Тема за избор на кола(искам да си купя ....., какво мислите за тази)
Започната от kdl, 14 дек 2016 - 22:11:11
499 мнения по тази тема
Публикувано 21 януари 2017 - 15:39
Що го засили на японски кошер? 1.8 Т на Ауди в Б6/7 е в пъти по-добре,лично за Мерц и бензинов мотор вече не искам и да чуя. БМВ последните 10г същата шитня и там.
Бих заложил на доказани агрегати вграждани поне или около 10г. М57TUD30 макар и дизел при БМВ мисля че е пример за повече от сполучлив такъв в комбинация с двойно задвижване в някоя тройка хич няма да му е зле. 2.0T при Ауди с куатро също, за хубава С класа и 320 мисля 10 няма да го оправят!
Бих заложил на доказани агрегати вграждани поне или около 10г. М57TUD30 макар и дизел при БМВ мисля че е пример за повече от сполучлив такъв в комбинация с двойно задвижване в някоя тройка хич няма да му е зле. 2.0T при Ауди с куатро също, за хубава С класа и 320 мисля 10 няма да го оправят!
Публикувано 21 януари 2017 - 16:02
,лично за Мерц и бензинов мотор вече не искам и да чуя.
Това пък защо?
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 21 януари 2017 - 18:20
Ми щото два пъти вече се наказах а и мисля че дизела им е силата но това си е мое мнение де....не товаря никой
Публикувано 21 януари 2017 - 19:43
Що го засили на японски кошер? 1.8 Т на Ауди в Б6/7 е в пъти по-добре,лично за Мерц и бензинов мотор вече не искам и да чуя. БМВ последните 10г същата шитня и там.
Баж Ауди Б6/Б7 и надеждна кола....come one
Ми щото два пъти вече се наказах а и мисля че дизела им е силата но това си е мое мнение де....не товаря никой
Не съм чул някой да проплаче от 5 литровия бензин на мерцедес. Иначе на моя човек му трябва кола с по-евтиничка подръжка от 5 литров осмак.
Публикувано 21 януари 2017 - 19:57
Това от опит ли го казваш и ли чу съседа? Щото аз съм го карал и говоря от опит....за Quattro да не коментирам защо
Нищо че сме Бенц форум човек трябва да говори от опит и да бъде обективен. Дай причини защо не стават колите които съм посичил с КОНКРЕТНИТЕ мотор-задвижване?? За петлитровия и тия десет хиляди.....don't be funny it's a stupid idea...
Нищо че сме Бенц форум човек трябва да говори от опит и да бъде обективен. Дай причини защо не стават колите които съм посичил с КОНКРЕТНИТЕ мотор-задвижване?? За петлитровия и тия десет хиляди.....don't be funny it's a stupid idea...
Този пост е редактиран от Azazel: 21 януари 2017 - 19:58
Публикувано 21 януари 2017 - 20:01
Това от опит ли го казваш и ли чу съседа? Щото аз съм го карал и говоря от опит....за Quattro да не коментирам защо
Не 5-литровия го казах, само за твоя аргумент че бензините на бенц не са ок.
Ами имам доста познати с аудита, повечето с Б6. Хайде остави ходовата част и окачването - единия ми авер сега ще продаца б6-цата и честно казано следващия собственик ще е много доволен. Защото по тази кола няма нещо което не е сменено, включително и мотора.
Публикувано 21 януари 2017 - 20:03
И беше с кой мотор? Окачването е най-здравото нещо в тая кола и не виждам с какво е различно това на W203 примерно....
Този пост е редактиран от Azazel: 21 януари 2017 - 20:07
Публикувано 21 януари 2017 - 20:03
Иначе бих се съгласил, че 1.8т е готин мотор...ама една кола не е само мотор
Не помня кой мотор. Другия ми авер много плачеше от Б6 с 1.9 tdi.
Този пост е редактиран от vonko1988: 21 януари 2017 - 20:03
Публикувано 21 януари 2017 - 20:06
Да дерт има като всяка друга след 400-500 000...
Иначе пак казвам за бюджета е добър избор ще има по-добър комфорт от Мазда 6 примерно в която на магистралата имам чувството че всичко се случва вътре в колата....японеца пести доста от комфорта на водача и пътниците
Иначе пак казвам за бюджета е добър избор ще има по-добър комфорт от Мазда 6 примерно в която на магистралата имам чувството че всичко се случва вътре в колата....японеца пести доста от комфорта на водача и пътниците
Публикувано 21 януари 2017 - 20:09
Да дерт има като всяка друга след 400-500 000...
По принцип е така и аз затова не бих си взел, но на него му е приоритет да е здрава и да не го занимава колата много. Затова първо се сетих за мазда 6 или авенсис...
Публикувано 21 януари 2017 - 20:11
В момента кара лагуна дизел. А на мен ми е трудно да му препоръчам кола, защото ми се въртят само в главата CLS, Е клас купе, е60, е90 и такива неща доста над бюджета и желанията му за подръжка и капризи от колата
Публикувано 21 януари 2017 - 20:18
Ем да сложно ще е да го накараш
Но и при японеца няма да му е евтино с гаранция вече не са като Хонда от 95-00 върви и вървиии...
Но и при японеца няма да му е евтино с гаранция вече не са като Хонда от 95-00 върви и вървиии...
Публикувано 21 януари 2017 - 20:59
мога да ти дам рено меган 2011г. 8200лв.
Публикувано 29 януари 2017 - 14:37
Здравейте,
Какво мислите за тази кола: http://www.mobile.bg/11481641946829944
Доста екстри има, но съм малк подозрителен по отношение на километрите...
Дали ще изисква сериозна поддръжка? И какъв реален среден разход да очаквам?
Мерси за коментарите.
Публикувано 29 януари 2017 - 16:26
Това трябва да е с 5г-троника мисля. От една страна добре, от друга не, но да кажем, че е по-здравата кутия. Това е плюс. От към екстри не виждам къде ги видя много, но това са си лични разбирания. Бежовият салон ми е голяма слабост лично на мене и този определено изглежда много добре. До сега не съм виждал такава промяна в пре и пост лифт както при w204, просто фейслифта е страшно красив. За моторът не мога да кажа нищо. Ново поколение е, добра мощност, ще върви прилично на относително лекото купе на ц класата. Мнението ми е, че колата си заслужава да се види поне. Дали са реалните километри трудно може да се каже по снимки, но предвид, че е от джамбазин, най-вероятно не е.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни