Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Тема за избор на кола(искам да си купя ....., какво мислите за тази)

• Please log in to reply
499 мнения по тази тема

#46 Bokouser

Bokouser

Напреднал

• Потребители на форума
  • 637 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    E350 CDI BlueEFF Avantgarde
    CL203 SportCoupé

Публикувано 23 декември 2016 - 13:58

Много ясно, че е така. Защо да няма 211 преди фейса на под 200000км? Всичко е въпрос на пари. Много е тъпо разсъждението - "Ама те се намират и за по еди-колко си лв." Да намират се, ама има разлика в колите.
Преди няколко месеца лично проверявах в Балканстар италианка 2003г и излезе история до 2015г включително на 170000км. Има ги тия коли, ама цената им е по-груба.
Аз например бих предпочел кола в перфектно състояние от даден модел, отколкото за подобни пари гроб от следващия модел, само за да кажа, че я имам, но всеки знае себе си.

Този пост е редактиран от Bokouser: 23 декември 2016 - 14:04

• 1

#47 grafgin

grafgin

Чирак

• Потребители на форума
  • 94 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:Българска история, футбол, дизелови mb, MILF...:)
  • Автомобил:
    mb sprinter 208 2.3D 1995
    W210 290TD 1997 продаден
    w201 190D 1988 2.продаден
    w201 190D 1989 2.5 продаден
    W163 270 CDI 2002
    w211 300 bluetec 2008
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 декември 2016 - 14:18

Ами нормално щом 10к лв ви се струват много за 211. Затова ще ви карат гробове от Италия и ще ви мамят по всевъзможни начини. 8к лв са си 4к евро (грубо казано). За тия пари в немско са само такситата на 500-600к км. А шом този и я продава с печалба, за колко ли я е вземал и т.н. Хубава 211 преди фейса на реални километри около 200к струва минимум 7-8 хил(2004-2006) Евро! Фейслифтови хубави почват от 10 хил. Евро. Всеки иска "германка" карана от дядо ама на никой не му се плаща за такава кола.

За да не разводняваме повече темата ще кажа, че гореизложеното ми е кристално ясно, защото всичките ни МПС са немски и знам колко са плащани за състояние, пробег и години в което са били. Освен това следя немското мобилие за моделите, които са ми интересни и т.нт. Колкото до таксито от първия ми пост, като му звъннах, търгаша ми вика "- в Германия никой не връща километражи всичко от обявата е реално.", За италианския парцал друг юнак пък каза, че  я платил 3.8 к евро, автовози, фактури , ала-бала и за 10 и половина лв щял едва ли не да я подари и естествено, нищо не е пипано от никой.. Да са живи и здрави, лошото е, че подобно поведение е масова практика и много хора се лъжат, както май ще направи и моя човек. Благодаря на всички колеги, които се включиха.

• 0
Публикувано изображение

#48 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 декември 2016 - 14:43

http://www.mobile.bg...44&slink=h309zc

Мнения моля?

• 0

#49 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 23 декември 2016 - 15:27

Мнения моля?

Описанието би ме отблъснало като потенциален клиент.....

• 0

logo-600-1002.png

#50 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 декември 2016 - 15:43

На мен ми изглежда добре, само фаровете виждам ,че са матирани, но това не е болка.
  • 1
NO PAIN - NO GAIN!

#51 Klimfilt

Klimfilt

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 650 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz W213 - E220D 4matic
    Mercedes Benz W164 - ML 350 4matic - SOLD :(
    Mercedes Benz W201- 190D
    BMW F39 - X2 sDrive18d
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 декември 2016 - 15:54

На външен вид изглежда доста прилично, но наистина описанието е малко едно към гьотере... Какво се има предвид под нова скоростна кутия, защо старата се е счупила и какъв е проблема?

Като забележка откривам задния парктроник (ако изобщо е това), защо само отзад има и е без камера. И са само 3 датчика, което за мен е глупаво и неефективно. А ако не е парктроник, то тогава нямам си на идея какво побългаряване може да е правено. Говоря за 3те черни точки, които са върху имитацията на карбонова лайсната, която е между задната броня и кората на ауспуха. Волана също ми изглежда малко захабен, но с оглед на годините и километрите по-скоро си личи, че не е пипан и може би няма челни удари. Но пък от към екстри е доста добре, ранен екземпляр с 3 зонов климатроник и офф-роуд пакет, а той е рядкост, няма памет на седалки и волан (ако е проблем де). Като цяло според мен си струва да се погледне колата, но задължително със Стар и човек който й разбира. Но тази цена май му е много. За около 20 000лв мисля, че е напълно нормално с оглед на годините и според това, че по описанието колата е с ремонтирана дюза (а те са пиезо дюзи и май ремонта при тях беше временно решение) и нова скоростна кутия.

• 0

#52 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 23 декември 2016 - 16:00

На външен вид изглежда доста прилично, но наистина описанието е малко едно към гьотере... Какво се има предвид под нова скоростна кутия, защо старата се е счупила и какъв е проблема?

