МОТОРИСТИ И МОТОРИима ли мотористи във форума
Започната от kleemann, 18 фев 2009 - 11:37:34
124 мнения по тази тема
Публикувано 28 октомври 2011 - 09:59
+1 имах наказвакииииии 600куб ама малко го поочупих определено не е подходящ за първи мотор аз му се радвах точно 15км хъхъ ся съм на 4 гуми от които 2 са постоянно във въздуха
Публикувано 28 октомври 2011 - 11:07
Пенев, само един приятелски съвет, понеже те гледам на снимките, купи си една каска...
Казвам ти го, защото брат ми падна с такова ATV, правиха му две операции и го върнаха от оня свят...
И още има куп белези от това падане - едното ухо му липсва горната част на мидата (малкия кахър) - има над 100 шева по главата, две дупки на черепа и му става зле от машинки за подстригване - изобщо - както се казва - един миг невнимание - цял живот смърт.
Казвам ти го, защото брат ми падна с такова ATV, правиха му две операции и го върнаха от оня свят...
И още има куп белези от това падане - едното ухо му липсва горната част на мидата (малкия кахър) - има над 100 шева по главата, две дупки на черепа и му става зле от машинки за подстригване - изобщо - както се казва - един миг невнимание - цял живот смърт.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 02 ноември 2011 - 08:38
Благодаря за съвета.
Имам 4 каски и обикновенно карам с тях (пребивал съм се жестоко с тая машинка не е за подценяване знам), просто снимките така са се случили че съм без екипировка : D
Имам 4 каски и обикновенно карам с тях (пребивал съм се жестоко с тая машинка не е за подценяване знам), просто снимките така са се случили че съм без екипировка : D
Публикувано 02 ноември 2011 - 20:54
Здравейте колеги!
Не съм се мяркал от доста време!
Карам Ямаха Р1 98 г.
Не съм се мяркал от доста време!
Карам Ямаха Р1 98 г.
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден
Публикувано 03 ноември 2011 - 00:40
Дайте сайт за мото-части с шипинг до България и добри цени.
Търси се биела за KTM 620 DUKE 620SC.
Е така изглежда
Търси се биела за KTM 620 DUKE 620SC.
Е така изглежда
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни