Филко, с риск да ти убия мечтите, то.... промяната с крайно гърне от АМГ.. е минимална.
М119 по принцип не вади кой знае колко хубав звук.
124ката без средно гърне дрънчеше в ниските, с него беше супер тиха, после с АМГ крайно гърне (от 209 55) имаше подобрение в звука, но не достатъчно за парите си (платих го около 400 или 450 лв).
Може би, ако намериш от w210 E50 ще имаш по-голяма успеваемост. Все пак 55 е м113, а 50 е м119.
Е, чак мечти
Явно вече съм по пенсионер, защото не паля като едно време,,,,тогава като ми влезеше муха и не спя, докато не стане или минава много време докато се разубедя, а сега нещата светват...и угасват
Обаче с едно не мога да се съглася, че М119 няма звук
Това е двигателя, който има твърде запомнящ се и особен звук...някак си в сърцето ми направо резонира Аз затова и не търся някакви тийнейджърско съзтезателни гръмове от ауспуха, а съвсем малка промяна в басите... да трепери още повече организЪма
Кажи сега, чисто технически, може ли такъв тип гърне (крайно), да се закачи при мен, гледам, че е с две входни тръби от средното гърне, което и при мен трябва да е така, но сигурно трябва да се нагласят...
ревввее.JPG 76,34K
7 Брой сваляния
гУлям рееев