Проект "TORNADO"или монтиране на "V8 5000" във W124-230CE
Започната от Lorinser, 03 апр 2009 - 01:44:48
222 мнения по тази тема
Публикувано 09 ноември 2009 - 10:12
Не много добре ами направо става уникална
Mercedes-Benz 190E 3.0-24vT @ 0.8 bars ( 1/4 mile: 2.483 / 13.540 / 175.17 km/h )
VW Golf IV GTI 1.8 20v turbo
Публикувано 09 ноември 2009 - 10:55
Нямам проблеми с пасването на предните калници. Всичко си заспа.
Проблемът са задните. Сега търся тенекеджия, АДСКИ ДОБЪР, който да ми направи качествно задните калници раздути. Един колега ми намери, но може да поеме колата чак лятото. Ако имате някой впредвид-пишете.
Предницата е от чочоне и щанга от чочоне си имам вече
само ми останаха едни чистачки за фарове да му забода, за да е пълен комплекта 500CE
A E-klas капак,....нещо се отказах да му слагам. С големия грил и тази броня изглежда повече Muscle някакси....
Скоро май ще го пусна за продаване, капака де-сив металик с грил.
Проблемът са задните. Сега търся тенекеджия, АДСКИ ДОБЪР, който да ми направи качествно задните калници раздути. Един колега ми намери, но може да поеме колата чак лятото. Ако имате някой впредвид-пишете.
само ми останаха едни чистачки за фарове да му забода, за да е пълен комплекта 500CE
A E-klas капак,....нещо се отказах да му слагам. С големия грил и тази броня изглежда повече Muscle някакси....
Публикувано 09 ноември 2009 - 13:06
Нямам проблеми с пасването на предните калници. Всичко си заспа.
Ще пускаш колата за продажба скоро така ли, но защо неси доволен нещо от нея или... аз невиждам кво може да те разочарова в тази кола май нищо.
А задните калници немогат да паснат така искат малка преработка.
Три Лъчева Звезда В Кръг -->> Мерцедес-Бенц W124
Публикувано 09 ноември 2009 - 13:08
не, Е-класовия капак ще го продавам...
Публикувано 09 ноември 2009 - 15:17
Браво!!! Мерото става фантазия направо. Според мен също с този грил е по добре, CE-тата винааги са ми харесвали повече с него. Някак си по тежко стоят.
От един Мерцедес по добър може да бъде само друг Бенц.
Публикувано 09 ноември 2009 - 21:15
Чудеса Боянски , да си ебе мамата е колата И е истина че със старата решетка изглежда като muscle car Като станат ще им правим неколко фотоса да видим дали ще си приличат
Публикувано 09 ноември 2009 - 23:44
Това на снимката е оригиналът.
Ако не намеря добър тенекеджия до няколко дни, ще монтирам обратно малките калници отпред, съответно Е500 бронята ще стърчи и вместо да я свивам, ще направя една реплика, свита и ще я сложа нея. А оригинала що го оставя настрана докато намеря тенекеджията.
А за репликата такава технология съм измислил, че даже ще си е разглобяема като оригинала и по нищо няма да може да се познае че е стъклопласт-реплика
Ханисто, случайно да имаш снимката от аватара ти, но в по-голям формат?? пиши ми едно ЛС ако я намериш
Ако не намеря добър тенекеджия до няколко дни, ще монтирам обратно малките калници отпред, съответно Е500 бронята ще стърчи и вместо да я свивам, ще направя една реплика, свита и ще я сложа нея. А оригинала що го оставя настрана докато намеря тенекеджията.
А за репликата такава технология съм измислил, че даже ще си е разглобяема като оригинала и по нищо няма да може да се познае че е стъклопласт-реплика
Ханисто, случайно да имаш снимката от аватара ти, но в по-голям формат?? пиши ми едно ЛС ако я намериш
Публикувано 10 ноември 2009 - 00:22
ейййй Hanisto,... ...нямаш си друга работа. Тамън бях решил категорично да не слагам Е-класовя капак... ти ме разколебаваш. И с кристалните фарове..
изглежда като куршум, торпедо, устремено за скорост...(те са си направени за Е-клас капак все пак де...)
И ква е тая броня? кой я произвжда? вече я виждам на доста снимки
изглежда като куршум, торпедо, устремено за скорост...(те са си направени за Е-клас капак все пак де...)
И ква е тая броня? кой я произвжда? вече я виждам на доста снимки
Публикувано 10 ноември 2009 - 07:28
ни наи малко не е тази кола бояне , някво амг беше.
Публикувано 10 ноември 2009 - 20:41
Еми какво чакаш, имаш E-класовия капак, кристални фарове.... слагай, направо ти се чудя, ще стане брутална.
Публикувано 10 ноември 2009 - 23:37
Колата става уникат ! Имам един тенекеджия в предвид който съм го виждал да прави няйстина доста качествени неща . Ако искаш мога да мина да говоря с него защото телефон не мога да намеря , последно ходих преди близо две години исках да прави моя мерцедес но се беше захванал да реставрира поредната кола на шефа му някаква от 40 година беше . Човека има машинки преси направо си изгражда детяйли прави найстина качествени неща , но както казах преди време работеше само за шефа му ...
Но това с тенекеджиите е много сложна работа общо взето 99% са абсолютни марлячи . Имам още един човек в предвит сега се сетих той живее в Нови Искър и е тенекеджия в СОМАТ -Вили Бец май беше последно и още си работи там , той също е кадърен човек и може да ти свърши работа.... на него му имам телефон ако те интересува мога да ти го дам .
Но това с тенекеджиите е много сложна работа общо взето 99% са абсолютни марлячи . Имам още един човек в предвит сега се сетих той живее в Нови Искър и е тенекеджия в СОМАТ -Вили Бец май беше последно и още си работи там , той също е кадърен човек и може да ти свърши работа.... на него му имам телефон ако те интересува мога да ти го дам .
Публикувано 11 ноември 2009 - 00:33
Slavi, трябва ми реставратор- хирург!! пари няма да пестя-ВЪОБЩЕ, но ако ми осере колата ще го обеся. майтап де, но почти.....
този първия по ми вдъхва доверие. къде му е сервиза?
този първия по ми вдъхва доверие. къде му е сервиза?
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни