ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 26 октомври 2009 - 14:02
Хах...към модераторите-явно при корекцията на часа,вместо един час назад часовника на форума е бутнат с час напред
Излиза,че пишеме в бъдещето
Излиза,че пишеме в бъдещето
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 26 октомври 2009 - 15:12
Е гледах го това... сега е 15:12
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 октомври 2009 - 15:13
Даже минутите са верни! Верен си е часа.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 26 октомври 2009 - 15:18
Еми не знам-сигурно проблема е в моя телевизор тогава...
П.С. Много странно-вярно проблема беше при мен....в настройки форум,часовата зона ми беше като за найроби,а миналия петък си показваше точно?!?!?! май ще сменям паролата....
П.С. Много странно-вярно проблема беше при мен....в настройки форум,часовата зона ми беше като за найроби,а миналия петък си показваше точно?!?!?! май ще сменям паролата....
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 26 октомври 2009 - 15:30
А като отидеш на Контрол панел -> Настройки форум - какво ти пише в настройките за часовата зона? Да не си се отбелязал като талибанин?
Прикачени файлове
Публикувано 26 октомври 2009 - 15:34
Точно при талибаните бях...оправих го де-извинявам се за внесения смут
Публикувано 27 октомври 2009 - 15:01
Колеги,трябва ми малко помощ във Варна.Трябва ми колега да отиде до една кола да я прегледа основно,искам да я купувам,и да ми каже заслужава ли си.Tel. за връзка 0882636593 Павел
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 27 октомври 2009 - 19:57
Колеги,отпада нуждата от помощ.Благодаря за оказаното съдействие.Продавача се оказа несериозен.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 27 октомври 2009 - 21:10
Аз като карам ски понякога ползвам фастум, но по-често ползвам диклак акут.
Като го нагрееш - отпуска ли те крака? Примерно в банята ако го държиш под топла вода 2 - 3 минути - отпуска ли?
Ако се отпуска мускулът от топлото - значи можеш да ползваш фастум или диклак, те имат загряващ ефект и ще действат, освен това имат и активно вещество.
Но попринцип са препарати против ставни възпаления. Най-добре е да се обърнеш към лекар!
Aми може да се кажи че ме отпуска.
знам че от фастум ми минаваше...
Публикувано 01 ноември 2009 - 10:32
Малко Ъп-че на темата....
От сутринта се появи нещо странно за мен...
Става дума за едно свирукане понякога като включа втора (точно все едно някой надува свирка )
Преди малко го направи и на първа. Ако карам на 2ра и си поддържам газ-та без да превключа - свирукането го има , ако превключа на 3 - го няма... Ако върна пак на 2ра понякога го има , понякога не
Някой имал ли е такова подобно проблемче.... (или проблемище)
Утре колата ще ходи до бокса , за да се види за какво става дума а и за смяна на задни дискове , накладки и прочее, ама аз да питам и тук дали има нещо тревжно в ситуацията.
Благодаря предварително
П.С Ако не съм обяснил добре.. моля кажете .... че съм лееееко афектиран все още
От сутринта се появи нещо странно за мен...
Става дума за едно свирукане понякога като включа втора (точно все едно някой надува свирка )
Преди малко го направи и на първа. Ако карам на 2ра и си поддържам газ-та без да превключа - свирукането го има , ако превключа на 3 - го няма... Ако върна пак на 2ра понякога го има , понякога не
Някой имал ли е такова подобно проблемче.... (или проблемище)
Утре колата ще ходи до бокса , за да се види за какво става дума а и за смяна на задни дискове , накладки и прочее, ама аз да питам и тук дали има нещо тревжно в ситуацията.
Благодаря предварително
П.С Ако не съм обяснил добре.. моля кажете .... че съм лееееко афектиран все още
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 01 ноември 2009 - 13:52
При мен имаше едно свирукане, като от микрофония. Направо ми скъсваше нервите.
А-ха да го хвана от къде идва и изчезваше. Появи се, спра, и веднага изчезваше. Направо избеснях.
Хвана го един дето хабер си няма от автомобили.
Оказа се вентилатора на парното, да му се не види. И то при определена скорост.
Напоследък не съм го чувал.
А-ха да го хвана от къде идва и изчезваше. Появи се, спра, и веднага изчезваше. Направо избеснях.
Хвана го един дето хабер си няма от автомобили.
Оказа се вентилатора на парното, да му се не види. И то при определена скорост.
Напоследък не съм го чувал.
Публикувано 03 ноември 2009 - 14:02
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ !
В Кюстендил ма`а на парцали.
В Кюстендил ма`а на парцали.
Публикувано 03 ноември 2009 - 14:20
Не че сме много далеч, ама и в София хвърчи сняг от сутринта!
Публикувано 04 ноември 2009 - 08:13
Буууу ха ха ха ха . . .
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 04 ноември 2009 - 08:20
Писмо от майка до дъщеря (блондинки)
"Здравей, скъпа дъще!
Ако получиш това писмо значи е пристигнало при теб, ако не - обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Времето тук е хубаво! Миналата седмица валя само два пъти - веднъж в началото за три дни и веднъж в края за около четири дни.
Чичо ти Иван каза, че онова палто, което искаше е много тежко за колет и аз му отрязах копчетата. Оставих ги във вътрешния джоб, а ти си ги заший!
Най-добрата новина е, че баща ти си намери работа, сега под него са 1000 човека - той коси тревата в гробищата. Сестра ти се ожени за трети път и чака дете, но не се знае дали ще е момче или момиче. За сега мога да ти кажа, че ще ставаш леля или чичо. Ако е момиченце, сестра ти иска да го кръсти на мен. Аз се чудя дали името Мамо ще му харесва като порастне.
Случи се една интересна случка с брат ти Гошо - онзи ден си забрави ключовете в колата и я затвори. Наложи му се да ходи 15 километра, за да вземе резервните и да ни пусне да излезем от колата.
Поздрави леля си Милка, ако я срещнеш, ако не я видиш - не и казвай нищо!
Вече затворих плика, иначе щях да ти пратя пари! ”
"Здравей, скъпа дъще!
Ако получиш това писмо значи е пристигнало при теб, ако не - обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Времето тук е хубаво! Миналата седмица валя само два пъти - веднъж в началото за три дни и веднъж в края за около четири дни.
Чичо ти Иван каза, че онова палто, което искаше е много тежко за колет и аз му отрязах копчетата. Оставих ги във вътрешния джоб, а ти си ги заший!
Най-добрата новина е, че баща ти си намери работа, сега под него са 1000 човека - той коси тревата в гробищата. Сестра ти се ожени за трети път и чака дете, но не се знае дали ще е момче или момиче. За сега мога да ти кажа, че ще ставаш леля или чичо. Ако е момиченце, сестра ти иска да го кръсти на мен. Аз се чудя дали името Мамо ще му харесва като порастне.
Случи се една интересна случка с брат ти Гошо - онзи ден си забрави ключовете в колата и я затвори. Наложи му се да ходи 15 километра, за да вземе резервните и да ни пусне да излезем от колата.
Поздрави леля си Милка, ако я срещнеш, ако не я видиш - не и казвай нищо!
Вече затворих плика, иначе щях да ти пратя пари! ”
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни