колата я взимаме от човек, а не от салон. кара се всеки ден по думите на продавача. на мен ми е интересно каква е цената на турско стъкло с монтажа и дали влиза в 200-те лв, за които споменах? утре стар-ката даде ли зелена светлина парата в ръката и нотариуса ще е като на новия собственик му мине мерака фара къде му пише рожденната дата, защото и на мен ми направи впечатление, че са бистри. не знам дали може да се вярва, но собствениците в България са били заможни хора и е поддържана с пари, а не с надежди.
Тема за избор на кола(искам да си купя ....., какво мислите за тази)
Започната от kdl, 14 дек 2016 - 22:11:11
499 мнения по тази тема
Публикувано 04 януари 2017 - 19:46
И колко да ти бутне от цената?
Турско стъкло по-добре не слагай, да не се окаже че криви (ефект на лупа). Виждал съм го и е ужасно.
За мен това е ужасно базова кола, но е въпрос на вкус.
Турско стъкло по-добре не слагай, да не се окаже че криви (ефект на лупа). Виждал съм го и е ужасно.
За мен това е ужасно базова кола, но е въпрос на вкус.
Публикувано 04 януари 2017 - 20:40
не, не е въпрос на вкус, а на финансови възможности. практиката ми е показала, че при договарянето със сериозни клиенти цената търпи коментар и съм го правил. там където не съм, практиката е показала, че сделката е добра.такива кенефи гледахме днес за целия ден, че тая изглежда като "балканстарка с найлоните". за тоя модел нямам преки наблюдения,а само съм чел и за това се обръщам тук за съвет с презумпцията, че има хора с теоретичен и практичен опит. новият внос около пловдив за тази сума са трагедия от шекспир в много действия, а регистрираните са още по-зле. попаднахме на тази и за това я сондирам тази вечер с вас. карал съм с турско челно стъкло на друга кола и не съм бил разочарован. за китайските съм чел, че не можеш да видиш кръгчето на светофара. друг е въпросът, че мустанга ми бяха оставили по две дируги на колоните, които видях чак след като отлепих тиксото и откачих, добре, че беше на пасат 2-ка, а не на мб.
Този пост е редактиран от grafgin: 04 януари 2017 - 20:43
Публикувано 04 януари 2017 - 21:46
За стъкло мога да спомена моя кофти опит с W203, Кобра и тяхното "европейско" стъкло, което се оказа че е произведено в ЮАР.
Марката е Safevue и няма нищо общо с оригинала PPG Solextra. Надраска се още на първата година.
На старата ми кола VW Golf 4 новия собственик сложи китайско стъкло в Кобра. Още няма точка по него. Вярно е че криви малко ама не се дере
Публикувано 05 януари 2017 - 10:19
Колега, ето още една кола която може да видиш, поне няма лъжа в километрите и голяма част от сменяните части съм ги поръчвал с моите отстъпки за колегата от форума.
http://www.mobile.bg...76&slink=h9w7h7
Този пост е редактиран от gelevp: 05 януари 2017 - 10:20
Публикувано 05 януари 2017 - 10:57
Колата изглежда супер. Евала за подробното описание на ремонтите/поддръжката.
Публикувано 05 януари 2017 - 12:27
Колата наистина изглежда много добре.
Публикувано 05 януари 2017 - 18:01
Това е класи над оня гробКолега, ето още една кола която може да видиш, поне няма лъжа в километрите и голяма част от сменяните части съм ги поръчвал с моите отстъпки за колегата от форума.
http://www.mobile.bg...76&slink=h9w7h7
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
Публикувано 05 януари 2017 - 19:04
Това е класи над оня гроб
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
нямаше да отговарям, но високомерието на този потребител ме подразни. като не можеш да кажеш нещо градивно не се подигравай на хората, които нямат възможност да си купят 212-ка от БС или кола на 3-4 години. четох ти един коментар за проблем с 6-те дюзи, където препоръчваш на човека да си прати колата на "белканто"(скраб)... споменах вече, че търсим кола в област пловдив до 10 000 лв. всеки може да изфабрикува една добра обява с няколко окуражителни "коментара". не казвам, че колата е лоша или някой лъже, просто не е опция в момента. става дума за пътуване, проверка на място на колата и други неща, които ограничават човек с постоянна работа и много малко свободно време и не на последно място без нужната сума в наличност. благодаря още веднъж за всички смислени коментари по публикуваните от мен обяви!
Публикувано 05 януари 2017 - 19:51
Виж тази. От Пловдив се стига за около 1ч. 30мин.
На мен ми изглежда добре, но ми е странно, че вчера като я гледах на в карса беше на 9900лв. което може да му се припомни при евентуален оглед.
Публикувано 06 януари 2017 - 07:42
@grafgin, дори да се е изказал по-гръмко колегата не мисля че трябва да се сърдим и обиждаме, всички тук се опитваме да помогнем. Замисли се че е не по-малко обидно твоето изказване за "изфабрикуваната обява" и "няколкото окуражителни коментара", споко пич, няма таен заговор, не сме илюминати и не държим на всяка цена да си купиш поддържан автомобил, може да си вземеш всеки един грохнал такъв от родните джамбази.
Не искам да ти разбивам детските представите но няма шанс да купиш читава такава кола за 10 000 (особено от търгаж, от частно лице има някакъв минимален шанс) и да не налееш още поне 5 000 - 6 000 в части и труд за следващите 2 години (говорим за 14 годишни коли с връщани километри и вече не ги правят като w124 или w201). Освен това колите които ги гледаш започват с купуването с еко такса, регистрация, гражданска, каско и веднага скачаш на 11 500 и това е без гуми. Затова си направи една хубава сметка дали си заслужава или потърси някоя запазена 203ка или 210ка и додай разликата до 10 000 - 11 000 за да я стегнеш.
Този пост е редактиран от gelevp: 06 януари 2017 - 07:57
Публикувано 06 януари 2017 - 09:12
Абсолютно съгласен...
Тоз-туч освен, че е на 500+к с гаранция ще глътне +6 още в последствие лошото е,че дори тогава няма да се доближи до правилната Е класа. Пълно е по-родните улици с такива кошове,но това търси българина, за това и предлагането е такова! Няма защо да се сърди колегата,никой не е длъжен да харесва този "навес"още повече да получи поздрав за избора. Всеки има право на мнение особено след като е пуснал тема във форум!
Тоз-туч освен, че е на 500+к с гаранция ще глътне +6 още в последствие лошото е,че дори тогава няма да се доближи до правилната Е класа. Пълно е по-родните улици с такива кошове,но това търси българина, за това и предлагането е такова! Няма защо да се сърди колегата,никой не е длъжен да харесва този "навес"още повече да получи поздрав за избора. Всеки има право на мнение особено след като е пуснал тема във форум!
Публикувано 06 януари 2017 - 09:48
Според мен по-добре си вземи по-евтина кола (разбирай не по-евтина W211-ка, а по-нисък клас тип W203), за да имаш възможност после да я поддържаш в добро състояние. Аз като си търсех кола знаех с колко пари разполагам и си заделих една сума за предстоящи ремонти в случай, че излезе нещо и си взех колата с останалите пари. Иначе рискуваш колата да ти стои в гаража, защото нямаш финансовата възможност да я оправиш.
Публикувано 06 януари 2017 - 11:41
Що пък му броите парите на колегата? Нито ви иска, нито ще му дадете. Каквото иска да си вземе, после сам ще си плаща ремонтите. Според мен е добре да си казваме мнението за конкретни обяви, които пуска но до там, защото повече очи виждат повече дефекти, а решението си е негово.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни