ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 03 май 2010 - 23:35
hammer^Ba това това твоята точилка ли?
Хубавец е !
Хубавец е !
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 04 май 2010 - 00:18
Ако ближния ти няма риза, а ти имаш две, вземи му и гащите. Както е изкарал без риза, тъй ще изкара и без гащи.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 04 май 2010 - 08:15
А казват, че българския народ е мързелив!!!!! Знам ли?!
Колеги линка отдолу показва изработените часове на година в еврозоната. Интересното е че в бедните страни, хората работят мнооооооооооооого повече от колкото в страните от "А" категория. Оказва се, че немците са мързеливи и скандинавците. Бе ми известно, че франсетата са мързели от все къде, ама тази статистика ме учуди. Правена е от БИЛД, така че там мисля, че нещата са достоверни!
http://www.bild.de/B...tung-kurve.html
Колеги линка отдолу показва изработените часове на година в еврозоната. Интересното е че в бедните страни, хората работят мнооооооооооооого повече от колкото в страните от "А" категория. Оказва се, че немците са мързеливи и скандинавците. Бе ми известно, че франсетата са мързели от все къде, ама тази статистика ме учуди. Правена е от БИЛД, така че там мисля, че нещата са достоверни!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 04 май 2010 - 08:47
Ходи ми се през почивните дни към Триград - път, пещери, пропасти, поточета, пъстърва, пъстърма, прочее ...
Някой ходил ли е на там? Споделете.
Публикувано 04 май 2010 - 08:56
Ходи ми се през почивните дни към Триград - път, пещери, пропасти, поточета, пъстърва, пъстърма, прочее ...
Триградското Ждрело, Ягодинска пещера, Дяволското гърло ........
Хубаво е много,
има доста местенца заслужаващи внимание
Няма да сбъркаш с посещението си там,
но подготви спътниците си, психически , за много кофти път,
с дупки по асфалта и къси, но за сметка на това , остри завои
п.с. обади се тук там овреме, че места за нощувки трудно се намират,
особено когато има няколко почивни дни
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 04 май 2010 - 09:37
В момента взимам мерки. Действително е доста заето през тези дни.
Публикувано 04 май 2010 - 10:22
Насе, мястото е божествено, заслужава си да идете!
На мен в района ми остона да посетя Харамийската пещера, но за нея се стига с пещерен способ- изисква се предварително да се уговориш с организаторите/казвам ти го, ако си запален по по-дивите места, щото и Дяволскота гърло и Ягодинската са много култивирани/
Над Дяволското гърло е селото Триград, в самото начало е хижата - има барбекю отпред...не съм отсядал, но хората бяха много любезни.
Да не пропуснете Слона, абе разрови в нета ...
На мен в района ми остона да посетя Харамийската пещера, но за нея се стига с пещерен способ- изисква се предварително да се уговориш с организаторите/казвам ти го, ако си запален по по-дивите места, щото и Дяволскота гърло и Ягодинската са много култивирани/
Над Дяволското гърло е селото Триград, в самото начало е хижата - има барбекю отпред...не съм отсядал, но хората бяха много любезни.
Да не пропуснете Слона, абе разрови в нета ...
Публикувано 04 май 2010 - 10:48
a_atanasov да постнеш после по някоя снимка във форума след обиколката ти.
Винаги си заслужава, човек да разгледа българските забележителности.
Винаги си заслужава, човек да разгледа българските забележителности.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 04 май 2010 - 10:52
Освен Мечо, смятам да водя и три колелета отгоре. И фотоапарат, и жестокия ми фенер 900 лумена, и книжката 100 национални обекта, и фанели, гащи, чорапи, ракия, скара, мърша ...
Публикувано 04 май 2010 - 11:17
Освен Мечо, смятам да водя и три колелета отгоре. И фотоапарат, и жестокия ми фенер 900 лумена, и книжката 100 национални обекта, и фанели, гащи, чорапи, ракия, скара, мърша ...
... и бира охладена в реката, ама вземи от всичко по много, или бързо си изтрий постовете, докато не са ги прочели повечко хора
Публикувано 04 май 2010 - 15:19
Имах си днес ангел-хранител по магистралата към София, беше с бял бус ситроен ..мисля, че с пловдивска регистрация...
Много му благодаря, който и да беше..
Публикувано 04 май 2010 - 19:12
А казват, че българския народ е мързелив!!!!! Знам ли?!
Абе гледах, гледах, ама някои дори ги няма в класацията............например като Гърция
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 04 май 2010 - 23:52
Майничките сме били и ще бъдем винаги кавалери.Имах си днес ангел-хранител по магистралата към София, беше с бял бус ситроен ..мисля, че с пловдивска регистрация...
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 05 май 2010 - 22:53
Гледате ли бай Брадър?
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 05 май 2010 - 22:59
Тц-тоя сезон е голяма пародия..Гледате ли бай Брадър?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни