ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 02 ноември 2012 - 22:48
Червено винооо снощиии пиииххх
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 02 ноември 2012 - 23:19
Ками предлага или джин с тоник...или бяло вино, а защо пък не..да се видим на по тъмно..
Публикувано 02 ноември 2012 - 23:23
Предлагам комбинация от джин с тоник и по тъмно... че червеното вино цапа зъбите, мирише на оцет и оставя петна

Публикувано 02 ноември 2012 - 23:31
Хубаво, ама трябва да вземем някой да кара..някой трезвеник.
Преториан?
Преториан?
Публикувано 02 ноември 2012 - 23:38
Кака паля турбалана и ще ви ЗЗЗбера всичко до 1

Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 02 ноември 2012 - 23:44
На кака бързака той

Публикувано 02 ноември 2012 - 23:44
Няма да кара, да не настинем... ще се топлим на място

Публикувано 03 ноември 2012 - 09:18
Добре, от мен пиенето, от теб топленето

Публикувано 03 ноември 2012 - 18:44
Ъпдейт по темата за паркинг около Президентството. Днес сме обиколили повечето паркинги в района. Цените бяха (говорим за абонамент за месец от по 8 часа на ден) от 200 лв. пред Шератон, до 300 лв. на ЦУМ, 400 лв. под УНИКРЕДИТ Булбанк, 400 лв още някакъв наоколо. Но тъй като стажът ми почва в Понеделник, а моят мъж много държи да ходя с колата, ща не ща ще ходя с нея.. та намерихме един компромисен вариант от 120 лв. малко след подземният срещу банката, по Тодор Александров. Най-близко щеше да ми е Шератон, но там ме е страх да не ми я одерат, че всякакви ходят там и спират дето сварят. Ще си повървявам малко пеш, но няма как.
Публикувано 03 ноември 2012 - 18:53
Ъпдейт по темата за паркинг около Президентството. Днес сме обиколили повечето паркинги в района. Цените бяха (говорим за абонамент за месец от по 8 часа на ден) от 200 лв. пред Шератон, до 300 лв. на ЦУМ, 400 лв. под УНИКРЕДИТ Булбанк, 400 лв още някакъв наоколо. Но тъй като стажът ми почва в Понеделник, а моят мъж много държи да ходя с колата, ща не ща ще ходя с нея.. та намерихме един компромисен вариант от 120 лв. малко след подземният срещу банката, по Тодор Александров. Най-близко щеше да ми е Шератон, но там ме е страх да не ми я одерат, че всякакви ходят там и спират дето сварят. Ще си повървявам малко пеш, но няма как.
Те ако знаеха, че там ще паркира бъдещият ни външен министър щяха да ти застелят едно паркоместо с червен килим, персонален пазач, свежи цветя всеки ден, че и пари да ти дават да паркираш там, ама на - несъобразителен народ

Публикувано 03 ноември 2012 - 18:56
Ми на..

Публикувано 03 ноември 2012 - 19:16
Ми на..
Ти си ги пиши в черния тефтер и им го показвай от време на време, да се стараят .
Момиче паркирай си ден-два пред президентството най нагло и случайно си забравяй
пропуска на таблото, поздравявай приятелски гвардейците и се дръж като съпругата
на президента и без това никой не я е виждал и други такива женски хитрини ще са
ти от полза .
Във този район Паяка гледа да не върлува много много .
За ден-два ще научиш от кой кран тече топлата вода и ще ти е по лесно занапред .
Публикувано 03 ноември 2012 - 19:23
А не не не, аз съм скромна и гледам ама хич да не се набивам на очи..даже ако по-малко хора знаят каква кола карам, по-добре за мен..
Човешката злоба и завист съм ги изпитвала върху гърба си...и продължавам. Женските хитрини в други ситуации ще ги ползвам, знам, че ми мислиш най-доброто, но аз наистина предпочитам да не се набивам на очи..
Плюс тва аз ще съм само една стажантка, нищо повече...и както никога не съм карала в този район, ще си умирам от притеснение всяка сутрин и всяка вечер докато стигна и се прибера..
Човешката злоба и завист съм ги изпитвала върху гърба си...и продължавам. Женските хитрини в други ситуации ще ги ползвам, знам, че ми мислиш най-доброто, но аз наистина предпочитам да не се набивам на очи..

Плюс тва аз ще съм само една стажантка, нищо повече...и както никога не съм карала в този район, ще си умирам от притеснение всяка сутрин и всяка вечер докато стигна и се прибера..

Публикувано 03 ноември 2012 - 19:31
Паркирай точно срещу караулките на гвардейците, поздрави ги учтиво и мило .
Напиши на една бележка Юлиана Плевнелиева и твоя тел. номер,
оставия на таблото на колата и ще видиш че каквото и да става първо
ще ти се обадят, пък после ще му мислиш .
Скромноста не винаги краси човека, не знам как е при жените .
Напиши на една бележка Юлиана Плевнелиева и твоя тел. номер,
оставия на таблото на колата и ще видиш че каквото и да става първо
ще ти се обадят, пък после ще му мислиш .
Скромноста не винаги краси човека, не знам как е при жените .
Публикувано 03 ноември 2012 - 19:38
Слава богу, че не ми се налага да разчитам само на нея да ме красиСкромноста не винаги краси човека, не знам как е при жените .

Мерси за съветите, Венцислав!

3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни