Тема за избор на кола(искам да си купя ....., какво мислите за тази)
Започната от kdl, 14 дек 2016 - 22:11:11
499 мнения по тази тема
Публикувано 24 декември 2016 - 01:23
Момци, абе да си призная само веднъж съм карал такъв ML ама 320 цди не му ли малее малко или на мен така ми се струва? Вярно че екземпляра беше с 20-ки ( или 21, не помня) ама ми се стори спънатичка. На 80% обаче са с такава моторизация.
Иначе интериорно ми се стори евтинджос. Много скърцащи детайли и някакси евтина изработка. Не знам след фейса как са, може би са направени. Новият МЛ е друга бира... Абе важното е накрайниците на ауспуха да са топ.
Иначе интериорно ми се стори евтинджос. Много скърцащи детайли и някакси евтина изработка. Не знам след фейса как са, може би са направени. Новият МЛ е друга бира... Абе важното е накрайниците на ауспуха да са топ.
Публикувано 24 декември 2016 - 07:04
http://www.mobile.bg...44&slink=h309zc
Мнения моля?
На пасажерската седалка има сложена залъгалка за колан. Явно нещо има по кантара.
Публикувано 24 декември 2016 - 10:34
Има, да. Гледана е и като цяло става. Ако се навие за 20к я взимам
Публикувано 24 декември 2016 - 10:45
Не знам в Русе дали има кой да я чекне със Стар, че вече има такива с по милион км зад гърба си. Иначе определено си заслужава да се погледне, ако всичко й е наред и има някаква сервизна история. Според мен трябва да проучиш въпроса за смяната на СК, причината, кой я е сменял и някаква гаранция евентуално. Не съм имал от новите дизели и не знам, но ако една дюза тръгне да заминава, другите не я ли следват след известно време (въпросът е към всички)? Ако всичко ти хареса като я гледаш, носи 20к в тебе и направо питай за нотариус и че сега и веднага си готов да я взимаш за тия пари.
Този пост е редактиран от Klimfilt: 24 декември 2016 - 10:47
Публикувано 24 декември 2016 - 11:44
Не знам в Русе дали има кой да я чекне със Стар, че вече има такива с по милион км зад гърба си. Иначе определено си заслужава да се погледне, ако всичко й е наред и има някаква сервизна история. Според мен трябва да проучиш въпроса за смяната на СК, причината, кой я е сменял и някаква гаранция евентуално. Не съм имал от новите дизели и не знам, но ако една дюза тръгне да заминава, другите не я ли следват след известно време (въпросът е към всички)? Ако всичко ти хареса като я гледаш, носи 20к в тебе и направо питай за нотариус и че сега и веднага си готов да я взимаш за тия пари.
Едва ли е сменял всички дюзи, вероятно са рециклирани в опит да се оправи проблем, които е останал и вече и дири нов собственик.
Не познавам такъв, където ще инвестира толкова пари и време в автомобил и накрая ще го продаде... просто няма такъв.
Вероятно е обиколил доста майстори и накрая се обявява за продан. А това за АСК-то пак звучи смешно, защото една нова кутия е над 10 пари, а повечето като сменят даден агрегат с втора употреба и казват НОВ, нов за теб и за автомобила ама реално.... си е втори шанс.
Аз ако е продавам, това не бих го споделил, защото дори и всичко да е направено както трябва, винаги ще има съмнение в купувача и реално би го отблъснал. В случая е точно обратното, човека явно толкова иска да се отърве от него, че тези ремонти ги изтъква като голям + и се надява някой да се върже и да го лапне. Вероятно е имал и други опити за продан които не са се увенчали с успех и за това прилага тази стратегия (ето видиш ли човека си е поддържал колата...).
Този пост е редактиран от grosmaster: 24 декември 2016 - 11:46
Публикувано 24 декември 2016 - 12:02
Аз я видях. Запазена изглежда. На всичките кенефи дето се нагледах тази най става. Кутията е правена явно защото е имало проблем. Още 3к да вкарам ако е необходимо ще е приемливо.
Публикувано 24 декември 2016 - 12:06
Има, да. Гледана е и като цяло става. Ако се навие за 20к я взимам
Аз мисля, че ако се навие за 20к иска много да се отърве от нея следователно има сериозен проблем. Аз поне 3 бона не бих чупил така на що-годе читава кола.
Публикувано 24 декември 2016 - 12:28
https://m.fakti.bg/news/216412 Дали дядо Коледа няма да ме посети
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 27 декември 2016 - 21:17
Значи, че колата е само за експорт. Няма TÜV и най-вероятно има проблем с нещо, което ше струва доста. Или е на много километри, но изглежда добре и на изток от Германия може да мине за 150к км. Трябва да се пита какво е точно.
Публикувано 04 януари 2017 - 15:52
здравейте, колеги, празниците минаха и пак тръгнахме на огледи. искам мнение за това:
http://www.mobile.bg...94&slink=h9ap44
абстрахирайте се от пробега и описанието. интересуваме кой какво вижда на снимките.
от 270 слязохме на 220 до 10 милки
Този пост е редактиран от grafgin: 04 януари 2017 - 15:53
Публикувано 04 януари 2017 - 15:59
здравейте, колеги, празниците минаха и пак тръгнахме на огледи. искам мнение за това:
http://www.mobile.bg...94&slink=h9ap44
абстрахирайте се от пробега и описанието. интересуваме кой какво вижда на снимките.
от 270 слязохме на 220 до 10 милки
Отвън е лъсната, тактично няма сника на шофьорската седалка, волана е с калъф.
Публикувано 04 януари 2017 - 17:56
такаааа..., колата е немска, но е карана 2 години тук при двама собственици. след огледа мога да кажа, че това е колата в най-добро състояние, която сме огледали за тези пари. боята е отлична с изключение на една хлътнатинка и една малка чертичка на задна лява врата под лайсната. джантите са перфектни без една, която има охлузено, но е поносимо. отпред решетката е почнала да се люпи, но не е презалепяна, както всички други, които сме гледали до сега. салона е отличен- единствената пукнатина на махагона е на голямото капаче зад скоростния лост под подлакътника. воланът наистина е с калъф, защото е поизтрит, но не фатално. тапицерията е текстил, но е здрава и видимо запазена от протриване, а топката на лоста е оригиналната без да е протекла, маншона също е здрав. Голямата навигация е първата с достъпен видео режим, която съм виждал. След палене и каране не светна и не изкара никаква грешка по таблото. С две думи харесахме колата на външен вид, няма тропане, бучене, има ускорение, автомата ги реди без да се замисля, кик дауна се усеща и работи. аск обслужена преди 10к км,
сега негативите- багажника се отваря само от ключа и от купето, вероятно зъб на езичето е изтървал или е по-сериозен проблем? задните врати се отварят само отвън, защото бил активиран родителски контрол, което не ми се видя нормално, но може и аз да бъркам. най-големият кусур е спукано предно стъкло. като взехме да обсъждаме цената той вика в кобра и мустаг съм проверил стъклото е 140 лв с работа и за тва ти бутам 200 лв. аз му викам на в203 предния джам е от 400 до 600лв,(не съм сигурен, но от брат ми съм чувал нещо подобно) а той ми вика добре- аз ще сменя стъклото, а ти ми брой 10 камъка и сме готови. ако не е стъклото няма друго за какво да се захване човек да чупи цена или аз поне не намерих нещо по-сериозно и видимо като дефект. съгласи се утре да отидем с човек да я прочете и не даде ли някоя изненада май ще я вземем. според мен волана и лоста са на над 400к км и въпросът е този мотор колко още животец има и какво може да накара човек да не бутне един лев за 15-годишна кола, която се продава от месеци?
Публикувано 04 януари 2017 - 18:11
Ако ще сменяте стъкло, по-добре си избери ти сервиз и стъкло и си го направи след прехвърлянето. За автокъщата колата е за продаване, а ти я взимаш за каране. Т.е. те ще търсят най-евтиния вариант, при това най-вероятно след капаро от твоя страна.
Бих ти препоръчал и в деня на прехвърлянето да я четете/проверите (отново), за да няма "Миналата седмица си работеше като пушка, след като я платих какво й стана?"
За родителският контрол, ако няма едно ключе от тясната страна на вратата, то най-вероятно имаш механичен проблем.
Божа работа е колко живот има в двигателя. Все пак това е дизел с малко екстри, т.е. най-вероятно била е работна кола. Хубавото е, че е много масов двигател и ще намираш втора ръка части.
Гледахте ли датите на производство на фаровете? Изглеждат ми прекалено прозрачни.
Този пост е редактиран от Praetorian: 04 януари 2017 - 18:12
Публикувано 04 януари 2017 - 18:23
Не ми харесва, е класа без екстри.... бих я пропуснал
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни