ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 11 ноември 2009 - 14:06
Ако някой иска да си купи Мерцедес , който е бил на Бербатов.. то сега е момента
Е500
http://www.mobilen.b...n...&f1=details
(Май е поредната измама.. стил Горубляне .... Утре ще продават и на Мартин Петров.. и на Стилян Петров... Малеее.. докато се изредят всички футболисти , що коли ще се продадат....)
Е500
(Май е поредната измама.. стил Горубляне .... Утре ще продават и на Мартин Петров.. и на Стилян Петров... Малеее.. докато се изредят всички футболисти , що коли ще се продадат....)
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 11 ноември 2009 - 15:03
Ако някой иска да си купи Мерцедес , който е бил на Бербатов.. то сега е момента
Е500
Аз, ако не ме лъже паметта, го бях виждал, но почти на 100 % съм убеден, че беше с моделен надпис....Е 500 беше сив, но си пишеше...не че има някакво значение, но да поспамя
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 11 ноември 2009 - 19:10
Аз искам да си купим Чайка-та на Горбачов
(оная, дето е кабрио и ...червена кат кремълската ...петолъчка )
Продава ли се
Поздрави
(оная, дето е кабрио и ...червена кат кремълската ...петолъчка )
Продава ли се
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 11 ноември 2009 - 19:42
Представете си ако управлението на една страна бе като S&P500, щеше да е ебахти демокрационния хаос !
Обаче ми харесва тази идея!
Обаче ми харесва тази идея!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 12 ноември 2009 - 06:41
Какво ще кажете за тези джанти ?
Публикувано 12 ноември 2009 - 09:03
Джантите ти ги подарявам.. дай ми това мааалко пред тях
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 12 ноември 2009 - 13:33
Имам бърз въпрос за навигацията...как да въведа в Гарминчето площад?!
Накъде-->Градове-->Въведете-> и не пиша пл. а само името Света Неделя или има и друг начин?!
Накъде-->Градове-->Въведете-> и не пиша пл. а само името Света Неделя или има и друг начин?!
Публикувано 12 ноември 2009 - 13:47
Пробвай следният начин:
Накъде----->Интересни места------->Име-по букви и там задаваш името на площада или само площад.
Накъде----->Интересни места------->Име-по букви и там задаваш името на площада или само площад.
Публикувано 12 ноември 2009 - 13:49
ок, мерси...така ще пробвам..Пробвай следният начин:
Публикувано 12 ноември 2009 - 14:16
Е*ем ти и джантите
Публикувано 13 ноември 2009 - 12:25
Отскоро започна газификация на нашия град,до нова година ще потече и самата газ.
Въпроса ми е за локално парно,имам котел на твърдо гориво и място за горелка.Има ли някой запознат с тези неща - газови горелки или газови котли,цени магазини и други подробности около прекарването на газова инсталация у дома,става въпрос за къща.
Ще се радвам на всяко компетентно мнение...
Благодаря!
Въпроса ми е за локално парно,имам котел на твърдо гориво и място за горелка.Има ли някой запознат с тези неща - газови горелки или газови котли,цени магазини и други подробности около прекарването на газова инсталация у дома,става въпрос за къща.
Ще се радвам на всяко компетентно мнение...
Благодаря!
Публикувано 13 ноември 2009 - 12:32
Сметай че с тези джанти и този диференциял който никога нема да се разтропа,по скоро на нас карданите ще ни се разбият,колко километри могат да се минат.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 15 ноември 2009 - 10:10
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 15 ноември 2009 - 12:43
Има такъв баланс освен за камиони и за джипове фирмата която го предлага си е световен лидер в тия разработки ,обаче освен че се слага и прахчето пак се прави статичен баланс за по добър ефект.На доста камиони сложихме и хората са доволни с исключение че е малко скъпичко си е голяма работа тоя балансМомчета днес обикаляйки гумаджийниците в района, за да си търся джанти (намерих пълен комплект) един майстор направо ми скри топката.
Показва ми някакви пликове с нещо като ситен пясък, и вика "Познай това какво е?". Викам си подхранка за риби ще да е. Не! Това било най-новия вид баланс. Слага се плика в гумата при монтиране и като се завърти гумата, плика се къса и сам си отивал на нужното място.
Няма тежести, няма нищо.
За сега само за камионджийски гуми имало разработка. В скоро време и за леки коли.
От ръждата и човешката завист няма спасение.....
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни