Здравей Ами аз напоследък мнооого много рядко влизам тук и така. Просто работата ми е много и времето не ми стига. Значи принципно газовия инжекцион си работи перфектно с турбо апликации (стига изпарителят да е достатъчно мощен) . Това че си си купил такъв е добре, но първо наистина ще трябва да си сложиш МС -то защото газовия комп взима информация от бензиновия кога кой инжектор се отваря и колко време! Ако те интересува нещо Конкретно питай, защото просто тематиката е мнооого обширна...
Поздрави
Няма проблем, и при мен нещата вървят бавно поради главния финансов проблем .Сега вече работя за мс. Ето снимка на газовата която си купих и имам известни затруднения със свързването. има 7-8 кабела,които не знам точно за какво са. Знам, че 1 или 2 тр да ходят го ламбда сондата,но незнам кой точно и трябва 3 или 5 да ходят до електрическите дюзи да взема компа информация от тях... Сега малко съжалявам че взех точно такъв защото това е нещо като моноинжекциите при бензина а не както ми се искаше с 4 електрически дюзи на един колектор.Тук разбрах,че двата стъпкови мотора коригират горивото,единият е за ниските ,а другият за средните и високите обороти.
Та Влади,ако можеш за сега да ми помогнеш поне със свързването ще е прекрасно Ако ще ти помогне това ще снимам изводите и ще ги кача да видиш как са окомплектовани в шлаухките
Благодаря ти че отделяш време въпреки многото работа да помагаш на новаци като мен