Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * * 1 гласа

Свещи за CLK200 Kompressor

• Please log in to reply
124 мнения по тази тема

#76 polaris

polaris

Чирак

• Потребители на форума
  • 239 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 12 февруари 2012 - 13:08

Всъщност ако не се кара смесено NGK предлагат свещи само за газ лазериридиевата серия са
http://www.ngk.de/ru...29/LPG 3/12047/

това е за 124 /220/ M111/960
свещ LPG3 , номер 1498
скъпи са обаче...в ибей требва да се види...не знам кюстендилеца дали внася такива...ше питам
  • 0

#77 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2012 - 13:10

Прочети тази тема в такъв случай... Щом караш с Денсо-та от Косер, може да ти е интересна.

Ремонт: почистване на дроселова клапа

На българския пазар, това ми се струва че са най-лошите свещи за този мотор! :)

(м/у другото, можеш да си направиш експеримент! Ходи при английските или американските форуми и им влез така с рогата на първо мнение! Максимум час преди да ти поднесат баничката!)
  • 0

#78 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2012 - 13:17

.И да ме извиняват колегите но съм такъв ,директно казвам ,и говоря за нещата с истинските им имена .

Колега, това качество не е лошо. Лошо е когато го употребяваме в кисело състояние и повлияни от нерви прибързваме с някой инакво изказани заключения, като твойто и като първият ред на поста на колегата Поларис. И аз го имам, а и мисля че ще се съгласиш, като кажа от опит, че понякога пречи. Сега съм кротък и ще бъда любезен. :)

Ае да не се джавкаме за глупости......

Негативните емоций са по-голем враг и от световната политика!

п.с

Поларисе, оти ми викаш че съм зле бре п••ч? :dontknow

Търся мнение, показал си че четеш и знаеш. Доверявам ти се за препоръка а ти мъ окачестви.

Пояснявай бръже оти и я ке ти сглоба нещо калпаво! :ora

:warning
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#79 polaris

polaris

Чирак

• Потребители на форума
  • 239 Мнения:

Публикувано 12 февруари 2012 - 13:27

Ха ха не ме ли разбра? Иронизирам де... Доста назад в темата каза, че се доверяваш на производитела...еми оказа се, че точно така е и преработен сайта нкг.де
не съм луд но в немския вариант липсват иридиеви свещи написано е тва дето е написано на мотора...в руския се предлагат...а сега де

ето да не съм голословен
http://www.ngk.de/ru...29/BCP5ES/7068/

ето на немски същия сайт същия двигател по година и сичко
http://www.ngk.de/pr...9/BCP5ES/12371/

найн иридиева свещ...

Този пост е редактиран от polaris: 12 февруари 2012 - 13:35

• 0

#80 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2012 - 13:28

Момчета, спрете да се джавкате, щото ще задълбаете и па зле.

Убав ми се види Пешката, да не го попарваме!

Лиловче, недей бро. Опни ръчната че и ти занкьорщината я умееш! :buddies

Пешо, да кажеме едно наздраве всички! :drunk
  • 0

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#81 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2012 - 13:31

Ха ха не ме ли разбра? Иронизирам де... Доста назад в темата каза, че се доверяваш на производитела...еми оказа се, че точно така е и преработен сайта нкг.де
не съм луд но в немския вариант липсват иридиеви свещи написано е тва дето е написано на мотора...в руския се предлагат...а сега де

Баце, съвсем сериозно, не разбирам от свещи! Затова се доверявам на производителя........ама ся...........като у производителя няма за газ.......а тва има значение.....

Лилов, много дъга тая тема. Речи с две три изречения.;)
  • 0

#82 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2012 - 13:38

Свещите за 2.2 и 2.0 еднакви ли са?
  • 0

#83 polaris

polaris

Чирак

• Потребители на форума
  • 239 Мнения:

Публикувано 12 февруари 2012 - 13:47

Taкa e ...някъде четох колега , че БС отказвали ремонти на коли с газ...алтернативно гориво е има си особености...мотора смятан за бензин...ок...за свещи за газ мерцедес не говорят
затова конкретно на въпроса:
за 124/ 2,2 свещ за газ BCPR6EIX
за острото влизане на колегата и аз не мисля , че требва да се гони гарес чак па толко...може и спор да стане по-остър какво толкова...предлагам обаче да опита нгк иридий и да сравни с обикновено денсо...

точно тва направих и аз бях с денсо Q20P-U ... разлика има усеща се на празни обороти стабилно работи...по-силна е искрата по-стабилно почва паленето на горивото......не съм рекламен агент на НГК просто требва да се опита...

######################################
да за 200 мотор М111.940 са еднакви свещите с 2,2 ...на М102 вече са други...пак са 6тици ама с конус

Този пост е редактиран от polaris: 12 февруари 2012 - 13:52

• 0

#84 Peter Darakchiev

Peter Darakchiev

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 12 февруари 2012 - 13:54

Може и да са лоши дезото за тоя мотор обаче аз съм смел и ще бъда изкупителната жертва :) ще проверя това на мой гръб . И ако има проблем ще ви кажа веднага обещавам .Пък и теа енглиши много не им вярвам .Като ги гледам тези дет доидоха тука в BG. набързо набързо по българи и от нас стават :)
  • 0

#85 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2012 - 14:00

Моя Бенц работи уникално добре........... но аз нали, както всеки човек, се влияя от мълвите и последният път набърже попитах моите газаджии. Те ме посъветваха нещо ....ама аз забравих какво беше. :lol

Ще си взема от тези BCPR6EIX......тенкс! ;)
  • 0

#86 polaris

polaris

Чирак

• Потребители на форума
  • 239 Мнения:

Публикувано 12 февруари 2012 - 14:00

@Peter, то малко спам е в тази тема може да отворим една в общия за свещи...но с какъв двигател си ? да видя в книжата кво препоръчват?

@бай Василе щти пратя на лични мейла на човека консултирай се и с него и през еконт праща утре са при теб.

Този пост е редактиран от polaris: 12 февруари 2012 - 14:04

• 1

#87 Peter Darakchiev

Peter Darakchiev

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 12 февруари 2012 - 14:28

Производителите на свещи само си правят базик с народа ,като на пример вкарват само някакви маркетингови термини и по този начин продават по скъпо .Ще му навия едни седмици :) ВМЗ без съпротивление и ще го запиша на камерата как работи .Друг е въпроса колко време ще искарат и че, на веки 10 свещи ще има една брак
  • 0

#88 polaris

polaris

Чирак

• Потребители на форума
  • 239 Мнения:

Публикувано 12 февруари 2012 - 14:45

Не мога да се съглася с това , колега! Да принципно ше работи със всякакви свещи, дори самоделни...
Но, но хората прават тестове...при какво напрежение и при какво налягане губи искра...стабилна работа...ебати тампони не ми се сменяват...
нали се досещаш при малко лабав акумулатор и минус 15градуса с калпави свещи няма да запалиш, ше натрупа нагар...а бай Васил с иридиевите ен же ка требва да дойде да те дръпне
ето сумирали са точки...къде е бош къде е беру къде нгк, м?
и къде е руската А17?
http://www.nrc-drive...52-40&Itemid=68
Публикувано изображение

Този пост е редактиран от polaris: 12 февруари 2012 - 14:50

• 0

#89 Peter Darakchiev

Peter Darakchiev

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 12 февруари 2012 - 15:01

При тези електронни запалвания ,съвременните няма как да не запали .освен това руските свещи много ми е чудно на москвич 408 които е с чукче и наковалня как палят на -30 градуса ок москвича има по малка степен на згъстяване но и по голяма да е пак ще запали ако всичко е наред .Според мен съвременните производители на свещи ( дали ще са немските или японските ) преди да пуснат нещо на пазара много добре го проверяват .
Проблемите могат да доидат не само от свещите ,но ние винаги се насочваме към тях защото те са най достъпни до човек ,които даже и да няма познания може да ги смени .А те по веригата може да са ред други неща кото не очакваме. А тази таблица ни наподобява като филм да дискавари в които ,винаги казват че наи голения самолет на земята е американски :) .
  • 0

#90 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2012 - 15:10

Не нбеше ли Антонов с 6те мотора? ;)
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни