Такаа...
отдавна не съм писал по темата-малко ъпдейт и питанки...
Колата продължава да се държи много добреи да върви още по-добре
Вече е с най-правилния Бекер (този с жълто-черният цвят)-Каскейд, другия бекер (със зелено-черния цвят-Трафик Про), както и оригиналното Аудио 30 сигурно ще ги пусна за продажба.
Във връзка с Бекера-купих го от колега във форума (за което още веднъж му благодаря, дано прочете-мисля, че е колегата Robber-изключително коректен продавач), състоянието му е перфектно, дойде с оригинална навигационна флашка, както и с антена за GPS и микрофон за блутута.
Проблема е, че на оригиналното Аудио 30, ГПС антената не влиза с букса като за антени, а е с пластмасови буксички, които се щракват (като мини евро букса).
Въпроса е, че ако срежа кабела и му закача буксата, която е от антената на новия Бекер, би трябвало да мога да си ползвам оригиналната ГПС антена?
Другият момент е със чъйнджъра...в момента (или поне със стария бекер), не чете дискове от чейнджъра, изобщо не го вижда всъщност, а гледам че се продават чейхнджъри Бекер, които изглеждат същите, като мерцедесовите-въпроса е, трябва ли специален бекер чейнджър, или всичко пак е в буксите?
То е ясно, че така е трудно да се даде отговор, питам само и единствено ако някой със стара ес класа (с ГПС), е сменявал оригинално Мерцедес аудио, със Бекер и как е подкарал опциите...Надявам се колегата Robber да види темата пак Та и директно него да питам-мога ли към флаш картата със софтуера(навигацията) да кача музика, или тази за навигацията трябва да съдържа само това?
Иначе салона е оправен, остават коланите, но сега започнаха да ме дразнят и праговете-започнала е някаква корозия...
Директният въпрос е-откъде мога да купя такива прагове-говорим за алуминиевата лайсна с надписите Мерцедес-бенц ? Търсих къде ли не, нещо не уцелвам парт номер и не се ориентирам нито за цени, нито за доставка...
След като вече реших, че ще си оставя колата (имаше такова чудене в мен-дали да я карам нея или мотора), явно ще я пребоядисвам, но това ще е една изцяло нова драма, за която ще търся помощ, евентуално, но това с бояджиите е мъка неземна...
Така и така съм се разпитал-откъде купувате оригинални стелки?
Поздрави,