Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

4 matic

• Please log in to reply
69 мнения по тази тема

#31 Gringo

Gringo

Чирак

• Потребители на форума
  • 212 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes W124 300 D Turbo 4 matic
    Mercedes C124 E 200 с V8 M113

Публикувано 04 април 2009 - 15:52

Само да вметна че грешката рядко се трие от 1-ви път , пробвай няколко пъти да я триеш . Моята грешка на АСД-то я трих около месец и сега е ок . Някой беше писал у форума че и при него не станало от първи път

Трия грешката упорито след като смених стоп машинката но сега миганията на лампата от 10 станаха 9 и лампата внимание на километража свети постоянно.
  • 0

#32 dididi

dididi

Чирак

• Потребители на форума
  • 99 Мнения:
  • Град:гьльбово

Публикувано 04 април 2009 - 17:49

здравеите аз имам 4 матик 124 рьчка моиата лампа премига така .... . .... . .... . в такива интервали и като трьгна всичко е чисто на таблото добре ли е :unsure:

Прикачени файлове

• 0

#33 Gringo

Gringo

Чирак

• Потребители на форума
  • 212 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 05 април 2009 - 19:09

здравеите аз имам 4 матик 124 рьчка моиата лампа премига така .... . .... . .... . в такива интервали и като трьгна всичко е чисто на таблото добре ли е :unsure:

Коя лампа? Вниманието светили когато колата буксува или се поднесе????
  • 0

#34 dididi

dididi

Чирак

• Потребители на форума
  • 99 Мнения:

Публикувано 05 април 2009 - 20:24

Коя лампа? Вниманието светили когато колата буксува или се поднесе????

лампата на матика свети в този интерваол но само като е на миасто а иначе като бусува пак свети така добре ли е

Прикачени файлове

• 0

#35 Gringo

Gringo

Чирак

• Потребители на форума
  • 212 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 06 април 2009 - 21:19

лампата на матика свети в този интерваол но само като е на миасто а иначе като бусува пак свети така добре ли е

Когато боксува нормално свети вниманието на километража а когато има проблем свети 4 Матик лампата, а когато завъртиш лосчето за тест и го върнеш лампата почва да мига и от зависимост от миганията това е повредата може да го тестваш и чрез буксата до акумулатора когато дадеш маса на дупка 5 за една секунда. Какво става при теб?
  • 0

#36 dididi

dididi

Чирак

• Потребители на форума
  • 99 Мнения:

Публикувано 07 април 2009 - 17:00

гриндо благодариа пич колата като е на ход нищо излишно не свети само като поднесе или пребуксува си светка вниманието и ако има нужда светка матика но незнам защо като е на миасто светка матика ето така . . . . . . . . и така и като потегли нищо нема проблем

Прикачени файлове

• 0

#37 dididi

dididi

Чирак

• Потребители на форума
  • 99 Мнения:

Публикувано 07 април 2009 - 17:10

утре ще го тествем и по твоя начин и ще пиша

Прикачени файлове

• 0

#38 dididi

dididi

Чирак

• Потребители на форума
  • 99 Мнения:

Публикувано 08 април 2009 - 09:38

гриндо при мен е следното запалих джигателя изправих волана и матика огасна ама леко да го свия и светка до тук така изпривам го и не свети изапочвам да тествам дьрпам теста иго оставям в дрьпнато положение постянно свети метика след което го врьщам и не свети и след това по твоя начи дьрпам и врьщам и матика не свети и така няколко пьти явно няма проблеми но това го правя на абсолиутно прав волан пиши как мислиш ти а сега ша гледам амортисиора хоризонталния на двигателя сменял ли си лесно ли е пиши

Прикачени файлове

• 0

#39 Gringo

Gringo

Чирак

• Потребители на форума
  • 212 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 08 април 2009 - 19:01

гриндо при мен е следното запалих джигателя изправих волана и матика огасна ама леко да го свия и светка до тук така изпривам го и не свети изапочвам да тествам дьрпам теста иго оставям в дрьпнато положение постянно свети метика след което го врьщам и не свети и след това по твоя начи дьрпам и врьщам и матика не свети и така няколко пьти явно няма проблеми но това го правя на абсолиутно прав волан пиши как мислиш ти а сега ша гледам амортисиора хоризонталния на двигателя сменял ли си лесно ли е пиши

До тук добре за амортисьор не го пипай пробвай следното запали колата изправи волана така, че лампата да угасне вземи един кабел мушни единия край в буксата на номер 5 а другия сложи на МИНУС на акумулатора за една секунда и после го махни, но ти трябва някой който да гледа лампата и да брои колко пъти ще мигне и ми кажи след това го направи и на светната лампа като ги направиш тези неща ще ти кажа какво да направиш.
  • 0

#40 Gringo

Gringo

Чирак

• Потребители на форума
  • 212 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 08 април 2009 - 19:13

При мен има малък напредък след като смених стоп машинката някой по горе ми каза да махна компютъра и на другия ден да го закача отново и грешката се изтри и веднага го тествах в полето на прясната тревичка колата цепи мрака и оре здравата но така беше за около 30 мин. и пак светна лампата но този път и вниманието на километража после пак направих номера с компютъра но след 30 мин. пак светнаха лампите ПОМАГАЙТЕ.
  • 0

#41 dididi

dididi

Чирак

• Потребители на форума
  • 99 Мнения:

Публикувано 09 април 2009 - 16:24

ок това ще стане до края на седмицата и ще пиша

Прикачени файлове

• 0

#42 Gringo

Gringo

Чирак

• Потребители на форума
  • 212 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 09 април 2009 - 21:39

При мен има малък напредък след като смених стоп машинката някой по горе ми каза да махна компютъра и на другия ден да го закача отново и грешката се изтри и веднага го тествах в полето на прясната тревичка колата цепи мрака и оре здравата но така беше за около 30 мин. и пак светна лампата но този път и вниманието на километража после пак направих номера с компютъра но след 30 мин. пак светнаха лампите ПОМАГАЙТЕ.

Някакви идеи за моя проблем преди да съм сменил половината работи?
  • 0

#43 dididi

dididi

Чирак

• Потребители на форума
  • 99 Мнения:

Публикувано 09 април 2009 - 21:55

на тебе каква грешка ти дава данеби да има нещо механично

Прикачени файлове

• 0

#44 Subsonic

Subsonic

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 4638 Мнения:
  • Автомобил:
    ex W124 230E, 91
    ex W124 260E, 89
    ex S211 E320, 03
    C219 CLS500, 06

Публикувано 10 април 2009 - 16:50

Някакви идеи за моя проблем преди да съм сменил половината работи?

Пак ли мята същата грешка?

Ако е тя - пробвай с друго реле.
  • 0

#45 dididi

dididi

Чирак

• Потребители на форума
  • 99 Мнения:

Публикувано 10 април 2009 - 20:59

Grindo,Subsonik вашите 4матици автоматици ли са? :unsure:

Прикачени файлове