Като забележка откривам задния парктроник (ако изобщо е това), защо само отзад има и е без камера. И са само 3 датчика, което за мен е глупаво и неефективно. А ако не е парктроник, то тогава нямам си на идея какво побългаряване може да е правено. Говоря за 3те черни точки, които са върху имитацията на карбонова лайсната, която е между задната броня и кората на ауспуха. Волана също ми изглежда малко захабен, но с оглед на годините и километрите по-скоро си личи, че не е пипан и може би няма челни удари. Но пък от към екстри е доста добре, ранен екземпляр с 3 зонов климатроник и офф-роуд пакет, а той е рядкост, няма памет на седалки и волан (ако е проблем де). Като цяло според мен си струва да се погледне колата, но задължително със Стар и човек който й разбира. Но тази цена май му е много. За около 20 000лв мисля, че е напълно нормално с оглед на годините и според това, че по описанието колата е с ремонтирана дюза (а те са пиезо дюзи и май ремонта при тях беше временно решение) и нова скоростна кутия.

Мястото на датчиците за парктроника не им е там, което ясно си личи компетентността на монтиращия ги, представям си за другите неща....

Ясно си личи че са китайски боклуци, а това с накрайниците направо ме разби....

• 0

logo-600-1002.png

#53 Klimfilt

Klimfilt

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 650 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz W213 - E220D 4matic
    Mercedes Benz W164 - ML 350 4matic - SOLD :(
    Mercedes Benz W201- 190D
    BMW F39 - X2 sDrive18d
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 декември 2016 - 16:14

Да, зная че не им е там мястото. Затова и предположих, че може да не е парктроник, ами някакви болтове, които да държат лайсната за бронята да не я откраднат, примерно... А и все пак това е козметична забележка като цяло, но не зная до колко ще са ефективни, защото заводски на предната броня има 6 броя датчика, а на задната 4. Тук на предната не виждам да има, а отзад да са само 3, някак си ми се струва прекалено компромисен вариант. А може и колата да е карана от жена, което от една страна си е добре...

И все пак това не означава, че колата автоматично е някакъв кенеф... Просто отриваме някакви недостатъци, така че колегата да не ни се вталява и прекалено много, защото накрая няма да смее изобщо да погледне 164ка.

Този пост е редактиран от Klimfilt: 23 декември 2016 - 16:16

• 0

#54 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Град:Дармщат
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 декември 2016 - 18:07

Като гледам как са ги монтирали тия датчици най-вероятно са гонели някаква симетрия с болтовете държащи хромираната апликация.

• 0

#55 wertion

wertion

Майстор

• Потребители на форума
  • 762 Мнения:
  • Град:Дупница
  • Автомобил:
    W203 C200 Kompressor 2004 - Sold
    W209 CLK 270 CDI 2005 -Sold
    W163 ML 280 2003 - Sold
    W211 E270 CDI 2004 - Sold
    E320 CDI EVO W211 2009
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 декември 2016 - 20:02

хахаха сега разбирам ,че километрите се определят от " накрайниците на ауспуха " :D нещо като при конете им се гледат зъбите и тука така . Хубава кола ,ама на някой му е омръзнало да я прави и я продава . Никой не сменява за спорта скоростна кутия . Пък и нови инжектори щото старите са минали половин милион и тропат като следствени :D .

• 0

Auto-logo-New-contur1178.jpg

#56 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1682 Мнения:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Публикувано 23 декември 2016 - 20:46

Мнения моля?

На предфейсовите МЛ-и не те ли дразнят евтините кори на вратите? Една гола пластмаса с изрязан улей и с оставени остри краища. Мен ме вбесяват дотолкова, че когато мислех за МЛ само заради това гледах основно фейсови.

При фейса слагат вече кожа по улея и изглежда нормално.

• 0

#57 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 23 декември 2016 - 20:48

На предфейсовите МЛ-и не те ли дразнят евтините кори на вратите? Една гола пластмаса с изрязан улей и с оставени остри краища. Мен ме вбесяват дотолкова, че когато мислех за МЛ само заради това гледах основно фейсови.

При фейса слагат вече кожа по улея и изглежда нормално.

Да ама фейса не е 20 пари....

• 0

logo-600-1002.png

#58 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1682 Мнения:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Публикувано 23 декември 2016 - 20:52

Да ама фейса не е 20 пари....

Съгласен. Аз лично бих платил повече, отколкото да си мразя колата от първия ден. А знам, че ако ме дразни, ще ме дразни постоянно и само там ще гледам. Даже си мислех и варианти с тапицери. За мен тези кори са огромна излагация.

Затова и избрах друг модел, де.

• 0

#59 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 23 декември 2016 - 21:19

Съгласен. Аз лично бих платил повече, отколкото да си мразя колата от първия ден. А знам, че ако ме дразни, ще ме дразни постоянно и само там ще гледам. Даже си мислех и варианти с тапицери. За мен тези кори са огромна излагация.

Затова и избрах друг модел, де.

Нормално, нали трябва да има нещо ново във фейсовете като цяло.

• 0

logo-600-1002.png

#60 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1955 Мнения:

Публикувано 23 декември 2016 - 23:11

то новия модел тропа на 5000км, ти за пре фейсови кори говориш... 

• 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни