За мен новите коли са вещи изчислени така, че да поддържат консумеризма, а екстрите са повече към глезотия, отколкото са за безопасност....давам ти пример-ако когато се конфигурира новата кола, трябва да се избира между мултимедия за Х хиляди лева и система за разпознаване на знаците, мнозинството ще изберат развлекателната система.
Факт е, че новите коли са наблъскани с всичко, но когато погледна стара кола (от хубавите), виждам че е правено да е луксозно, да е здраво, да е стилно, а сега всичко е за 3 години и след това вече е грозно...рядко има изключения. Ако сравнявам нещата по аналогия със стол, новите коли са супер удобен офис стол, на който седиш цял ден, вършиш си работа и изобщо не се сещаш за него, просто е направен удобен и за използване, а старата кола е като старо кресло...има дух в него, има някакви елементи които гладиш с ръка и се чудиш кой ли е бил тоя чуден майстор дето го е направил така...колко ли го е мислил за да успее да го направи точно така ...Даже и като кола да го мисля, пак е така-с новите коли стигаш от точка А до точка Б, където или си вършиш работа, или си правиш кефа, със старата кола обаче, самото пътуване е приключение и кеф
Та така де
Иначе съм карал чисто нова кола, от автовоза, страхотна беше, но никога не бих се сетил конкретно за нея или да говоря с някой освен да спомена, че е хубава кола. Ако седна да говоря за стар мерцедес обаче, винаги ще се получи разговор и ще има интерес