Проект "TORNADO"или монтиране на "V8 5000" във W124-230CE
Started by Lorinser, 03 Apr 2009 - 01:44:48
222 replies to this topic
Posted 11 November 2009 - 00:52
Прочетох цялата тема и мога да кажа само Евала за Ентусиазма! Наистина не съм очаквал подобно "нещо" да се реализира на родна земя. Браво, наистина невероятен проект и страхотно изпълнение, нека да продължава да те радва!
Posted 11 November 2009 - 16:02
Първият може да ти свърши работа , сержиза му е на колелото на 4 ти километър по тояно зад стадиона Академик . По скоро това там е една база или поне така беше на един тарикат и този работи само за него да му реставрира колите . Но мисля че няма да имаш проблем да го навиеш да свършите тази работа , ше пробвам сега да му намеря телефона и ще тиго пусна на ЛС
Posted 11 November 2009 - 17:20
браво направо си страшен аэ съм фен на 190ката но и таэи 124ка не е лоша
аве с две думи страшна кола
аве с две думи страшна кола
няма власт над главата , която си я сложила главата в торбата.....
Posted 22 November 2009 - 00:54
започнах и малко ремонтче, по смяна на гумички на клапаните.
Днес сутринта след обикаляне, успях да намеря точния инструмент за натискането на клапаните на М117 мотор. Като че ли точно за моя мотор беше правен.
Измислен е гениялно--захваща се за вала с 2 куки и натиска талерката.
Днес сутринта след обикаляне, успях да намеря точния инструмент за натискането на клапаните на М117 мотор. Като че ли точно за моя мотор беше правен.
Измислен е гениялно--захваща се за вала с 2 куки и натиска талерката.
Posted 22 November 2009 - 01:27
Браво. Така като гледам последната снимка веригата и забчатката направо са в отлично състояние. Забците са като нови.
От един Мерцедес по добър може да бъде само друг Бенц.
Posted 27 November 2009 - 23:41
Бояне да те питам кви пари ти легнаха предните калници и от каде ги взе че мойте на комбито са за смяна и смятам да правя като твойта Имам и едни джанти мн добри 18 за него Малко са тип реплика на Макларън ама ...Иначе са марка SPEEDLINE
Attached Files
Posted 28 November 2009 - 00:29
калниците... от морга в Германия. След около 1г търсене. Обикновенно Е500, влязло в морга, е с такъв челен удар, че и мотора не става нищо.
аз намерих едно ударено на тоталка отсрани и отзад и купих предницата
Ако си мераклия за същите калници, ще направим точно копие от стъклопласт.
Вече бронята е почти готова и скоро ще имам първото копирано изделие от стъклопласт. цената и още е неясна--около 300-370лв/бр
за калниците--грубо по около 200лв бройката ще дойдат
аз намерих едно ударено на тоталка отсрани и отзад и купих предницата
Ако си мераклия за същите калници, ще направим точно копие от стъклопласт.
Вече бронята е почти готова и скоро ще имам първото копирано изделие от стъклопласт. цената и още е неясна--около 300-370лв/бр
за калниците--грубо по около 200лв бройката ще дойдат
Posted 28 November 2009 - 01:06
Аз искам да са от тенекия че на тоя стъклопласт вяра му нямам много много.То на мен единия калник ми е раздут защото ми изпадна шарнира и гуматаподпря там Чудя се дали немога да пораздуя мойте както на другите коли ги правят
Posted 28 November 2009 - 01:34
можеш с много усилия да раздуеш само няколко милиметра. калника на чочонето стърчи с около 7-8 см.
или другия вариянт е да режеш и да заваряваш парчета...
или търсш 2ра употреба. Но в БГ няма чочоне на части. Цената за 2ра ръка (ако въобще изпадне) от германия няма да я споделям, че ще ме обявите за луд...
или другия вариянт е да режеш и да заваряваш парчета...
или търсш 2ра употреба. Но в БГ няма чочоне на части. Цената за 2ра ръка (ако въобще изпадне) от германия няма да я споделям, че ще ме обявите за луд...
Posted 28 November 2009 - 01:58
Сваляш шарнира от другата страна и си готовТо на мен единия калник ми е раздут защото ми изпадна шарнира и гуматаподпря там
BTW: Стъклопластът си е чудесен материал.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 28 November 2009 - 15:26
ааа на мен вече не ми трябват.
купих си перфектни.
купих си перфектни.
Posted 26 December 2009 - 11:21
Автоматика е оправен
Благодарение на колегата Bat Andi !!!
Хиляди благодарности Андрей!
оказа се че проблемът е мозъка. какво ми има на стария? незнам и не ми се занимава повече с него...
Анди, имам голямо черпене да връщам
Благодарение на колегата Bat Andi !!!
Хиляди благодарности Андрей!
оказа се че проблемът е мозъка. какво ми има на стария? незнам и не ми се занимава повече с него...
Анди, имам голямо черпене да връщам
Posted 26 December 2009 - 14:43
Автомата щом е готов значи всичко е бомба дано някои ден имам възможноста да го видя на живо това животно как се развърта-Поздрави
От ръждата и човешката завист няма спасение.....
Posted 28 December 2009 - 10:43
браво бояне , ще мина тия дни да ги замерим с голфчето
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users