Ето снимка,
просто е изтъркано все едно със шкурка....не знам какво е правил тоя човек
За мен, направо си плаче за ново, ама откъде, мамка му...
Публикувано 08 февруари 2018 - 18:58
Шкурка и спрей и става като ново ама не баш .. тва е правил бате Фил
Публикувано 08 февруари 2018 - 18:59
То това отгоре ми прилича на софтлак. Същото покритие на копчетата при ауди, които се белят. В нета има хора, които оправят такива елементи, може да питаш тях.
Другия вариант е спрей PlastiDip. С такова мисля, че може да се възстанови.
Публикувано 08 февруари 2018 - 19:00
Преди да го сменяш пробвай да го минеш лекичко отгоре със скоч-брайт и го намажи с това което ти казах, нищо не губиш.
Утре ще снимам препарата.
Публикувано 08 февруари 2018 - 19:14
Преди да го сменяш пробвай да го минеш лекичко отгоре със скоч-брайт и го намажи с това което ти казах, нищо не губиш.
Утре ще снимам препарата.
прав си Мерси много
То това отгоре ми прилича на софтлак. Същото покритие на копчетата при ауди, които се белят. В нета има хора, които оправят такива елементи, може да питаш тях.
Другия вариант е спрей PlastiDip. С такова мисля, че може да се възстанови.
Тенк ю Тоя пласти дийп, предполагам го има в разни баумакси и т.н.?
Публикувано 08 февруари 2018 - 20:11
Публикувано 08 февруари 2018 - 20:30
Публикувано 08 февруари 2018 - 20:45
Публикувано 08 февруари 2018 - 21:45
Ако ти се дават пари има вариянт да ги тапицираш тези панели.Едни хубави двойни шевове по ръбовете ще паснат идеално на седалките.
Всъщност това е един от вариантите, които измислих и аз, и принципно ще стане доста добре...
Свали го от колата, без да чупиш, заедно с всички останали детайли, които са така изтъркани.
Звъниш на Тошко
088.901.5713, във Варна е.
(Пращаш снимките за мнение)
Разбирате се за логистиката и си готов след няколко дни.
Това не е реклама, а лично впечатление. Не ми е известно някой да ги прави по-добре в БГ.
Мерси, Коц.
Първо ще видя вариант за обличане с кожа, тука има някакви много известни дето тапицират, та ще видя при тях и тогава ще видя и твоя вариант
Публикувано 21 февруари 2018 - 16:08
я да питам, че ме сърбят ръцете да си купя някоя глупост-гърне (задно) от W210 ще стане ли за CL-a? Че намирам няколко оригинални, уж (AMG и Lorinser), a за CL никъде не можах да открия, та дали ще станат някак си?
Говорим от W210 E55, или пак с някой от големите мотори
Публикувано 21 февруари 2018 - 23:48
Публикувано 22 февруари 2018 - 19:34
https://m.ebay.com/i...282?_mwBanner=1
Ето гърненце,още един запален фен на модела от другия форум също си търси гърне и постна това от ония дни.Само трябва да се погледне S и CL 140-ки има ли разлика в крайните грънци.
Бе малко им е кисело гроздето на тия, за задно гърне 1000 леФа
Публикувано 22 февруари 2018 - 20:59
Ooo, не искаш да ти казвам колко струва оригиналното ново
Аз успях да намеря оригинално и ново за Голфа на 100ина лв. от разпродажба в ибей.
Алтернативно, да не скопяваш колата, можеш да набодеш гърне от CLK 209 500, не е обемисто и е от неръждаема стомана.
Публикувано 22 февруари 2018 - 21:23
Ooo, не искаш да ти казвам колко струва оригиналното ново
Аз успях да намеря оригинално и ново за Голфа на 100ина лв. от разпродажба в ибей.
Алтернативно, да не скопяваш колата, можеш да набодеш гърне от CLK 209 500, не е обемисто и е от неръждаема стомана.
Идеята беше дали става от W210 55AMG, че намирам едно такова на добри пари ...
Иначе, знам за ония 9000 долара за цяла истинска генерация
Да уточня-на мойто нищо му няма, просто искам да видя как ще звучи
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни