Ето снимка,
просто е изтъркано все едно със шкурка....не знам какво е правил тоя човек
![]()
За мен, направо си плаче за ново, ама откъде, мамка му...
Публикувано 08 февруари 2018 - 18:58
Шкурка и спрей и става като ново ама не баш .. тва е правил бате Фил
Публикувано 08 февруари 2018 - 18:59
То това отгоре ми прилича на софтлак. Същото покритие на копчетата при ауди, които се белят. В нета има хора, които оправят такива елементи, може да питаш тях.
Другия вариант е спрей PlastiDip. С такова мисля, че може да се възстанови.
Публикувано 08 февруари 2018 - 19:00
Преди да го сменяш пробвай да го минеш лекичко отгоре със скоч-брайт и го намажи с това което ти казах, нищо не губиш.
Утре ще снимам препарата.
Публикувано 08 февруари 2018 - 19:14
Преди да го сменяш пробвай да го минеш лекичко отгоре със скоч-брайт и го намажи с това което ти казах, нищо не губиш.
Утре ще снимам препарата.
прав си
Мерси много ![]()
То това отгоре ми прилича на софтлак. Същото покритие на копчетата при ауди, които се белят. В нета има хора, които оправят такива елементи, може да питаш тях.
Другия вариант е спрей PlastiDip. С такова мисля, че може да се възстанови.
Тенк ю
Тоя пласти дийп, предполагам го има в разни баумакси и т.н.?
Публикувано 08 февруари 2018 - 20:11
Публикувано 08 февруари 2018 - 20:30
Публикувано 08 февруари 2018 - 20:45
Публикувано 08 февруари 2018 - 21:45
Ако ти се дават пари има вариянт да ги тапицираш тези панели.Едни хубави двойни шевове по ръбовете ще паснат идеално на седалките.
Всъщност това е един от вариантите, които измислих и аз, и принципно ще стане доста добре...
Свали го от колата, без да чупиш, заедно с всички останали детайли, които са така изтъркани.
Звъниш на Тошко
088.901.5713, във Варна е.
(Пращаш снимките за мнение)
Разбирате се за логистиката и си готов след няколко дни.
Това не е реклама, а лично впечатление. Не ми е известно някой да ги прави по-добре в БГ.
Мерси, Коц.
Първо ще видя вариант за обличане с кожа, тука има някакви много известни дето тапицират, та ще видя при тях и тогава ще видя и твоя вариант
![]()
Публикувано 21 февруари 2018 - 16:08
я да питам, че ме сърбят ръцете да си купя някоя глупост-гърне (задно) от W210 ще стане ли за CL-a? Че намирам няколко оригинални, уж (AMG и Lorinser), a за CL никъде не можах да открия, та дали ще станат някак си?
Говорим от W210 E55, или пак с някой от големите мотори
Публикувано 21 февруари 2018 - 23:48
Публикувано 22 февруари 2018 - 19:34
https://m.ebay.com/i...282?_mwBanner=1
Ето гърненце,още един запален фен на модела от другия форум също си търси гърне и постна това от ония дни.Само трябва да се погледне S и CL 140-ки има ли разлика в крайните грънци.
Бе малко им е кисело гроздето на тия, за задно гърне 1000 леФа ![]()
Публикувано 22 февруари 2018 - 20:59
Ooo, не искаш да ти казвам колко струва оригиналното ново ![]()
Аз успях да намеря оригинално и ново за Голфа на 100ина лв. от разпродажба в ибей.
Алтернативно, да не скопяваш колата, можеш да набодеш гърне от CLK 209 500, не е обемисто и е от неръждаема стомана.
Публикувано 22 февруари 2018 - 21:23
Ooo, не искаш да ти казвам колко струва оригиналното ново
Аз успях да намеря оригинално и ново за Голфа на 100ина лв. от разпродажба в ибей.
Алтернативно, да не скопяваш колата, можеш да набодеш гърне от CLK 209 500, не е обемисто и е от неръждаема стомана.
Идеята беше дали става от W210 55AMG, че намирам едно такова на добри пари ...
Иначе, знам за ония 9000 долара за цяла истинска генерация ![]()
Да уточня-на мойто нищо му няма, просто искам да видя как ще звучи ![]()
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни