Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24117 мнения по тази тема

#436 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 06 декември 2009 - 12:08

От няколко седмици съм с уин7. Доволен съм и компютъра доста живна след вистата.

Като цюло смятам, че 7цата е най-успшената от всички до сега.

Говоря на ниво - обикновен потребител!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#437 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 06 декември 2009 - 13:41

Аз също съм с ВИН7 и съм доволен. Има някои благинки, на които не съм навикнал още, но ще.
За това пък искам да ви се похваля. Купих си едни ЛЕД светлини, на две места по три, зелени, и си ги имплантирах в багажника. Сега направо е "бял ден", т.е. зелен.
Заръчал съм едни и за "в краката", отпред и отзад.
  • 0

#438 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:

Публикувано 08 декември 2009 - 19:22

Публикувано изображение
  • 0

#439 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 декември 2009 - 23:09

Да ви се оплача малко..
днес успях да .. прекарам НАЙ-Гадния си.. до момента стдентски празник.. поради стечение на обстоятелствата... празника мина с 3 часа в пирогов пред 108 к-т... да ми гипсират ръката , че .. си посчупих кутрето :kill_myself:
И сега.. ми иде да се .. гръмна направо :madcroud:

май на тая дата.... 8ми (като цяло не конкретно) не ми върви... точно преди 2 месеца,.... се метнах в дерето с матиза

Плффф... че интересна 2009г си изкарах... първо за рд-то си подарих операция..... лицево-челюстна.. после скока в дерето... сега.. това
какво ли следва до края ?!?!?
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#440 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 декември 2009 - 01:55

Бате - споко, до края на годината повече няма да има дата - осми!

Освен това го погледни от към хубавата му страна - кутрето е най-безполезната част от тялото. Какво? Сега няма да можеш да си баркуш в ухото! Е ще си вземеш GSM с антена и готово :) Представи си, че можеше да е ръка, крак, глезен, ребро, тазобедрена кост... нещо с двойто, тройно счупване, пирони... Можеше да е много по-зле...

И без злобни помисли, ама аз празнувах с една компания през изминалия уикенд (след като ме пратиха в петък в командировка до Капитан Андреево) ето така:

Публикувано изображение

Никога не съм мислел, че толкова проста игра може да бъде толкова забавна.

За който се чуди - защо имам четворка каро на главата:

Публикувано изображение
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#441 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 09 декември 2009 - 09:55

Пфффф-Марто и за мен 2009 си беше пълна щета...но пък ей го-на 21-21дек. е най-дългата нощ т.нар. зимно слънцестоене,след което деня почва да расте,а дойдат ли и кокичетата за мен зимата умира ;) Пролетта започваме на нова сметка :icon_coolgrin:
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#442 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:

Публикувано 09 декември 2009 - 19:07

За който се чуди - защо имам четворка каро на главата:

Какви са правилата на тази игра?
  • 0

#443 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 декември 2009 - 20:12

Събират се Х хора. Всеки тегли по една карта и на нея пише име на някой известен. Може да е просто човек - откривател, учен, някой от шоу бизнеса, политик или друг известен човек. Не е задължително да е човек - може да е герой от книга, може да е животно (магарето от Шрек), а може и да не е животно (Шрек). Може да е герой от анимационен филм. Може да е бог от митологията или някое извънземно (Ети) и т.н.

По официалните правила подаваш картата на ляво стоящия (по часовниковата стрелка) но ние ги разбърквахме, за да не знаш на кого ще се падне името, което пишеш. При разбъркването има риск твоята карта пак да ти се падне на теб, така че разбъркването го правехме - който има най-голямата карта избира една нова карта от тестето и колкото е числото на картата през толкова човека прескачаш, за да разбереш на кого да дадеш твоята карта. Освен това не въртяхме винаги по часовниковата стрелка - ако изтеглената карта е червена Red/Right се въртим против часовниковата, а ако е черна - по часовниковата.

Та разбъркват се написаните имена и всеки си лепи картата на челото без да я гледа. По този начин всеки знае останалите кои са, но не знай той самият кой е. Този с изтеглената най-голяма карта в началото, задава въпрос първи. Въпросите трябва да са такива, че да се отговаря с ДА и НЕ на тях. А останалите му отговарят. Примерно: "Аз човек ли съм?", "Аз мъж ли съм", "Аз от България ли съм" и т.н... След като му отговорят, ако отговорът е бил ДА, същият може да зададе следващ въпрос. Ако отговорът е бил НЕ - въпрос задава следващия (зависи как се въртят).

Целта на играта разбира се е да познаеш кой си. Който първи познае печели играта. Ние продължавахме, докато не остане само един непознал. Който спечели в следващата игра той определя как да се разбъркват картите, в каква посока да се върти и той задава въпрос първи.

Картата се лепи на челото доста лесно. Не е плюнчена - просто се притиска и залепва. Мислех, че ще падне след няколко минути, но издържаха по един час без проблеми и не падат. Играта се оказа изключително забавна, особено ако я играеш с приятна компания...

А във филма я играеха малко по-различно - който спечели не пие, останалите пият. По този начин бързо се напиваш... а колкото повече пиеш - толкова по-трудно става да познаеш :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#444 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 09 декември 2009 - 22:40

Да ви се оплача малко..
днес успях да .. прекарам НАЙ-Гадния си.. до момента стдентски празник.. поради стечение на обстоятелствата... празника мина с 3 часа в пирогов пред 108 к-т... да ми гипсират ръката , че .. си посчупих кутрето :kill_myself:
И сега.. ми иде да се .. гръмна направо :madcroud:

май на тая дата.... 8ми (като цяло не конкретно) не ми върви... точно преди 2 месеца,.... се метнах в дерето с матиза
Плффф... че интересна 2009г си изкарах... първо за рд-то си подарих операция..... лицево-челюстна.. после скока в дерето... сега.. това

Като те слушам и се сещам за следния виц:
Седи един песимист и си вика:
- По лошо не може да стане!!!
Обаче, нещеш ли покрай него минава оптимист и вика:
- Как бе?!? Може и още как!

Не се отайвай, следваща година ще ти е добра!

Илия,
Не мога да прочета какво пише на картата:
"ИЛИЯ С BANN" или "ИЛИЯ С BMW"
Я кажи моля?
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#445 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:

Публикувано 10 декември 2009 - 07:50

"Милко Калайджиев" пише :lol:
  • 0

#446 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 декември 2009 - 20:32

Отгоре пише Милко Калайджиев, а отдолу пише Симеон Дянков, ама е задраскано - то е от предната игра :)
  • 0

#447 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:

Публикувано 10 декември 2009 - 20:48

Публикувано изображение
  • 0

#448 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 11 декември 2009 - 18:26

Публикувано изображение

wtf?!?!?! :kill_myself:
Ебаси и глобалното затопляне... :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#449 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 декември 2009 - 20:59

Ааааа компютърните спецове.. помагайте моля... (е и който знае де )

По принцип филмчета си свалям от замунда.. обаче напоследък ми прави впечатление , че като пусна да се точи нещо от там.. и биткомета ми забива около 100 пъти (направо си дава "not responding" или просто блокира и прочее.. ) и по някое време... почва

Мислех , че е щото са сваляни милион неща да не се затормозява с торенти... изтрих ги.. ама .. уви проблема си е същия ?

Някой да икма идея какво.. как и защо.. че МНОГо ме дразни така :wacko:

И едно 2ро питане... по грешка преди няколко дни изтрих един файл XML и сега трябва да го възстановя... някой да има идея с каква програмка .. или по какъв начин може да стане това ?

Благодаря предварително :flagMB new:
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#450 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 12 декември 2009 - 21:54

Утре някой до Лабиринт ще ходи ли?
  • 0