Помощ относно 450 SELдано ми обърнете внимание
Започната от Cougar, 06 сеп 2007 - 15:59:22
82 мнения по тази тема
Публикувано 07 септември 2007 - 22:04
.
Публикувано 07 септември 2007 - 22:50
От вътре изглежда доста запазена, защо не е снимаш и да постеш малко снимки?
Публикувано 07 септември 2007 - 23:15
както казах - в неделя или понеделник ще изкарам още доста информация между другото тоя двигател 300Д + автоматична скоростна кутия какво мога да го нарпавя ? какви пари?
Ей,младо момче!
От Майна Ланд!
Млад си,Я се стегни и направи една реставрация,......
Ама не,.......много си млад!
НЕ МОЖЕШ МАЙНА!!!
Публикувано 07 септември 2007 - 23:59
ахаха явно не си чел цялата тема "под какво мога да го направя ..... какви пари'' т.е. мога ли да се отърва от него и за колко + скоростана кутия защото в случая остава излишен
или ти не си чел по - горе или аз не съм се изразил правилно
Много внимателно следя темата,Майна!
Я фани стегни тва съкровище,а този дизел го дай на вторични суровини,че тая колица си иска естеството!
Много труд и само хлеб,... и докато голфаджийте опаткват патките ти ще си готов за истинските жени!
Па както се фалиш че си на светлинни години пред тях,..точно тоя дръгел ще ти е оръжието за следващите по-сериозни завоевания!
Успех!
Публикувано 08 септември 2007 - 07:32
Аз да се потретя прати ми VIN-а на лично,моля!
Публикувано 08 септември 2007 - 08:11
Аз мога да допълна само: Мерак пут.. не еб.!!!Много внимателно следя темата,Майна!
Я фани стегни тва съкровище,а този дизел го дай на вторични суровини,че тая колица си иска естеството!
Много труд и само хлеб,... и докато голфаджийте опаткват патките ти ще си готов за истинските жени!
Па както се фалиш че си на светлинни години пред тях,..точно тоя дръгел ще ти е оръжието за следващите по-сериозни завоевания!
Успех!
Ама дано пък излезе сериозно момчето,
Публикувано 08 септември 2007 - 10:48
мн интересна тема,браво на момчето че не го е изхвърлил целия на вторични,сега ако се реставрира след 10 години ще струва цяла чанта с пароци,а ако реши да си го кара няма да има такова дупе,колата е уникат и дори да пуснеш снимка на багажника пак ще има страшен интерес във форума.И внимаваи че Мерцедеса е като наркотик-води до пристрастяване.Успех
Публикувано 10 септември 2007 - 17:09
Днес е понеделник а VIN нямаVIN-a ще го получиш неделя
Момче как искаш да ти помогнем,когато ти сам не си помагаш
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни