Без да навлизам в излишни подробности - получих доста съмнителен фиш със стабилно превишение във града, което е снимано от мобилна камера, и по-точно най вероятно говорим за необозначен автомобил. Защо съмнителен - първо защото знам къде са стоянките в града, и никога не карам от там бързо преди да се уверя дали има патрулка или не, второ - непосредствено зад мен караше един приятел, който не е получавал фиш за превишена скорост от този ден, и освен това каза че също не е видял на мястото на снимката да има полицейска кола. През живота ми не са ме снимали, нито от камера нито от кола, и сега изведнъж идва този фиш за над 50км/ч превишение в града. Не искам да слушам лекции че съм тарикат и пробвам да мина метър - искам да знам какви са ми правата, как мога да разбера дали фиша е достоверен, дали е сниман от "патрулка" или необозначен автомобил. И също към момента какво е положението с тези електронни фишове, законни ли са, имат ли право да снимат с необозначена кола на необозначено място и така нататък всякакви подробности по случая. За сега само ме извикаха в районното да си призная че съм карал аз, и чакам да си получа глобата. Попитах полицая който ме привика дали снимката е направена от "патрулка" или "цивилен" автомобил, на което той измрънка "ми то ние нямаме необозначени автомобили"..
Притеснява ме това че получавам някаква снимка а както казах нито си спомням да е имало патрулка там, нито човека който караше зад мен е получил снимка (и също казва че не е имало патрулка), просто 4 снимки и че съм карал с еди колко си... А човек като мине със 100+ в града пред патрулка и някак си го запомня това нещо.