проблем в скоростите
Започната от krum4o, 06 юни 2009 - 21:50:06
80 мнения по тази тема
Публикувано 08 юни 2009 - 16:41
дано само каретата да са болни,че за другото много ще боли.
Публикувано 08 юни 2009 - 16:56
За да вибрира от лагер той трябва да е яко разбит,а преди да се разбие толкова е щяло да има други шумове които няма как да не се чуят мноооого преди да се превърнат във вибрация.Не е лагер.
Зачи-фачи
Ама той колегата трябва да внесе повечко ясното ,инак момчетата по горе са прави че ще му излезе по-скъпо.
Залагам чИтирийсиье стинки на едното гумено каре на кардана
Приемам залога, ако е от кардана !
При тази скорост съм лекувал точно лагер и се оправя .
При висящия лагер, се получават центробежни сили, от които идва вибрацията, най вероятно омекнала или закъсана гума на лагера .
Лично мнение, но ще чакам с интерес интервенцията, пари са си, кво като са стинки !
Публикувано 08 юни 2009 - 17:03
Приемам залога, ако е от кардана !
При тази скорост съм лекувал точно лагер и се оправя .
При висящия лагер, се получават центробежни сили, от които идва вибрацията, най вероятно омекнала или закъсана гума на лагера .
Лично мнение, но ще чакам с интерес интервенцията, пари са си, кво като са стинки !
Зачи-фачи
Там е казано че при рязко потегляне и при пускане на газта намалява.При тебе беше дуго,само при определена скорост.Ае ше се покажа на джама направо да фРълиш стинките
Закъсана гума на лагер не е лагер.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 08 юни 2009 - 17:17
Зачи-фачи
Там е казано че при рязко потегляне и при пускане на газта намалява.При тебе беше дуго,само при определена скорост.Ае ше се покажа на джама направо да фРълиш стинките
Закъсана гума на лагер не е лагер.
Да де, определена скорост 90-120, тампон(каре) за тези години не се скапва, а се скапва защото старее гумата, а тя е бая дебелшка на тези карета. На тоз малък мотор, с това леко купе, тя трябва да се кара само на кикдаун !
Слагам още 60 стинки !
Публикувано 08 юни 2009 - 17:38
Да де, определена скорост 90-120, тампон(каре) за тези години не се скапва, а се скапва защото старее гумата, а тя е бая дебелшка на тези карета. На тоз малък мотор, с това леко купе, тя трябва да се кара само на кикдаун !
Слагам още 60 стинки !
При рязко потегляне и при пускане на газта намалява.Чети внимателно. Ти имаше ли го при потегляне,НЕ,като пуснеш газта намаляваше ли при по висока скорост,Не.Дизела смазва тампоните по-лесно,аз говоря от личен опит.Същите симптоми съм ги имал на малкия автоматик,беше си каре.Мерцедеси доста съм имал,не са имали ядове с лагерите на кардана особено вибрация при потегляне и да се окаже лагер.Натоварването на дебелата гума на /карето/е много по-голяма отколкото на гумата на лагера.
По-горе ти каза лагер,не аз,сега казваш гумата около лагера.Нека да не объркваме човека.Първо да провери видимите неща,това твърдя,да започне от най-лесното.Лагера ше го видят ей така от едно надупване в сервиза ама друг път.
Ше се радвам да чуя какво е било.Не се напъвам за точна диагноза,изкам да го улесня.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 08 юни 2009 - 17:46
Човека казва че при потегляне му се тресе цялото купе,това няма как да стане от лагера или гумата.Близо до лагера има метално каре-второто нещо което трябва да види.
Твоето тресеше ли се като мечка на дъбица при тръгване,май не
Твоето тресеше ли се като мечка на дъбица при тръгване,май не
Публикувано 08 юни 2009 - 18:30
Това ми прилича на вода в маслото.
Не се цинаги, караш нова кола и бегай при дилъра.
Нека ти вземат проба от маслото, за наличие на вода.
Пробрема не ти е никак малък, а идея си нямаш какво може да бъде.
PS: Това е моя съвет и това бих направил аз в случая
Не се цинаги, караш нова кола и бегай при дилъра.
Нека ти вземат проба от маслото, за наличие на вода.
Пробрема не ти е никак малък, а идея си нямаш какво може да бъде.
PS: Това е моя съвет и това бих направил аз в случая
Публикувано 08 юни 2009 - 18:41
Може и да требе да се ударят две три помпи на резервната гума
Публикувано 08 юни 2009 - 18:57
А да не се притеснявам че може да е хидротрансформатор.
Не е хидротрансформатор, при него диагнозата е друга.
Ако е той, ще има вибрации на около 90-100км/ч. на равен участък и то само когато подаваш газ и я отнемаш, тогава се получава отключване и заключване на трансформатора и ако е износен има вибрации.
Публикувано 08 юни 2009 - 19:42
хидротрансформатора тресе и на място на паркинг
от 1000 до около 1500 оборота
ама колегата не е писал на място тресе ли
от 1000 до около 1500 оборота
ама колегата не е писал на място тресе ли
Публикувано 08 юни 2009 - 19:51
колеги никъде не сам писал,че при потегляне го прави.Не го прави при потегляне ами като тръгна няма проблем но докато набере скорост да превключи автоматика да кажем от 1 на 2 тресе и така от 2 на 3.Тресе само като подавам газ като отнема газта го няма.От 120 на горе вибрацийте намаляват но се усещат дори на седалките.Не сам майстор, но сам чувал че така тресе от този хидротрансформатор.Утре ще ви пиша какво е ,стига да разберат де.
Публикувано 08 юни 2009 - 19:53
на място не тресе.
Публикувано 08 юни 2009 - 21:59
колеги никъде не сам писал,че при потегляне го прави.Не го прави при потегляне ами като тръгна няма проблем но докато набере скорост да превключи автоматика да кажем от 1 на 2 тресе и така от 2 на 3.Тресе само като подавам газ като отнема газта го няма.От 120 на горе вибрацийте намаляват но се усещат дори на седалките.Не сам майстор, но сам чувал че така тресе от този хидротрансформатор.Утре ще ви пиша какво е ,стига да разберат де.
При това положение не търси причината в каретата.Затова преди да чакаш що годе правилен отговор трябва подробно да опишеш кво става.
Публикувано 08 юни 2009 - 22:10
Като оправиш колата пиши да видим кой е познал
Публикувано 09 юни 2009 - 12:10
ХИДРОТРАНСФОРМАТОР.
това ми казаха колеги.Сега сам решил да направя една промивка и тогава да видя какво ще стане.Като я пусна колата без газ по наклон не тресе,като подам газ почва и се усеща към 80-90 км най много.
това ми казаха колеги.Сега сам решил да направя една промивка и тогава да видя какво ще стане.Като я пусна колата без газ по наклон не тресе,като подам газ почва и се усеща към 80-90 км най много.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни