МОТОРИСТИ И МОТОРИима ли мотористи във форума
Started by kleemann, 18 Feb 2009 - 11:37:34
124 replies to this topic
Posted 03 August 2009 - 16:38
Имам Ц класа и Ц категория .... Ако изкарам А незначи че ще взимам А-класа :P
Мерси за инфото... интересува ме дали има някакъв срок за курса , та да знам дали ще мога да го мина на следващото прибиране към Враца, който май се води окръжен град
Значи при нас процедурата е такава - записваш се и когато станете 10човека(примерно) инструктора насрочва дата и се явяваш,ако можеш,ако не можеш - другия път и те така...
Късмет -
Posted 03 August 2009 - 19:27
Само дето в момента цената в София е 560 лв.Мартине,ти имаш Ц класа,а нямаш А категория
Значи и аз се интересувах за А категория,чччче с този скутер 150сс си прося акта.
Та значи условието е да се сабере група около 10човека и се провежда изпит по кормуване ако имаш Б или Ц,и това за цена от 300кинта.
А и има уловка - само в окръжните градове - това е моята информация (може и да не е точно така),но това ми отговориха в началото на пролетта.
Posted 03 August 2009 - 19:44
По-лошото е, че по-евтино няма да става занапред!Само дето в момента цената в София е 560 лв.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 03 August 2009 - 19:55
Мойто инфо е старо,ма и тук ако е толкова вече - А категория нъцки.
Пролетта мислех да се запиша,ма си боядисвах моторката и трябваше да останат пари и за категорията,ама пишман майстори и продавачи(на боята) ме опоскаха до шушка че даже и за прегледа не остана ред,ма ше го прекарам другия сезон...
Та така - ще се кара с М,а като ме спрат - Виноват
Пролетта мислех да се запиша,ма си боядисвах моторката и трябваше да останат пари и за категорията,ама пишман майстори и продавачи(на боята) ме опоскаха до шушка че даже и за прегледа не остана ред,ма ше го прекарам другия сезон...
Та така - ще се кара с М,а като ме спрат - Виноват
Posted 03 August 2009 - 20:07
Само дето в момента цената в София е 560 лв.
А в Пловдив между 600 и 650лв.
Кандидатите се явяват на изпит на полигон и градско кормуване!
Posted 03 August 2009 - 20:30
В провинцията курсовете са 300-350 лв. (проверена информация). Май е по-добре да се кара извън сезона, тогава ще е по-евтино.По-лошото е, че по-евтино няма да става занапред!
Posted 03 August 2009 - 20:42
В провинцията курсовете са 300-350 лв. (проверена информация). Май е по-добре да се кара извън сезона, тогава ще е по-евтино.
Ееее,една хубава работа да имаме в провинцията...
Ха наздраве по случая...само за хора от провинцията...
Posted 04 August 2009 - 08:51
А в Пловдив между 600 и 650лв.
Кандидатите се явяват на изпит на полигон и градско кормуване!
То май навсякъде стана така.
аз миналата година ги изкарах на 180лв. и нямах градско курмуване.
Posted 04 August 2009 - 23:12
То май навсякъде стана така.
аз миналата година ги изкарах на 180лв. и нямах градско курмуване.
Да и аз точно така направих. Изкарах я миналото лято за 200 и то само с полигон!
Ама за сега няма мотор и много ме е яд апак ако знаете как ми се кара
Posted 05 August 2009 - 09:16
Продавам си моторетката заедно с ремаркето......отварям тази тема за да видим има ли мотористи и кой какво кара,
ето моята машина:
YZ450F-2005 година
модел YAMAHA YZ450F/2005 г. закупен от "ЕДИ"2006г. с фактура
цена 5700лв.
Колега, моля те да си пуснеш обявата в съответния раздел, че да не става каша. Знам, че в момента си дрънкате за мотори, ама все пак. Поздрави
Edited by hektor, 05 August 2009 - 09:59 .
Posted 05 August 2009 - 09:42
предисловие - гледано от моита камбанария естествено и това че не съм в БГ.
Отидох тука при наще в немско да питам колко и как и т.н ако имам Б да изкарам А
След отговора 10 мин бях почти в несвяст.....
В немско -тва че имаш Б или неква друга не играе-за А си караш ВСИЧКО от начало-и теория и курмуване и т.н което отива някъде около 2000 до 3000 евро само в пари -отделно време.
та ако мога за 500 кинта за 1 семдица да гепна А в Бг ми се вижда направо суперско и ме е яд че едно време беше жълти стинки и не се напанах да го направя.
Отидох тука при наще в немско да питам колко и как и т.н ако имам Б да изкарам А
В немско -тва че имаш Б или неква друга не играе-за А си караш ВСИЧКО от начало-и теория и курмуване и т.н което отива някъде около 2000 до 3000 евро само в пари -отделно време.
та ако мога за 500 кинта за 1 семдица да гепна А в Бг ми се вижда направо суперско и ме е яд че едно време беше жълти стинки и не се напанах да го направя.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Posted 05 August 2009 - 10:03
Дам батенце така е в немско, всичко си стана лукс и там. Ма чак пък 2,3к не ми се вярва. То за нормална е около 1500, че ти за 3500 изкарваш права за автобус бря!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Posted 05 August 2009 - 11:15
за една седмица няма как да стане
Posted 05 August 2009 - 16:37
Дам батенце така е в немско, всичко си стана лукс и там. Ма чак пък 2,3к не ми се вярва. То за нормална е около 1500, че ти за 3500 изкарваш права за автобус бря!
При вас на север може и да е 1500 за кола ама тука е 1900 -2000 минимум - нали знаеш пазарна икономика.
А за А категория съм сигурен -нали питах тук там при нас. Нали знаеш че Карлсруе е 2 рия по слънчеви дни град в немско и мотори през лятото е тряскано та предполагам и цената е друга.
Поразпитах и колеги дет имат мотори -едни яки прасета по 200 коня и нагоре и същите цени са им свирнали и на тях.
Колега сигурно си прави че не става за седмица - аз съм се примрил -засега ще си карам тротинетката с М - стига ми да дига 40-50 по нанагорнището и съм щаслив.
един съвет към начинаещи мотористи-по точно начинаещи скутерджии и въобще двуколесни возила до 50кубика с категория М - не си купуваите италянско говно....колкото и да ви го хвалят.. Моито Пиаджо сам го разголобявал вече 20 пати . Сравнено със Сузукито на един колега ми се вижда все едно москвич .
Верно че има 10 болта на кръст ама много са назад тия жабари с техниката ,ама много -такива дивашки решения имат че няма накаде.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users