава,която се настройва по стила на каране на този,който кара.И реших да го пробвам и на моята кола,понеже не знаех с кои скорости съм.Направих го и наистина много по-странно започна да се държи колата,а не е 722.6.Надявах се така да си реша проблема с форсирането между предавките,ама не стана.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни