ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 04 ноември 2009 - 08:27
Знаете ли кой е новия симптом при свинския грип?
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 04 ноември 2009 - 09:23
Е кажи де . . . ;-)
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 04 ноември 2009 - 10:29
Е кажи де . . . ;-)
Внезапно необясним страх от Коледа!
Публикувано 04 ноември 2009 - 11:00
Коледа . . .? бъъъъъъър . . . тръпки ме побиват . . . ) ха ха ха ха
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 04 ноември 2009 - 13:48
Ако не птичи грип, ще е свински!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 ноември 2009 - 20:24
Момчета днес обикаляйки гумаджийниците в района, за да си търся джанти (намерих пълен комплект) един майстор направо ми скри топката.
Показва ми някакви пликове с нещо като ситен пясък, и вика "Познай това какво е?". Викам си подхранка за риби ще да е. Не! Това било най-новия вид баланс. Слага се плика в гумата при монтиране и като се завърти гумата, плика се къса и сам си отивал на нужното място.
Няма тежести, няма нищо.
За сега само за камионджийски гуми имало разработка. В скоро време и за леки коли.
Показва ми някакви пликове с нещо като ситен пясък, и вика "Познай това какво е?". Викам си подхранка за риби ще да е. Не! Това било най-новия вид баланс. Слага се плика в гумата при монтиране и като се завърти гумата, плика се къса и сам си отивал на нужното място.
Няма тежести, няма нищо.
За сега само за камионджийски гуми имало разработка. В скоро време и за леки коли.
Публикувано 06 ноември 2009 - 21:56
Някой може и да го е виждал това клипче ама....
Не е с любимата марка.. но ако от БМВ наистина пуснат такова нещо.. евала им
Не е с любимата марка.. но ако от БМВ наистина пуснат такова нещо.. евала им
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 06 ноември 2009 - 22:15
Според горния текст кои джамове може да се затъмнят?Закон за движение по пътищата
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките
автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на
огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
Публикувано 07 ноември 2009 - 12:38
Според горния текст кои джамове може да се затъмнят?
Задно и задни страничи!
Вчера си кацнах отново в немско.
Минах през сърбия и ми се ..............маматааааааа. Преди Нови Сад ни изкарах от аутобана и на финала карах чак до границата през селата им. УЖАССССССССССССССССССССССС!
В един момент даже се приземих ( в истинския смисъл ) в една нива, щото пътя свърши, та Алфата вече е тествана и ОФРоуд!
Не разбрах кога е трябвало отново да се кача на магистралата, ама аз не бях единствения чужденец, втрещен из тези пътища. Хората изнервени, карат като луди, даже един австриез зад мен при дно изпреварване си смля кланика в една камионетка!
Както и да е преземих се във Виена и си изкарах много готино ми Тито 040477. Батка благодаря ти изкарах си много гот!!!!!!!!!!!!!!1
И от там станаха едни премеждия. Тръгнах към 9.00 ( в тъпата австрия няма ГАЗ ). Влизам си аз в немско карам си спокойно и в един момент, колата умрееееееееееее! Не мога да вдигна над 3к обороти, Ужас Извиках ADAC, междувременно ме провериха и цоларита хахахах само трябваше да има и телевизионнен екип с тях ( правят такива репортажи много често ) и шоуто щеше да е на 100.
Проверявам аз масло дееееееееба суха пръчка. Викам си още може да не е слязло. Идва оня от "жълтите ангели" качи компа нищо нямаше освен, че често ми се чистят грешките от това, че съм на газ, щото ламбда сондата се е шашнала ( интересното, е че на едно приятелче, същата кола, същата газова, същия майстор, проблеми няма, май наистина колите са като жените), турих масълце, половинка и колата заспа.
Така, при алфите препоръчват Селения, обаче миналата година като я обслужих, си изпапка масълцето. После в дания ми сложиха валволин, и не хапна толкова много ( по книжка алфичките хапвам по около 600 до литър на 10к, което се ядва ). Сега в БГ и сложиха АДЖИП и двигателя бе сух.
Както и да е изгубих два часа.
Всъщност, изписах ви всичките тези простотии, за да стигна до следното.
Колеги, ако имате възможнот някой ден да карате из немско и то по маршрута от Пассау към Хановер, ще изпитате едно огромно удоволствие. Вече 6 път го минавам този участък но снощи къв кеф бе.
След Вирцбург до Хановер през Касел има едни виражи, където е уникално, те са едни екстремни спускания, изкачавания, всички хвърчат като обезумели, но много стегнато и дисцплинирано, щото ако някой сбърка, става мазало. Но гледката бе уникална. Хванах точно пикът между 5 и 7, пълно с коли в двете посоки, тъмно и просто виждаш две гъсеници - едната в червено, другата в бяло. Средна скорост от по 130км, а в най-лявата лента хвърчат и с по повече, и ти си част от този "жив организъм".
Вчера това ми напълни душицата!
Пожелавам ви го най-дърдечно
Публикувано 08 ноември 2009 - 13:10
Задно и задни страничи!
Вчера си кацнах отново в немско.
Минах през сърбия и ми се ..............маматааааааа. Преди Нови Сад ни изкарах от аутобана и на финала карах чак до границата през селата им. УЖАССССССССССССССССССССССС!
В един момент даже се приземих ( в истинския смисъл ) в една нива, щото пътя свърши, та Алфата вече е тествана и ОФРоуд!
Не разбрах кога е трябвало отново да се кача на магистралата, ама аз не бях единствения чужденец, втрещен из тези пътища. Хората изнервени, карат като луди, даже един австриез зад мен при дно изпреварване си смля кланика в една камионетка!
Както и да е преземих се във Виена и си изкарах много готино ми Тито 040477. Батка благодаря ти изкарах си много гот!!!!!!!!!!!!!!1
И от там станаха едни премеждия. Тръгнах към 9.00 ( в тъпата австрия няма ГАЗ ). Влизам си аз в немско карам си спокойно и в един момент, колата умрееееееееееее! Не мога да вдигна над 3к обороти, Ужас Извиках ADAC, междувременно ме провериха и цоларита хахахах само трябваше да има и телевизионнен екип с тях ( правят такива репортажи много често ) и шоуто щеше да е на 100.
Проверявам аз масло дееееееееба суха пръчка. Викам си още може да не е слязло. Идва оня от "жълтите ангели" качи компа нищо нямаше освен, че често ми се чистят грешките от това, че съм на газ, щото ламбда сондата се е шашнала ( интересното, е че на едно приятелче, същата кола, същата газова, същия майстор, проблеми няма, май наистина колите са като жените), турих масълце, половинка и колата заспа.
Така, при алфите препоръчват Селения, обаче миналата година като я обслужих, си изпапка масълцето. После в дания ми сложиха валволин, и не хапна толкова много ( по книжка алфичките хапвам по около 600 до литър на 10к, което се ядва ). Сега в БГ и сложиха АДЖИП и двигателя бе сух.
Както и да е изгубих два часа.
Всъщност, изписах ви всичките тези простотии, за да стигна до следното.
Колеги, ако имате възможнот някой ден да карате из немско и то по маршрута от Пассау към Хановер, ще изпитате едно огромно удоволствие. Вече 6 път го минавам този участък но снощи къв кеф бе.
След Вирцбург до Хановер през Касел има едни виражи, където е уникално, те са едни екстремни спускания, изкачавания, всички хвърчат като обезумели, но много стегнато и дисцплинирано, щото ако някой сбърка, става мазало. Но гледката бе уникална. Хванах точно пикът между 5 и 7, пълно с коли в двете посоки, тъмно и просто виждаш две гъсеници - едната в червено, другата в бяло. Средна скорост от по 130км, а в най-лявата лента хвърчат и с по повече, и ти си част от този "жив организъм".
Вчера това ми напълни душицата!
Пожелавам ви го най-дърдечно
Уха, не ти е било скучно по пътя - погледни го от положителната страна
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 10 ноември 2009 - 10:23
http://home.mobile.d...hicleType=false
какво нередно виждаме тук?
ясно, е че колата е пътник, ама кво е това изпълнение на интериора, все едно гледам Е класа!
какво нередно виждаме тук?
ясно, е че колата е пътник, ама кво е това изпълнение на интериора, все едно гледам Е класа!
Публикувано 10 ноември 2009 - 12:12
Toва е друга кола....
Публикувано 10 ноември 2009 - 12:27
Ми то отвътре е снимал наистина Е класа.
Публикувано 10 ноември 2009 - 12:39
На снимката с интериора се вижда , че капака е бял и че има емблема.. която на другите снимки липсва. Чистачките на Ц-ката са 2 и са легнали на дясно
а на онази снимка е една.. и на ляво
а на онази снимка е една.. и на ляво
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 ноември 2009 - 16:36
пак гледам само под носа си
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни