Еми освен така да стане.
Изключвам Балканстар, искам да попитам в Ивайджет мога ли да гледам какво се случва или и там е на тъмно.
Ако някой се сети за друг сервиз както казва grosmaster- с отворен механик, да каже. Преди да започна темата питах на две места, където се занимават само с MB, но или нямат машина или ме убеждават, че спирачната течност заредена в тяхната машина е без проблем. Ирин например работи със спирачна течност DOT4, а за моята кола е нужна DOT4 Plus, с блат 331.0
В bevo MB пише, че с тоя блат е само и единствено оригинална течност, такава искам да сложа и аз, но практиката ме е научила, че вкарам ли я в сервиз тип Балканстар, ше сложат с каквото е заредена машината (например DOT4, каквато широко се употребява), едва ли някой ше си играе да сменя течноста в машината в моя чест.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eто че пак не си информиран както 99% от хората. Машината събира 2-3л. спирачна течност която механика налива преди всяка смяна. Отива в склада и взема две бутилки по 1л. и ти налива каквато ти дават по WIS за автомобила. Плащаш си ги двата литра + 0.6 или 0.8 за труд и си готов.
Спирачната течност е хубаво да се сменя на всеки 2г. даже при агресивно каране може да се наложи и смяна преди втората година, затова си има тестер с които механика е проверява....