Към съдържанието

•  

Снимка

Помощ относно 450 SELдано ми обърнете внимание

• Please log in to reply
82 мнения по тази тема

#46 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 07 септември 2007 - 12:47

и такъв вариант има: да се свържеш или просто да си купуваш списание автокласика
хората, които го издават са навътре в нещата и могат да ти помогнат
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#47 Cougar

Cougar

Чирак

• Потребители на форума
  • 243 Мнения:
  • Град:Plovdiv
  • Интереси:Мерцедеси, Кучета
  • Автомобил:
    W108 250 S 69' - pickUp
    W116 450 SEL 6.9 75' - RESTORATION
    W124 230 CE 89' - Black Dream
    W210 220 D 97' - Franky

Публикувано 07 септември 2007 - 18:26

С хидравлично окачване е този модел затова на снимките изглежда така клекнал отпред и отзад като го запалиш моментално се вдига като ситроен. Системата е с една хидравлична помпа (кръгла хваната отпред на двигателя) и пет сфери на всяко колело и една централна. При ключа за фаровете има едно като лостче което се издърпва и бута и то е за корекция на нивото на колата в най издърпано положение би трябвало да е много висока.

Точно така!!! Колата не е палена както споменах затова е клекнала (легнала).Въпросното лостче има 3 степени (положения) легнала, средн :flagMB new: ото което е нормално при каране и доста висока - всичко това може да се регулира, в момента към дизелака е правена на ново помпа която пак повдига колата на всички разпределителни кутий (от снимките на БенцБос-а) сменихме семеринги там гумени уплътнения, нови семеринги на амортисиорите, по сферите (колбите) нищо не сме пипали от тогава (3 месеца насам), но колата си повдига, повдигала е, и ще повдига.Климатика също е вързан за присадката (двигателя) тъй че макар и с този мотор си повдигаше и си работеше климатика.Иначе тази кутия от снимката (компютър) или както и да е, не е вързана никъде, но мисля че тя е осножно за бензиновия мотор там има едно лостче горе до лоста на мигачите и чистачките мисля, което май е за некви ограничения в скороста абе май нещо като автопилот (за него само съм слушал в действие не съм го виждал) иначе ся като гледам тия снимки дето ми бяха дали на мотора, който ми предлагаха да докарат от Италия има и компютърът и май некъв агрегат за климата ли е нз (вече съжелявам, че не го взехме) днес разбрах, че в Ягодово (село тук до Пловдив) има една такава, незнам дали е 450 или 350 и били свалили хидравликата и сложили пружини и амортисиори :( и колата все пак не била в движение- занемарена, тъй че ето още един източник!Ако мога да спася нещо от нея, и ако въобще се продава на части.... дано. Иначе за някакви селски изпълнения от рода на тунинги по такива красавици няма да направя спокойно.... а кола за каране докато правя тази май ще да е Фиат Браво - ефтина поддръжка не заради друго пък има и визия (ако това се смята за визия де) иначе това май ще ми се превърне като хоби до ся бяха мечти от тук нататък мъки, ама ще е докарам до края може и след 5 години да е, а след това :4036:
  • 0
Публикувано изображение

#48 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 07 септември 2007 - 18:41

Земи си една тренажорка от рода на 123 и забрави разни Фиятки.Щом е такова положението я почвай и дано я свършиш,от написаното става ясно,че не е толкова зле положението с окачването поне.Късмет ти трябва,МНОГО КЪСМЕТ и ще стане.
  • 0
.

#49 Cougar

Cougar

Чирак

• Потребители на форума
  • 243 Мнения:
  • Автомобил:
    W108 250 S 69' - pickUp
    W210 220 D 97' - Franky

Публикувано 07 септември 2007 - 18:52

Между другото ти си в Щатите нали?От там ако ми трябва нещо дали ще е по тънко да го поръчам?Имаме братовчеди в Милоуки, но нз дали е по оферта от Европа или САЩ.В нашето семейство е имало още 2 звезди - Меркюрю Кугар 1971 и Понтиак Вентура 1965 майче не съм сигурен за Вентурата, но Кугар-а ми е болна тема в САЩ срещал ли си? Колата пак повтарям е в движение не е в окаяно състояние има доста работи за пипане, ще се разглоби цялата гола ще е оставя и сичко наново.След обдухването с пясък т.е. когато купето е готово всички стари части, които запазвам как мога да ги докарам до приличен външен вид т.е. челюстите на спирачките, амортисиори, пружини искам сичко да е като ново! :bigemo_harabe_net-110:
  • 0
Публикувано изображение

#50 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 07 септември 2007 - 18:57

Тук има всичко - богат щат,много хора,пустинен климат..............и коли на по 30 годинки се срещат нови като вилици.Щом имаш и връзки тук си лесен,втора употреба или нови части се намират колкото искаш за каквото искаш.
Търси гаража да е двоен,че като гледам имаш доста игра по играчките,тема реставрация ти трябва на теб или направо виж какво е мнението на колегата горе,първото мнение на страницата.Свържи се с хората,пийте по една бира там и ги почвай с въпросите.
  • 0
.

#51 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 07 септември 2007 - 19:11

Искам VIN-а на Мерцедеса :warningemo:
  • 0

#52 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 07 септември 2007 - 19:15

И аз,да видим що за дживотно е това.
  • 0
.

#53 Cougar

Cougar

Чирак

• Потребители на форума
  • 243 Мнения:
  • Автомобил:
    W108 250 S 69' - pickUp
    W210 220 D 97' - Franky

Публикувано 07 септември 2007 - 19:55

Така колата е в Първомай - 45 км от Пловдив, утре или в неделя ще ходя до там и може би най - късно в понеделник съм пред компа.Та VIN е? И къде мога да го търся по купе или? Да направя ли още снимки и да пратя? И кое да снимам по точно :)
  • 0
Публикувано изображение

#54 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 07 септември 2007 - 20:00

Вина е номера на шасито,по него може да си видят много неща.Снимай всичко което можеш ма всичко,така или иначе ще я почваш цялата.........

Документите на колата ако са в теб пусни номера на рамата да я видим каква е тая кола.
  • 0
.

#55 Cougar

Cougar

Чирак

• Потребители на форума
  • 243 Мнения:
  • Автомобил:
    W108 250 S 69' - pickUp
    W210 220 D 97' - Franky

Публикувано 07 септември 2007 - 20:25

значи номера на шасито къде мога да го видя? къде трябва да е попринцип? ще се опитам да снимам всичко :drift1:
  • 0
Публикувано изображение

#56 tdd2003

tdd2003

Чирак

• Потребители на форума
  • 82 Мнения:

Публикувано 07 септември 2007 - 20:50

значи номера на шасито къде мога да го видя? къде трябва да е попринцип? ще се опитам да снимам всичко :drift1:

Ти за талон на автомобила чувал ли си бе младеж?
  • 0

#57 Cougar

Cougar

Чирак

• Потребители на форума
  • 243 Мнения:
  • Автомобил:
    W108 250 S 69' - pickUp
    W210 220 D 97' - Franky

Публикувано 07 септември 2007 - 20:54

освен на талона искам да знам къде по колата мога да търся :closed-topic:
  • 0
Публикувано изображение

#58 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 07 септември 2007 - 21:21

http://forum.w116.org/index.php

http://gallery.w116.org/main.php

Тук има всичко за модела,първото е форума,но е на странен език,второто е галерия със снимки,рови и ще намериш.
  • 0
.

#59 Cougar

Cougar

Чирак

• Потребители на форума
  • 243 Мнения:
  • Автомобил:
    W108 250 S 69' - pickUp
    W210 220 D 97' - Franky

Публикувано 07 септември 2007 - 21:22

кажи как да кача клипа тука
  • 0
Публикувано изображение

#60 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 07 септември 2007 - 21:27

кажи как да кача клипа тука

Качи го ТУК и после пусни линк към него ;)
  • 0

logo-600-1002.png

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни