ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 04 ноември 2012 - 14:30
И това се случва доста често и то от дълго време .
Предполагам че наистина маймуните с безплатно EPC
наистина са много .
Предполагам че наистина маймуните с безплатно EPC
наистина са много .
Публикувано 04 ноември 2012 - 14:46
Нека IT специалистите във Форума да кажат по някое мнение .
На мен тази магария ми се е случвала 20-30 + пъти и си мисля
че хората с привилегии от Мерседес-Бенц по цял свят са много
за системата понякога .
На мен тази магария ми се е случвала 20-30 + пъти и си мисля
че хората с привилегии от Мерседес-Бенц по цял свят са много
за системата понякога .
Този пост е редактиран от vencislav: 04 ноември 2012 - 14:47
Публикувано 04 ноември 2012 - 16:43
Ами, по последна статистика - членовете на официални клубове в света вече са над 100 хил. човека. През 2009 (когато станахме официален клуб) - вече бяха над 75 хил и постоянно растат. Тогава бяха пуснали 20 акаунта за EPC (като влезеш, горе в titlebar на прозореца пише номера с който си логнат в момента). Сега акаунтите станаха 50, но явно пак недостигат.
Системата е направена така, че при всяко влизане на потребител в системата, тя му раздава следващия свободен номер, като ги редува от 1 до 50 и после започва отначало. Идеята е, че докато завърти 50 номера, първият потребител вече си е свършил работата. Обаче като са много потребителите - целия цикъл се завърта много бързо, а първият още не е приключил работа. Тогава, се случват две неща, като не знам кое от двете кога точно се случва. Едното е, че предишният потребител още има стартирана системата и на теб не ти дава да стартираш втори път със същото потребителско име. Второто е, че нов потребител стартира системата със същото име, което ти използваш в момента и това ти прекъсва твоя достъп... Както личи - двете са взаимно изключващи се, не знам при какви условия се случва едното и при какви - другото, но е факт, че и двете са възможни. Нямам решение на проблема... освен да говоря с германците - дали не могат да увеличат още бройката на акаунтите, които се използват...
Системата е направена така, че при всяко влизане на потребител в системата, тя му раздава следващия свободен номер, като ги редува от 1 до 50 и после започва отначало. Идеята е, че докато завърти 50 номера, първият потребител вече си е свършил работата. Обаче като са много потребителите - целия цикъл се завърта много бързо, а първият още не е приключил работа. Тогава, се случват две неща, като не знам кое от двете кога точно се случва. Едното е, че предишният потребител още има стартирана системата и на теб не ти дава да стартираш втори път със същото потребителско име. Второто е, че нов потребител стартира системата със същото име, което ти използваш в момента и това ти прекъсва твоя достъп... Както личи - двете са взаимно изключващи се, не знам при какви условия се случва едното и при какви - другото, но е факт, че и двете са възможни. Нямам решение на проблема... освен да говоря с германците - дали не могат да увеличат още бройката на акаунтите, които се използват...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 ноември 2012 - 20:16
Колеги в тази София живеете или се избивате и се чудите кой на кого да окепази колата. Всеки търси сигурни паркинги, тя страшна работа, чак се радвам че живея в малко градче. Ето например миналата седмица съм натиснал колата на комшията без да разбера (понеже зад блока е доста "широко") и той веднага идва и така, така да не си ме натиснал, аз викам уж не, ама след оглед на колата се остановиха 2 червени точици по задната броня. Така че при нас каквото и да стане все ще се разбере кой е
, а все пак нали се прави и каско срещу злонамерени деяния на трети лица?

The best or nothink.
Публикувано 04 ноември 2012 - 20:19
а все пак нали се прави и каско срещу злонамерени деяния на трети лица?
Прави се ама защо трябва да се стига до там да използваме каското

Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 ноември 2012 - 20:22
Къде сте брее съфорумциииии

By Batev
Публикувано 04 ноември 2012 - 20:22
И ти си прав, но като се наложи е по-добре да го има.

The best or nothink.
Публикувано 04 ноември 2012 - 20:24
И ти си прав, но като се наложи е по-добре да го има.
За собствено спокойствие го правя поне аз
Знам , че каквото и да стане няма да имам проблеми до сега не съм и имал
Дори и да имам въпроси или проблеми брокера ми / колегата от форума / е винаги насреща и готов да ми помогне
Къде сте брее съфорумциииии
Здрасти баце ,
Виж за ВЪСТАНИЕТО !
Публикувано 04 ноември 2012 - 20:31
Каско каско ама като ти окепавазят колата особенно като е перфектна като на комшията хубавата 140 -ка (някой са я виждали) си е за яд.Следобед слезнахме да му проверим защо не му бачка фабричната аларма и какво да видим на цялата шоферска страна теглена една хубава стружка от край до край (много тънка и дълбока)е чак аз откачих като видях,а собственика онемя и му идеше да експлоадира.Та от там мобилни групи на застрахоатели после районното за бележка и ебати въртелите за неделя следобед и сега като я боядиса и и развали хубавата оригинална визия оди и се кефи после.
Публикувано 04 ноември 2012 - 20:32
Дори и да имам въпроси или проблеми брокера ми / колегата от форума / е винаги насреща и готов да ми помогне
И ти ли си в ОЗК?
И ти ли си в ОЗК?
The best or nothink.
Публикувано 04 ноември 2012 - 20:45
И ти ли си в ОЗК?
Не
Армеец
Публикувано 04 ноември 2012 - 20:55
Ми малко ми се струва кон за кокошка този бартер.
По скоро ако можеш се напъни и вземи джипката с кеш пара и не си давай еската ако те радва още.
Какви проблеми има твоята,ако не е тайна?
Роска мнооо ще ми дойдат два резервоара.
На моята проблемите са че нещо бучи в тази кола и не мога да разбера какво е не че са много нещата отдолу ,за сега смених висящ лагер решил съм и гуменото каре да сменя другата събота не че може да е от него проблема и накрая май ще се сипват добавки на дифа.
Някой да каже да ли е възможно да го има този шум от това че не съм с оригиналното масло с добавката за шпер диф ,а съм с масло 75W140
И другото което да кажа е че и при спускане на неутрална пак го има шума ,а не изчезва което май вярно си отива на диференциал.
Вторият проблем на колата е че откакто кикдауна взе да сработва колата започна леко да подритва при смяна скоростите и то когато загреят при студена кутия почти не се усеща.
Колата риташе доста щото и бях дигнал налягането ама и върнах малко налягането долу от вакумрегулатора с ключето и сега по се ядва но дразни особено в колона като караш при настъпване ги превключва горе долу добре.
Роска да знаеш къде мога да и замеря работното налягане точно ,че някъде по ръководствата четох че трябва да е 4 атмосфери ама не помня при загрети или студени скорости.
Абе аз как се отплеснах все едно щи я продавам.
Този пост е редактиран от mimo160: 04 ноември 2012 - 20:57
Публикувано 04 ноември 2012 - 21:05
Мимо , ако ти дадът точната сума няма да ли да я отвържеш ?
Публикувано 04 ноември 2012 - 21:08
Ами според мен това масло,което си сложил в дифа 75W-140 би трябвало да покрива с доста минималните изисквания от производителя.
С тоя вискозитет бяха сравнително по-новите масла,които са и по-добри.
А тоя лагер не идва ли с ново каре за него или се купуват отделно?
С тоя вискозитет бяха сравнително по-новите масла,които са и по-добри.
А тоя лагер не идва ли с ново каре за него или се купуват отделно?
Публикувано 04 ноември 2012 - 21:10
Насе,еми по принцип на майтап я пуснах онази вечер в мобилето на цена 7000лв със срок на обявата 35 дни но като знам как ми вървят продажбите на мен значи си е вечно моя.
Този пост е редактиран от mimo160: 04 ноември 2012 - 21:11
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни