4 matic
Започната от Gringo, 14 мар 2009 - 14:30:24
69 мнения по тази тема
Публикувано 10 април 2009 - 21:36
Този път е друга 9 пъти мига лампата 4 матик и лампата "внимание" на километража свети постоянно.........ще пробвам и друго реле пък ще видим ..........................механична повреда се съмнявам защото ако е механичен, ще се чуват як шум
Публикувано 10 април 2009 - 21:39
Моят е автоматик а на Subsonik е АСД не е 4 матик но повечето 4 матици са автоматик много рядко са ръчни.Grindo,Subsonik вашите 4матици автоматици ли са?
Публикувано 11 април 2009 - 09:30
Разбрах за вашите модели моя е рьчка . Относно твоя проблем направо не знам 1% колкото вие знаете само че електрониката взема сигнали от механиката да ама пьк предава пак кьм механиката направо се оплетьх.ПИЧОВЕ аз сьм сменял само виско и преден маншон това е.
Прикачени файлове
Публикувано 11 април 2009 - 13:53
Направи ли това което ти казах?Разбрах за вашите модели моя е рьчка . Относно твоя проблем направо не знам 1% колкото вие знаете само че електрониката взема сигнали от механиката да ама пьк предава пак кьм механиката направо се оплетьх.ПИЧОВЕ аз сьм сменял само виско и преден маншон това е.
Публикувано 13 април 2009 - 19:38
Grindo днес направих следното не можах да извадя щекера на предния панел ( вади се само от единия краи от кьм калника и ме достраша да не счупя някои извод)след това с тест рьчката я тествах и лампата на матика светна 2 пьти кво значи не знам има по горе една таблиц но немга да я разбера .И друго като не я карам една седмица и като трьгна и като има завои 50 м.без да препльзва ми свети вниманието(триьгьлника) и усещам че е вклучен,но това е само като не я карам 5-6 дни.на сняк сьм я пробвал няма проблеми напред,назад вьрти яко предните и задните гуми но за предните маи и трябват повече обороти.Днес сминих амортисьора под двигателя.
Прикачени файлове
Публикувано 14 април 2009 - 16:30
Брой загасванията, не светванията - 1 загасване е "всичко наред", 2 са вече "проблем с ел. модул на 4-матика". Грешка 2 може да се запише в следствие от слаб акумулатор.
Публикувано 14 април 2009 - 19:13
SUBSONIK благодаря мисля че няма проблем по тези данни само от време на време да изчиствам грещките с вьртенето на волана.Пичове не мога да разбера кога ходите на срещи на нашия клуб?
Прикачени файлове
Публикувано 15 април 2009 - 00:05
Мисля, че твоят проблем е от дачика на волана и е решим но утре вече днес де ако дойдещ на срещтата може да обменим опит.SUBSONIK благодаря мисля че няма проблем по тези данни само от време на време да изчиствам грещките с вьртенето на волана.Пичове не мога да разбера кога ходите на срещи на нашия клуб?
Публикувано 16 април 2009 - 16:10
Grindo ти кво направи с твоята кола?
Публикувано 16 април 2009 - 23:55
Все още нищо не мога да установя от какво е не е от Модула защото го тествах на друга кола не е от стоп машинката защото я смених не е от клапани те остава релето но искам да пробвам някое здраво от друга кола за да знам дали е от него за да не го купувам напразно се пак 120 лв. еGrindo ти кво направи с твоята кола?
Публикувано 17 април 2009 - 09:52
Все още нищо не мога да установя от какво е не е от Модула защото го тествах на друга кола не е от стоп машинката защото я смених не е от клапани те остава релето но искам да пробвам някое здраво от друга кола за да знам дали е от него за да не го купувам напразно се пак 120 лв. е
Ако е релето, отвори внимателно алуминевия капак по периферията- сваля се. После с малко поялниче (пр. 30W) повтори спойките.
Публикувано 17 април 2009 - 17:15
Subsonik е прав ,(90% )от повредите в електротехниката са лоши врьзки.
Публикувано 17 април 2009 - 23:21
ЕЕЕЕ супер Благодаря мисля, че е добра идея ще го пробвам утре ако ми остане време.Ако е релето, отвори внимателно алуминевия капак по периферията- сваля се. После с малко поялниче (пр. 30W) повтори спойките.
Публикувано 20 април 2009 - 14:30
Днес изтрих грешката и не е светвала отново но това не е решение мисля да си поръчам релето след това и датчиците ако греша някой да ме посъветва.
Публикувано 20 април 2009 - 15:52
аз имах подобен проблем с асд даваше ми грешка стоп машинка или клапан,но стоповете работят и клапана работи.Накрая един приятел караше зад мен и ми каза че стоповете ту ми светкат ту не.Установих след дълги наблюдения,че от време на време не светят,а майстори ми казваха "стоп машинката или работи или не" нямало ту работи ту не.Свалих машинката долу на педала за спирачката почистихя и зачиствах грешките 5-6 пати.Работи известно време и пак спря,пак чистене и се оправи.Добре че има много хора от форума,че иначе няма оправия.Някой, ако знае дали стоп машинката когато дава проблем с 4 матика стоповете работят защото проверих релето проверих клапаните всичко си работи а миганията на лампата при тест са 10 а това означава, че релето за пре-напрежение, стоп машинката или клапана на деференцияла не работят, ако някой е на ясно да пише.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни