ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 02 май 2010 - 10:06
Днес е хубав ден за .....
... пране на тапицерията.
Публикувано 02 май 2010 - 11:17
Зависи за какво пране става въпрос, ако е както аз е пера, няма как да изсъхне до утре.Днес е хубав ден за .....
Иначе за освежаване става днешният ден.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 02 май 2010 - 11:44
Арменският поп те съветва:
Ти си вярвай в Бога, ама все пак не чакай друг освен теб да ти връзва гащите!
Да направиш жената щастлива не е трудно - трудното е ти да останеш щастлив.
Ти си вярвай в Бога, ама все пак не чакай друг освен теб да ти връзва гащите!
Да направиш жената щастлива не е трудно - трудното е ти да останеш щастлив.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 02 май 2010 - 22:09
Най-новият "домашен любимец" вкъщи е Nintendo Wii, ама голяма зарибявка е..
Особено това......
Това е една "дъска", която всъщност е фитнес уред, инструктор и какво ли още не...досега съм въртяла обръчи, играх бокс, тенис на маса, баскетбол...а всичко е толкова реално..ти си в играта и си замахваш .....голям кеф е , а има мнооого игри и различни видове спорт...йогата и мускулните упражнения още не съм ги пробвала..
Изчисли ми обаче, че съм с underweight ....идеалното ми тегло било 67 кг, за ръстът ми....да съм качила 13, аз обаче му зададох, че целта ми е да смъкна 4 за 3 седмици...
Цък..
Половинката се попика от смях да ме гледа как се кълча...
А тва е спортният пакидж...той е с тенис ракета, голф стик, някакъв меч и т.н.... Цък
Ех, кво ли не измислят вече...
Особено това......
Това е една "дъска", която всъщност е фитнес уред, инструктор и какво ли още не...досега съм въртяла обръчи, играх бокс, тенис на маса, баскетбол...а всичко е толкова реално..ти си в играта и си замахваш .....голям кеф е , а има мнооого игри и различни видове спорт...йогата и мускулните упражнения още не съм ги пробвала..
Изчисли ми обаче, че съм с underweight ....идеалното ми тегло било 67 кг, за ръстът ми....да съм качила 13, аз обаче му зададох, че целта ми е да смъкна 4 за 3 седмици...
Цък..
А тва е спортният пакидж...той е с тенис ракета, голф стик, някакъв меч и т.н.... Цък
Публикувано 02 май 2010 - 23:51
LiL ходи си най-добре на фитнес, хем ще се разтовариш, а пък малко социален живот няма да ти навреди.
С тази дъска ще ти мине бързо мерака.
С тази дъска ще ти мине бързо мерака.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 03 май 2010 - 00:22
Най-новият "домашен любимец" вкъщи е Nintendo Wii, ама голяма зарибявка е..
Особено това......
А тва е спортният пакидж...той е с тенис ракета, голф стик, някакъв меч и т.н....
Това не ми се вярва да е нещо което може да има реална полза от него, но знае ли човек трябва да се опитва Аз за себе си съм открил идеалното средство за поддържане на форма Взел съм си в нас електрическа бягаща пътека и всеки ден по един час тичане - точно 60 минути всеки ден, също съм си взел лежанка за коремни преси и също всеки ден + пиене на течен L карнитин и диетично хранене. Има един сайт където се въвеждат данните за ръст, тегло, пол, години и казва колко е идеалното тегло. За мен то е 83 килограма, сега съм 88 и трябва да сваля още 5-6 кила. Като почнах да тренирам бях 113кг. - преди 5 месеца, от тогава съм свалил точно 25кг до сега и продължавам, тъй че мога да кажа че това е доста ефикасен метод. Има и други неща към диетата но те не са толкова важни са споменаване.
Публикувано 03 май 2010 - 07:50
Предполагам,че няма да е толкова ефективно, но пък е забавно и действително се изпотявам ..
А иначе и аз имам пътека вкъщи и велоергометър, определено употребата им води до резултат...ама си трябва, постоянство, което при мен май липсва..
За L карнитина само хубави отзиви съм чувала, гаден ли е на вкус?
А иначе и аз имам пътека вкъщи и велоергометър, определено употребата им води до резултат...ама си трябва, постоянство, което при мен май липсва..
Публикувано 03 май 2010 - 08:56
Аз пък вчера цял ден сменям плафоните на едно Рено Сеник. Няма по-тъпо от френската инженерна мисъл.
Сменяхме мъждукащите крушлета с диодни такива. Сега в колата е светло като на оперицонна маса. Като екстра вече му свети и в краката. Избра си цървено, за мен е тъпо, ама в тъмното е много гот.
И те така.
Подозирам, че тая седмица три дни няма да ми се работи.
Лек ден колеги.
Сменяхме мъждукащите крушлета с диодни такива. Сега в колата е светло като на оперицонна маса. Като екстра вече му свети и в краката. Избра си цървено, за мен е тъпо, ама в тъмното е много гот.
И те така.
Подозирам, че тая седмица три дни няма да ми се работи.
Лек ден колеги.
Публикувано 03 май 2010 - 10:12
Предполагам,че няма да е толкова ефективно, но пък е забавно и действително се изпотявам ..
Да, само с притежаването на тези уреди за съжаление не се постига резултат Но като се създаде един постоянен навик се свиква и не е проблем да се отделят по 1-2 часа на ден за упражнения, понякога е невъзможно, но не е фатално да се изпуснат един-два дена. L карнитина помага като превръща мазнините в енергия и по този начин се топят по бързо. На вкус е различен аз съм пробвал 3 вида, взимам ги от един магазин на Евлоги Георгиев, първия беше най гаден с вкус на канела - просто е много сладникав, втория беше по безвкусен и сега тоя който пия е с вкус на малина и портокал и ми харесва най много.
Публикувано 03 май 2010 - 17:53
top какво му трябва на човек?
Един черен мерцедес и гадже с бронзов тен.
Един черен мерцедес и гадже с бронзов тен.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 03 май 2010 - 18:08
Аз пък бих казал.. Бял мерцедес и гадже с бронзов тен
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 03 май 2010 - 18:16
Мерц в бронзов цвят и гадже в същия тон
Публикувано 03 май 2010 - 20:23
Аз малко ще разваля темата.Направи ми впечатление че от общото събрание насам нито един от оцветените в червено потребители(УС) не е влизал в този форум.И по срещите на Невски пак никой не се е появявал.Изключение прави Nick Chuck,него съм го засичал.
Ако може ще запитам?
Управление в сянка ли се получава,драги колеги?
Поздрави и бъдете живи и здрави.
Ако може ще запитам?
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 03 май 2010 - 21:32
Както на ОС се разбрахме: клуба не трябва да се идентифицира с форума, форума е инструмент на клуба.Аз малко ще разваля темата.Направи ми впечатление че от общото събрание насам нито един от оцветените в червено потребители(УС) не е влизал в този форум.И по срещите на Невски пак никой не се е появявал.Изключение прави Nick Chuck,него съм го засичал.
Ако може ще запитам?
Ако не влизат тук, сигурно си имат причина, най-вероятно им е омръзнало от нас
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 03 май 2010 - 22:36
Не мисля така...Ако им е омръзнало от нас-да си бият камшиците,аз имам друг въпрос,но ще го задам право куме в очи,че не е тук мястотоАко не влизат тук, сигурно си имат причина, най-вероятно им е омръзнало от нас
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни
-
Google (1)