.....
Дълго мислех дали да отговарям на този пост, мислех да не се занимавам ама някой ще остане с впечатлението че си прав и че аз съм в грешка.. Та все пак ще отговоря, със доза недоволство, като ще се постарая да запазя добрия тон..
Първо темата няма да коментирам кой я направи латиноамерикански сериал...
Второ.. Дрифтаджийките са перфектни коли и за драг, и за тайм атак, и за какво ли още не! И тук не приемам никакви други мнения по въпроса, ако не си съгласен ходи да се караш на матрикса и на али що се дърпат на драг с "дрифтаджийките".. А миналата година май не беше във варна, когато Краси със старото му БМВ (зеленото) щеше да убие чисто ново Рено Клио ралиджийка от БФАС на тайм атак!... Ама той сигурно за 5 мин на пистата си е сменил и настройки на окачването, и скорости, и дифове, и гуми, препрограмирал е двигателя, та аз съм в грешка?..
Трето.. Колко от дрифтачките в българия се карат с платформи до пистите, а не на собствен ход? 5%? Има няма.. Сигурно не повече от 10-15 коли в българия са това, и това са колите които гледаме по първите места на състезанията и в speed challange.. Имаш ли си идея колко от колите дето ходят на пистата във варна всяка събота и неделя ходят НА СОБСТВЕН ХОД до шумен да карат?.. Така че за икономичността съм си напълно сериозен, пък ти си карай с 3.92 диф, ако искаш 5.92 си сложи, да дрифти повече.. Жорето ти каза че 2.65 ще е екстра, съседа ми с бмв-то 4.0 кара с 2.74 диф, ама не, дай да сложим 3.92 защото ти така казваш..
Четвърто за климата и кожата.. в интерес на истината колата ми ги няма тези екстри, но и да имах, от никой няма да ме е срам! Това е философията на Мерцедес - отиваш до пистата в пълен комфорт, избиваш всичко там и си заминаваш по същия начин! И SLR е правен на този принцип, и всички AMG-та! Мога да ти дам едни клипчета как на писта (не за дрифт, нормална голяма писта) един E55AMG изпреварва на дрифт лотуси и други олекотени бегачки, които се пънат да го догонят, ама не на дрифт.. Трябваше да поразпитам пича с мерцедеса дето ги наказа дали си е махнал климатика и кожата че толкова му върви колата.. Пак ти казвам не правя кола за КОЕ..
За дрифтенето на 1ва.. Не, никак даже няма да ме е срам.. Защо не отидеш да питаш пичовете в америка с драгстерите по 5-6 000 коня дали не ги е срам да карат с 500км/ч на 2ра предавка, защото там всички кутии са с 2 скорости!..
В правото си си да не се кефиш на колата ми и на идеята ми за нея, в свободна държава живеем, но не мисли че си кой знае какъв капацитет и че всички трябва да се съобразяват с теб..
Извинявам се за всичко написано ако е звучало обидно, няма да крия че бях доста изнервен докато го писах, постарах е да запазя добрия тон, нямам лоши чувства към теб, кефя се на всеки който се е захванал да работи по мерцедес, но мисля че целта на форума е да обменяме идеи и да си помагаме, а не да се налагаме един над друг..