ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 05 май 2010 - 23:06
То май сега е най-голямото шоу досега, тази двойка от Велинград имам чуството, че ще спечелят, ако не се лъжа.
Ще ни накарат да повярваме, че това е БГ семейството на 2010г.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 05 май 2010 - 23:22
Ако са тези за които си мисля,са за бой и двамата, даже се чудя кой повече - мъжа или жената...дано спечели друг.То май сега е най-голямото шоу досега, тази двойка от Велинград имам чуството, че ще спечелят, ако не се лъжа.
пак казвам не го следя,ама има едни дет' само сопа ше ги оправи - Евентуално...
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 05 май 2010 - 23:24
Аз на тази малката имам мерак да обърша два яки шамара, и на "мъжа и" баси бъбрека.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 05 май 2010 - 23:31
Братле гледаш от мъжка гледна точка....и на момичето не и е лесно с такъв "мъж",за бой са и двамата...
Не съм съгласен, че това е представителна извадка на БГ нацията, и затова не го гледам.
Там е само утайка - нормалните не вдигат рейтинг просто...
Не съм съгласен, че това е представителна извадка на БГ нацията, и затова не го гледам.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 05 май 2010 - 23:45
Не знам баси, но тези двамата братя Тупареви са за бой, какъв е този кастинг направо се чудя.
Много си прав.Не съм съгласен, че това е представителна извадка на БГ нацията, и затова не го гледам.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 06 май 2010 - 11:05
Честит празник на всички именици.
Здраве, радост и късмет. ... Честит Гергьовден! Весело изкарване! ...
Здраве, радост и късмет. ... Честит Гергьовден! Весело изкарване! ...
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 06 май 2010 - 20:55
Я разкажи повече за тоз фенер.и жестокия ми фенер 900 лумена,
Публикувано 07 май 2010 - 03:42
Публикувано 07 май 2010 - 09:13
Абе гледах, гледах, ама някои дори ги няма в класацията............например като Гърция
За три места под нас са! На немски Гърция се пише - Griecheland!
Много ми е чудно как са я правили тази класация!?
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 09 май 2010 - 15:16
Щом са на 3 места под нас, тази класация не е вярна. Аз не знам държава, в която да се работи по-малко. Магазините през половината ден затворени и вечер само еля еля. Не става така, а и този Евросъюз трябваше да ги отреже тотално. Да ги видим тези как ще живеят, дето са свикнали само да им наливат. Всъщност колеги, някой знае ли някаква марка на гръцка стока, наложена поне на регионалния пазар. Аз не знам или поне не се сещам. Не говоря за маслини и Узо. Например нещо тежка промишленост, техника, спортни стоки - нищо баце
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 09 май 2010 - 20:01
Публикувано 09 май 2010 - 20:44
Щом са на 3 места под нас, тази класация не е вярна. Аз не знам държава, в която да се работи по-малко. Магазините през половината ден затворени и вечер само еля еля. Не става така, а и този Евросъюз трябваше да ги отреже тотално. Да ги видим тези как ще живеят, дето са свикнали само да им наливат. Всъщност колеги, някой знае ли някаква марка на гръцка стока, наложена поне на регионалния пазар. Аз не знам или поне не се сещам. Не говоря за маслини и Узо. Например нещо тежка промишленост, техника, спортни стоки - нищо баце
Колега и аз мисля, че нещо в тази класация куца, но пък е правена от Билд, знам ли!!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
Публикувано 11 май 2010 - 12:56
Имам козметичен проблем с ел. колана на купето Крайната част, която подава колана и е с триъгълна форма се пукна отгоре а и отдолу е все едно колана я е рязъл. Да търся ли от морги част - може ли да се подменя само това триъгълниче? Или пък да се мъча с лепило? Някакви съвети ?
That which starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.
Публикувано 11 май 2010 - 13:07
Ни в клин, ни в ръкав с коментарите по-горе - в раздела "Mercedes-Benz Club Forum > Модели > E-класа > Проблеми и ремонти", подфорумите за всички модели са озаглавени "лиматик и парно"
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни