Drive test след ремонта на автоматикаW140 S600L AMG ;)
Започната от shotgun600, 30 апр 2008 - 15:33:26
70 мнения по тази тема
Публикувано 30 април 2008 - 15:33
Днес на влизане в София реших за пръв път след ремомта на скоростите да напъна колата малко.Направих и клипче,за да се похваля.Можех да изпълня километража,но ме достраша.Гумите са ми доста зле и не са за такава скорост.Много са захабени и са едва 235 широки.Все пак мисля,че добре се получи
http://img532.images...video000al8.flv
P.S нямам идея защо,но след като го качих в нета му изчезна звука.
top кажи моля те къде си качваш клиповете,които направи за проблема с оборотомера
top кажи моля те къде си качваш клиповете,които направи за проблема с оборотомера
Публикувано 30 април 2008 - 15:40
Днес на влизане в София реших за пръв път след ремомта на скоростите да напъна колата малко.Направих и клипче,за да се похваля.Можех да изпълня километража,но ме достраша.Гумите са ми доста зле и не са за такава скорост.Много са захабени и са едва 235 широки.Все пак мисля,че добре се получи
Колега , само да питам - на такива обороти не трябва ли манометъра на маслото да е почети на 4?
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 30 април 2008 - 17:34
Аз като го гледам клипа ти се чува звук и няма проблем. Като гледам как набира с лекота ще си изпълни километража, супер е
Публикувано 30 април 2008 - 18:02
Е това му е максималното налягане на маслото
Много странно,аз като си го сваля от тъм където съм го качил не ми го пуска със звук.Проблема ще да е при мен.Изглежда сайта го преобразува в друг формат и не ми отваря звука.
До сега два пъти съм стигал 300,но с тези гуми след 230 почва да се люлее колата страшно много.Капака ми трепери и имам чувството,че ще се отвори.Всичко е много плашещо.С друга кола ми се е отварял капак в движение и става за милисекунди и шока е много голям,защото става неочаквано.
Много странно,аз като си го сваля от тъм където съм го качил не ми го пуска със звук.Проблема ще да е при мен.Изглежда сайта го преобразува в друг формат и не ми отваря звука.
До сега два пъти съм стигал 300,но с тези гуми след 230 почва да се люлее колата страшно много.Капака ми трепери и имам чувството,че ще се отвори.Всичко е много плашещо.С друга кола ми се е отварял капак в движение и става за милисекунди и шока е много голям,защото става неочаквано.
Публикувано 30 април 2008 - 18:06
Не ми отваря и на мен ма си е моя телевизор за ебане.Много кофти,много мее е яд.
Тия гуми са и сток,така си идват всичките модели с тоя размер,само на ГРАНД ЕДИШЬН пердашат АМГ 18 на 265 и 285 ако правилно помня.Намери и такива,ако намериш и 2 комплекта свиркай,че и аз сьм на пазара.Искам да го направя Бебчо да спира по-добре от оригинала ма гуми му трябват,другото е лесно.
Тия гуми са и сток,така си идват всичките модели с тоя размер,само на ГРАНД ЕДИШЬН пердашат АМГ 18 на 265 и 285 ако правилно помня.Намери и такива,ако намериш и 2 комплекта свиркай,че и аз сьм на пазара.Искам да го направя Бебчо да спира по-добре от оригинала ма гуми му трябват,другото е лесно.
.
Публикувано 30 април 2008 - 18:09
Е това му е максималното налягане на маслото
Обнови си кодеците за видео. Гумите са много важни за стабилноста и безопасността, аз преди около месец си купих летни гуми и си взех с скоростен индекс W до 270км/ч въпреки че и 200 не мога да вдигна но нека да има резерва, на теб ти трябват с идекс Y или повече.
Публикувано 30 април 2008 - 18:29
Качи го в vbox7, че така е глупаво и на мен не ми го отваря
Публикувано 30 април 2008 - 19:09
BOSS,колата преди няколко години имаше джанти каквито продава top в момента,но ги продадох.Сега ме е яд,но тогава не знаех,че ще запазим колата понеже щяхме да я продаваме.
Тези гуми,ги взех на далавера от един и затова са 235,иначе мога да сложа на тези джанти и по-широки,но далаверата беше за тези 235 и така.
Много странно,аз като си сваля клипчето ми го отваря без звук,а на вас даже не ви го отваря.Само top го отвори както трябва.Регистрирах се във Vbox7.
Тези гуми,ги взех на далавера от един и затова са 235,иначе мога да сложа на тези джанти и по-широки,но далаверата беше за тези 235 и така.
Много странно,аз като си сваля клипчето ми го отваря без звук,а на вас даже не ви го отваря.Само top го отвори както трябва.Регистрирах се във Vbox7.
Публикувано 30 април 2008 - 19:10
то пък не можело веднага да се гледа
Публикувано 30 април 2008 - 19:12
то пък не можело веднага да се гледа
Споко, след 1/2ч ще може
Публикувано 30 април 2008 - 19:15
Добре са го направили автоматика 
Бясна кола, все тая дали я караш със 220 или 260, както са при мене 90 и 110
А клипа се отваря със звук, но "фучи" малко от скоростта и не чух кое парче слушаш.
В-бокса каза че обработва файла в момента...
Бясна кола, все тая дали я караш със 220 или 260, както са при мене 90 и 110
А клипа се отваря със звук, но "фучи" малко от скоростта и не чух кое парче слушаш.
В-бокса каза че обработва файла в момента...
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
Публикувано 30 април 2008 - 19:25
Всъщност слушах Дарик радио
Снимано е със кофти камера на телефон и това създава усещане,че е много шумно в колата,а всъщност не беше толкова .Като прибера огледалата става доста по-тихо.
Интересно!?!...има администратор,който преглежда клиповете преди да се качат,а е пълно със безмозъчни простотии във сайта им.
Снимано е със кофти камера на телефон и това създава усещане,че е много шумно в колата,а всъщност не беше толкова .Като прибера огледалата става доста по-тихо.
Интересно!?!...има администратор,който преглежда клиповете преди да се качат,а е пълно със безмозъчни простотии във сайта им.
Публикувано 30 април 2008 - 19:48
И аз съм се чудел много пъти, но явно е така...
Публикувано 30 април 2008 - 22:52

Те тва си иска колата,АМГ 18,по-добре дьржи пьтя и по-добре спира колицата.
.
Публикувано 30 април 2008 - 23:03
О Босе привет че цолажа какво му е важното бре не е ли ширина та по важна
Те тва си иска колата,АМГ 18,по-добре дьржи пьтя и по-добре спира колицата.
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА