Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24117 мнения по тази тема

#391 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 04 ноември 2009 - 08:27

Знаете ли кой е новия симптом при свинския грип?
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#392 Hooligan

Hooligan

Майстор

• Потребители на форума
  • 1553 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. M-Class (W164) 350 CDI Facelift
    2. CLK-Class (W208) - Продаден
    3. C-Class (W203) - Продаден
    4. C-Class (W202) - Продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 ноември 2009 - 09:23

Е кажи де . . . ;-)
  • 0

Ignore list: fiveq, Наско, krasch

#393 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 04 ноември 2009 - 10:29

Е кажи де . . . ;-)

Внезапно необясним страх от Коледа!
  • 0

#394 Hooligan

Hooligan

Майстор

• Потребители на форума
  • 1553 Мнения:
  • Автомобил:
    1. M-Class (W164) 350 CDI Facelift
    2. CLK-Class (W208) - Продаден
    3. C-Class (W203) - Продаден
    4. C-Class (W202) - Продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 ноември 2009 - 11:00

Коледа . . .? бъъъъъъър . . . тръпки ме побиват . . . :)) ха ха ха ха
  • 0

Ignore list: fiveq, Наско, krasch

#395 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 ноември 2009 - 13:48

Ако не птичи грип, ще е свински!

Публикувано изображение

Публикувано изображение
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#396 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 04 ноември 2009 - 20:24

Момчета днес обикаляйки гумаджийниците в района, за да си търся джанти (намерих пълен комплект) един майстор направо ми скри топката.
Показва ми някакви пликове с нещо като ситен пясък, и вика "Познай това какво е?". Викам си подхранка за риби ще да е. Не! Това било най-новия вид баланс. Слага се плика в гумата при монтиране и като се завърти гумата, плика се къса и сам си отивал на нужното място.
Няма тежести, няма нищо.
За сега само за камионджийски гуми имало разработка. В скоро време и за леки коли.
  • 0

#397 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 ноември 2009 - 21:56

Някой може и да го е виждал това клипче ама....

Не е с любимата марка.. но ако от БМВ наистина пуснат такова нещо.. евала им

• 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#398 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 06 ноември 2009 - 22:15

Закон за движение по пътищата
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се
ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на
автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на
прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките
автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на
огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.

Според горния текст кои джамове може да се затъмнят?
  • 0

#399 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 07 ноември 2009 - 12:38

Според горния текст кои джамове може да се затъмнят?

Задно и задни страничи!

Вчера си кацнах отново в немско.

Минах през сърбия и ми се ..............маматааааааа. Преди Нови Сад ни изкарах от аутобана и на финала карах чак до границата през селата им. УЖАССССССССССССССССССССССС!
В един момент даже се приземих ( в истинския смисъл ) в една нива, щото пътя свърши, та Алфата вече е тествана и ОФРоуд!
Не разбрах кога е трябвало отново да се кача на магистралата, ама аз не бях единствения чужденец, втрещен из тези пътища. Хората изнервени, карат като луди, даже един австриез зад мен при дно изпреварване си смля кланика в една камионетка!

Както и да е преземих се във Виена и си изкарах много готино ми Тито 040477. Батка благодаря ти изкарах си много гот!!!!!!!!!!!!!!1 :0_yahoo: :allhail:

И от там станаха едни премеждия. Тръгнах към 9.00 ( в тъпата австрия няма ГАЗ ). Влизам си аз в немско карам си спокойно и в един момент, колата умрееееееееееее! Не мога да вдигна над 3к обороти, Ужас Извиках ADAC, междувременно ме провериха и цоларита хахахах само трябваше да има и телевизионнен екип с тях ( правят такива репортажи много често ) и шоуто щеше да е на 100.
Проверявам аз масло дееееееееба суха пръчка. Викам си още може да не е слязло. Идва оня от "жълтите ангели" качи компа нищо нямаше освен, че често ми се чистят грешките от това, че съм на газ, щото ламбда сондата се е шашнала ( интересното, е че на едно приятелче, същата кола, същата газова, същия майстор, проблеми няма, май наистина колите са като жените), турих масълце, половинка и колата заспа.
Така, при алфите препоръчват Селения, обаче миналата година като я обслужих, си изпапка масълцето. После в дания ми сложиха валволин, и не хапна толкова много ( по книжка алфичките хапвам по около 600 до литър на 10к, което се ядва ). Сега в БГ и сложиха АДЖИП и двигателя бе сух.
Както и да е изгубих два часа.
Всъщност, изписах ви всичките тези простотии, за да стигна до следното.
Колеги, ако имате възможнот някой ден да карате из немско и то по маршрута от Пассау към Хановер, ще изпитате едно огромно удоволствие. Вече 6 път го минавам този участък но снощи къв кеф бе.
След Вирцбург до Хановер през Касел има едни виражи, където е уникално, те са едни екстремни спускания, изкачавания, всички хвърчат като обезумели, но много стегнато и дисцплинирано, щото ако някой сбърка, става мазало. Но гледката бе уникална. Хванах точно пикът между 5 и 7, пълно с коли в двете посоки, тъмно и просто виждаш две гъсеници - едната в червено, другата в бяло. Средна скорост от по 130км, а в най-лявата лента хвърчат и с по повече, и ти си част от този "жив организъм".
Вчера това ми напълни душицата!

Пожелавам ви го най-дърдечно

• 0

#400 tito_040477

tito_040477

Напреднал

• Потребители на форума
  • 306 Мнения:
  • Град:Vienna/Пловдив

Публикувано 08 ноември 2009 - 13:10

Задно и задни страничи!
Вчера си кацнах отново в немско.

Минах през сърбия и ми се ..............маматааааааа. Преди Нови Сад ни изкарах от аутобана и на финала карах чак до границата през селата им. УЖАССССССССССССССССССССССС!
В един момент даже се приземих ( в истинския смисъл ) в една нива, щото пътя свърши, та Алфата вече е тествана и ОФРоуд!
Не разбрах кога е трябвало отново да се кача на магистралата, ама аз не бях единствения чужденец, втрещен из тези пътища. Хората изнервени, карат като луди, даже един австриез зад мен при дно изпреварване си смля кланика в една камионетка!

Както и да е преземих се във Виена и си изкарах много готино ми Тито 040477. Батка благодаря ти изкарах си много гот!!!!!!!!!!!!!!1 :0_yahoo: :allhail:

И от там станаха едни премеждия. Тръгнах към 9.00 ( в тъпата австрия няма ГАЗ ). Влизам си аз в немско карам си спокойно и в един момент, колата умрееееееееееее! Не мога да вдигна над 3к обороти, Ужас Извиках ADAC, междувременно ме провериха и цоларита хахахах само трябваше да има и телевизионнен екип с тях ( правят такива репортажи много често ) и шоуто щеше да е на 100.
Проверявам аз масло дееееееееба суха пръчка. Викам си още може да не е слязло. Идва оня от "жълтите ангели" качи компа нищо нямаше освен, че често ми се чистят грешките от това, че съм на газ, щото ламбда сондата се е шашнала ( интересното, е че на едно приятелче, същата кола, същата газова, същия майстор, проблеми няма, май наистина колите са като жените), турих масълце, половинка и колата заспа.
Така, при алфите препоръчват Селения, обаче миналата година като я обслужих, си изпапка масълцето. После в дания ми сложиха валволин, и не хапна толкова много ( по книжка алфичките хапвам по около 600 до литър на 10к, което се ядва ). Сега в БГ и сложиха АДЖИП и двигателя бе сух.
Както и да е изгубих два часа.
Всъщност, изписах ви всичките тези простотии, за да стигна до следното.
Колеги, ако имате възможнот някой ден да карате из немско и то по маршрута от Пассау към Хановер, ще изпитате едно огромно удоволствие. Вече 6 път го минавам този участък но снощи къв кеф бе.
След Вирцбург до Хановер през Касел има едни виражи, където е уникално, те са едни екстремни спускания, изкачавания, всички хвърчат като обезумели, но много стегнато и дисцплинирано, щото ако някой сбърка, става мазало. Но гледката бе уникална. Хванах точно пикът между 5 и 7, пълно с коли в двете посоки, тъмно и просто виждаш две гъсеници - едната в червено, другата в бяло. Средна скорост от по 130км, а в най-лявата лента хвърчат и с по повече, и ти си част от този "жив организъм".
Вчера това ми напълни душицата!

Пожелавам ви го най-дърдечно

Уха, не ти е било скучно по пътя - погледни го от положителната страна :friends:
  • 0
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/

#401 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 10 ноември 2009 - 10:23

http://home.mobile.d...hicleType=false

какво нередно виждаме тук?
ясно, е че колата е пътник, ама кво е това изпълнение на интериора, все едно гледам Е класа!
  • 0

#402 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 10 ноември 2009 - 12:12

Toва е друга кола....
  • 0

#403 zuhen

zuhen

Напреднал

• Потребители на форума
  • 334 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W211 280 CDI, 2007,
    OM642, 7G-Tronic

Публикувано 10 ноември 2009 - 12:27

Ми то отвътре е снимал наистина Е класа.
  • 0

#404 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 ноември 2009 - 12:39

На снимката с интериора се вижда , че капака е бял и че има емблема.. която на другите снимки липсва. Чистачките на Ц-ката са 2 и са легнали на дясно
а на онази снимка е една.. и на ляво ;)
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#405 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 10 ноември 2009 - 16:36

пак гледам само под носа си :kill_myself:
  • 0