Nase-бате-кажи в кои квартал си-и даи да доида до тебе-да идем да земем бензин и да сипем и да се свърши с тая мъка
Живея в стрелбище , но като разклатя задницата се чува бензина как се клатушка в резервоара .
Пич, да им го туриш на тея дето ти отказват! Та отказва ли се спешна помощ??? Ето ти номера на един,който аз познавам и няма да ти откаже, нито ще ти одере кожата! Всъщност човека ще ти помогне както може! Казва се Любо и GSM му е 0888327780! То се е видяло, че няма да мине без инвестиций! За съжаление! Само, че евентуално ще се наложи да издърпаш по някакъв начин колата до него, щото има апаратура! Той ще ти каже къде да го намериш, ка то му се обадиш! Пробвай...
Ами където и да им го туря е се тая , защото колата си седи умряла пред блока . ходих до сервиза на Петко на ул. Братя Миладинови , той разбирасе не ми отказа , но просто си нямам и идея как ще стигна дотам и кой ще се навие да ме дръпне .
Човека ми каза утре да му се обадя и евентуално вечерта към 7 да я закарам . Ако някои колега от София е навит да ме издърпа от стрелбище до братя миладинови , моля ви пишете ми лс . Аз съм на работа днес от 20:00 , но ще отговоря сутринта , разбира се ще си платя услугата .