Защото смятам че няма да стане ...аз едва едва закрепих мойта да работи, камоли механична инжекция от м103 да се опитам на м104 да работи и то с принудително пълнене .... преди малко казах че започна ли да слагам м104 означавада започна всичко отначало и да го направя от веднъж, а да слагам сега м104 да се мъча 2 месеца да го подкарам с механичната инжекция, после да изхвърля колекторите които 1 седмица съм ставал в 5 за да смогна да ги направя навреме... и още куп говна .... Просто започна ли да слагам м104 вътре, ще взема и ще направя всичко перфектно и от веднъж, а в момента нито имам време, мерак и пари за тая голяма стъпка. Друго за което се сещам е че на мен проблема ми няма да бъде само мотора, аз за да карам на по-голем мощности от тези на които карах досега, ще трябва да сменя и едн акупчина железа назад от мотора... такаче на м104 потенциала може и да по-голям, и бих се заел ако работата беше да се смени единия с другия и тва е .... а смяната на м104 означава преправяне на цялата ми турбо система и ако разбирасе искам да използвам по-големия потенциал на м104 да преправям още толкова и назад от него ..... в края накраищата аз искам и да карам малко колата,не само да си я правя
Този пост е редактиран от siriospepi: 31 юли 2013 - 13:42