само я караха нищо не са гледали,но това им беше заключението.Те са добри майстори и сменяли много хидротрансформатори.Колата е на 194000км,може даму е дошло времето.
Кажете ми някои сервиз в София ,където да отида и да ми обърнат нужното внимание.
Може момчетата да си разбират от работата,обаче от едно каране такава точна диагноза,зарежи,верно то си зависи от вибрацията,тя може да бъде специфична за тая му болежка на бенца,ама без да ти кажат възможните други преди тази ,е'ааги и скунксовете.Имам едно приятелче с опит,сервиза не му е лъскав но прави всичко.Цените му,нямам спомен някога да са били яката товарителница,ако той каже че е това,значи е найстина то.Там ако решиш да идеш преди това ще му звънна да знае че те изпращам аз.Обаче когато отидеш ще кажеш всичко само за вибрацията,няма да споменаваш нищо друго,просто казваш вибрира тогава,при такива километри,те ше те питат кво трябва.Тогава ще я вдигнат и първо ще отсеят вариантите по кардана.Разбери,важно е,аз така бих постъпил.Ако греша нека колегите от форума ме опровергаят.
Друго да кажа,този трансформер се намира на опашката на скоростите,всичко се разглабя,парите за услугата са повечко и аз съм убеден че те преди да почнат разглобванката ще проверят основно кардана,съответно ако е по него,ше го оправят с много малко средства.....но на финала дали ще разбереш истината преди да платиш си зависи само от тяхното мислене.50%от сервизите в София са за публично изнасилване/както казва собственика на Самоковския отбор по футбол за съдийството.
Ако решиш 0877577566 това е моя номер.
п.с Тази кола гледана ли с апаратура?