Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Покупка на S клас W220

• Please log in to reply
211 мнения по тази тема

#166 didod1

didod1

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 34 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 20 октомври 2017 - 19:27

Някъде по темите се говореше за 10к/годишно. Дали ще стигнат? :)

Мислите за тези разходи са ме спирали винаги досега. Разума преди сърцето

• 0

#167 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5183 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

Публикувано 21 октомври 2017 - 18:55

Някъде по темите се говореше за 10к/годишно. Дали ще стигнат? :)
Мислите за тези разходи са ме спирали винаги досега. Разума преди сърцето

За мен това са глупости.Ако има нужда може би след покупката е възможно да дадеш 10000лв.за да я направиш кола.След това обаче разходите би трябвало да намалеят поне три пъти.Изключвам застраховки,данъци и пр.
  • 0

#168 didod1

didod1

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 34 Мнения:

Публикувано 12 ноември 2017 - 20:15

Така, ходих да погледна един автомобил днес - https://www.mobile.b...79&slink=57oo94. Дори и за нетрениран като мен човек имаше доста неработещи неща - старт/стоп бутона, багажника не се отваряше сам (чуваше се бръмчене), бутоните за масажи и т.н. по предните седалки не реагираха (може аз да не знам как се работи с тях) и др. дреболии. Имаше поувиснали подкалници отпред и отзад. Дървената част на волана беше спукана. Не беше клекнал (не знам кога последно е пален), заработи прилично, сравнително бързо загря до 50 гр. При задействане на бутона за окачването реагираше моментално. Нямаше съобщения за проблем по таблото. Реших, че няма смисъл да излизаме на пробно кръгче.

Със Стар диагнозата може ли да се задава нормалното ниво на окачването? Че отзад ми се видя ниска колата?

• 0

#169 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    който носи кеф :)

Публикувано 12 ноември 2017 - 20:46

220-ка в перфектно състояние няма да намериш.

Имай предвид, че това е много рядък и интересен мотор. 12 цилиндъра, не е със скъпите АМГ части по ходовата част, а като мощност си е АМГ отвсякъде.

• 0

#170 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1682 Мнения:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Публикувано 12 ноември 2017 - 20:47

Само въз основа на първата снимка можеше да си спестиш ходенето.

Обзалагам се, че дисктроникът не работеше.

• 0

#171 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 12 ноември 2017 - 21:14

Аз лично ако си търсих ес класа само заради двигателя и запазения салон много бих се замислил дали да не си я оправя тази. Ако няма  проблеми с мотора или скоростната кутия, другото е поправимо и не мисля, че ще излезе много скъпо. 

• 0

#172 didod1

didod1

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 34 Мнения:

Публикувано 12 ноември 2017 - 21:45

Какво видя, колега, на първата снимка? Не знам за дистроника, не я движихме колата, както казах. Беше ми наблизо и на път, затова отидох. Салона беше приличен, между другото. Остават две обяви още, за да преценя общото състояние на предлаганото на пазара. :)

• 0

#173 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 ноември 2017 - 22:03

Ако гледаш друга на която не й работи кейлеса, виж съобщението какво е. Като натиснеш бутона изписва ли "Key not recognized" и също така виж дали като си отвън можеш да заключваш колата с бутоните. Ако няма надписа и заключване/отключване работи, то проблема е само в бутона и е лесно поправим :)

• 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#174 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1682 Мнения:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Публикувано 12 ноември 2017 - 22:50

Какво видя, колега, на първата снимка? Не знам за дистроника, не я движихме колата, както казах. Беше ми наблизо и на път, затова отидох. Салона беше приличен, между другото. Остават две обяви още, за да преценя общото състояние на предлаганото на пазара. :)

Само по първа снимка:

Половината кола е в един нюанс черно - другата половина - в друг. Най-добре се забелязва при вратите.

Луфт при десния фар и капака.

Левият фар е по-мътен от десния (макар това да се вижда по-ясно нататък).

• 0

#175 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1955 Мнения:

Публикувано 12 ноември 2017 - 23:32

да нахвърлям няколко мисли

- s600 е само за хора готови да си платят че карат 600 - 2те бобини са 5000лв., 24 свещи по мин. 20лв на бр. 2 турбини, другото не е кой знае колко по различно от w220 с abc окачване...

- кола карана в софия има поне 1 боядисван детайл годишно по каско, кола на 13г. е пребоядисана и напасвана цялата поне веднъж, дори и да не е имала никога сериозен удар...

- дискутирания екземляр има много интересна комбинация в интериора, за мен трябва задължително да се види по шаси какъв цвят кожа е излязла от завода. ако е претапицирана би обяснила доброто състояние и проблемите с масажите, което пак е нищо в сравнение с евентуални проблеми по 220ка 600..

- аз бих гледал - за ръжди, сходимост на колелата, за сериозен удар, диагностика със стар за параметрите на турбините, тест драйв на автомобила и ако всичко е наред и имам желанието да плащам за 600 бих я взел да си я оправям, забравих да спомена че алтернатора е с водно охлаждане и по принцип от мерцедес не го дават да се ремонтира, а нов е хххх лв, мисля че е и с 8 ламбда сонди...

пс. тези джанти не са нито на 600, нито от оригиналния амг пакет на 220ка.

Този пост е редактиран от mr Big: 12 ноември 2017 - 23:33

• 0

#176 didod1

didod1

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 34 Мнения:

Публикувано 12 ноември 2017 - 23:42

Аха, ясно. Явно забелязваш неща на снимките, на които наживо не обърнах внимание.

Понеже съм невежа в материята безключово управление, колата я палих с ключа. :)

• 0

#177 istanoev

istanoev

Чирак

• Потребители на форума
  • 51 Мнения:
  • Град:Пазарджик
  • Автомобил:
    W220 S 500 ABC 2002

Публикувано 13 ноември 2017 - 09:41

Здрасти,колата съм я виждал на автомивка,разглеждал съм я,поддържана ми се видя! А и собственика изглеждаше сериозен човек.Относно кийлеса,мисля че на модела е в ключа,не като при мен с карта,и както се спомена се оправят крачета на старт стоп бутона,ако искаш повече инфо,мога да разпитам за историята на колата!

Sent from my iPad using Tapatalk
  • 0

#178 istanoev

istanoev

Чирак

• Потребители на форума
  • 51 Мнения:
  • Град:Пазарджик
  • Автомобил:
    W220 S 500 ABC 2002

Публикувано 13 ноември 2017 - 09:45

220-ка в перфектно състояние няма да намериш.

Имай предвид, че това е много рядък и интересен мотор. 12 цилиндъра, не е със скъпите АМГ части по ходовата част, а като мощност си е АМГ отвсякъде.

Моята е близо до перфектно състояние,s500 ABC на 172 к км!

• 0

#179 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 13 ноември 2017 - 09:46

да нахвърлям няколко мисли

- s600 е само за хора готови да си платят че карат 600 - 2те бобини са 5000лв., 24 свещи по мин. 20лв на бр. 2 турбини, другото не е кой знае колко по различно от w220 с abc окачване...

- кола карана в софия има поне 1 боядисван детайл годишно по каско, кола на 13г. е пребоядисана и напасвана цялата поне веднъж, дори и да не е имала никога сериозен удар...

- дискутирания екземляр има много интересна комбинация в интериора, за мен трябва задължително да се види по шаси какъв цвят кожа е излязла от завода. ако е претапицирана би обяснила доброто състояние и проблемите с масажите, което пак е нищо в сравнение с евентуални проблеми по 220ка 600..

- аз бих гледал - за ръжди, сходимост на колелата, за сериозен удар, диагностика със стар за параметрите на турбините, тест драйв на автомобила и ако всичко е наред и имам желанието да плащам за 600 бих я взел да си я оправям, забравих да спомена че алтернатора е с водно охлаждане и по принцип от мерцедес не го дават да се ремонтира, а нов е хххх лв, мисля че е и с 8 ламбда сонди...

пс. тези джанти не са нито на 600, нито от оригиналния амг пакет на 220ка.

Моята кола откакто е моя за година има пребоядисани 8 детайла без да има сериозни удари. От тези 8 детайла 3 са боядисани по 2 пъти :D

• 0

#180 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 13 ноември 2017 - 09:48

Моята е близо до перфектно състояние,s500 ABC на 172 к км!

Ема най-вероятно не я продаваш нали :)

• 1

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни